Crec que alguns amics tenen una comprensió incompleta del sucre de roca i el sucre granulat. El sucre de cotó es cristal·litza en sucre de roca en determinades condicions. Es pot dir que el sucre de roca i el sucre blanc són condiments Per a algunes persones que estimen els dolços, no importa quin tipus d'aliment facin, sempre que s'hi pugui afegir sucre, l'hi afegiran. Per molt semblants que siguin dos aliments, sabem que hi ha diferències entre ells, per això estan separats, i cadascun té el seu propi valor nutricional i beneficis per a la gent. Cal distingir-los, primer cal entendre-los. Només distingint dos o més aliments semblants, serà molt convenient menjar-los o preparar-los. Per exemple, si s'han d'afegir altres aliments durant el procés de preparació d'aliments, cal considerar si aquest i aquests aliments afegits s'exclouen mútuament, etc. Aleshores, quina diferència hi ha entre el sucre de roca i el sucre blanc? De fet, el sucre blanc, el sucre de roca i el sucre moreno s'extreuen de la canya de sucre i de la remolatxa, i tots pertanyen a la categoria de sacarosa. El sucre moreno és una barreja de sacarosa i melassa, i el sucre blanc s'obté a partir de sucre moreno mitjançant diversos processos com el rentat, la centrifugació, la separació de la melassa i l'extracció. El sucre de roca es forma per recristal·lització de sucre blanc en determinades condicions. La seva composició química és sacarosa. Quan el sucre moreno s'emmagatzema durant molt de temps, la melassa s'oxida, fent que el seu color es torni més fosc i el seu gust es torni agre. En aquest moment, el sucre moreno ja no es pot menjar. En termes generals, el sucre blanc és de naturalesa neutra i té una puresa més alta, és de naturalesa càlida i té més impureses i el sucre de roca és la cristal·lització del sucre. Pel que fa a l'eficàcia: un consum adequat de sucre blanc ajuda a millorar l'absorció del calci per part de l'organisme, però en excés dificultarà l'absorció del calci. El sucre de roca nodreix el yin i produeix líquid corporal, humiteja els pulmons i alleuja la tos Té un bon efecte terapèutic auxiliar sobre la tos seca, la tos seca sense esputo i l'esput amb sang. Encara que el sucre moreno conté més impureses, els seus nutrients es conserven millor. Té els efectes de estimular el qi, alleujar les molèsties estomacals, ajudar la melsa a digerir els aliments, omplir la sang i eliminar l'estasi de la sang, i també té l'efecte de dissipar el fred i alleujar el dolor. Per tant, les dones que pateixen dismenorrea causada pel refredat i la debilitat física o després del part solen tenir efectes importants bevent una mica d'aigua amb sucre moreno. El sucre moreno també té un excel·lent efecte curatiu i tònic en persones grans i dèbils, especialment aquelles que acaben de recuperar-se d'una malaltia greu. A més, el sucre moreno pot tenir un cert paper preventiu en l'esclerosi vascular i no és probable que indueixi malalties dentals com la càries. |
<<: Beure aigua mineral és bo per a la tràquea. Quants tipus d'aigua mineral hi ha?
>>: És bo aplicar aigua mineral a la cara Quines tècniques cal dominar?
La vitamina B6 ens pot semblar familiar. Moltes p...
Hi ha moltes coses a saber a l'hora de decora...
Tots sabem que la major part del nostre cos és ai...
A mesura que el ritme de vida s'accelera, la ...
Quin és el lloc web de Khataf? Haatuf News és un d...
Podem tractar moltes malalties mitjançant alguns ...
Si les persones amb àcid estomacal excessiu poden...
Per tal de fer que el seu cabell es vegi més boni...
No es pot ignorar el problema de l'infart de ...
Escollir vi és triar l'elegància. Com pot ser...
Quin és el lloc web de la Southern Cross Universit...
Quin és el lloc web del centre d'atenció al cl...
En circumstàncies normals, el color del revestime...
Molts de nosaltres hem estat "mossegats"...
Beure menys alcohol a la vida diària pot ajudar a...