Crec que alguns amics tenen una comprensió incompleta del sucre de roca i el sucre granulat. El sucre de cotó es cristal·litza en sucre de roca en determinades condicions. Es pot dir que el sucre de roca i el sucre blanc són condiments Per a algunes persones que estimen els dolços, no importa quin tipus d'aliment facin, sempre que s'hi pugui afegir sucre, l'hi afegiran. Per molt semblants que siguin dos aliments, sabem que hi ha diferències entre ells, per això estan separats, i cadascun té el seu propi valor nutricional i beneficis per a la gent. Cal distingir-los, primer cal entendre-los. Només distingint dos o més aliments semblants, serà molt convenient menjar-los o preparar-los. Per exemple, si s'han d'afegir altres aliments durant el procés de preparació d'aliments, cal considerar si aquest i aquests aliments afegits s'exclouen mútuament, etc. Aleshores, quina diferència hi ha entre el sucre de roca i el sucre blanc? De fet, el sucre blanc, el sucre de roca i el sucre moreno s'extreuen de la canya de sucre i de la remolatxa, i tots pertanyen a la categoria de sacarosa. El sucre moreno és una barreja de sacarosa i melassa, i el sucre blanc s'obté a partir de sucre moreno mitjançant diversos processos com el rentat, la centrifugació, la separació de la melassa i l'extracció. El sucre de roca es forma per recristal·lització de sucre blanc en determinades condicions. La seva composició química és sacarosa. Quan el sucre moreno s'emmagatzema durant molt de temps, la melassa s'oxida, fent que el seu color es torni més fosc i el seu gust es torni agre. En aquest moment, el sucre moreno ja no es pot menjar. En termes generals, el sucre blanc és de naturalesa neutra i té una puresa més alta, és de naturalesa càlida i té més impureses i el sucre de roca és la cristal·lització del sucre. Pel que fa a l'eficàcia: un consum adequat de sucre blanc ajuda a millorar l'absorció del calci per part de l'organisme, però en excés dificultarà l'absorció del calci. El sucre de roca nodreix el yin i produeix líquid corporal, humiteja els pulmons i alleuja la tos Té un bon efecte terapèutic auxiliar sobre la tos seca, la tos seca sense esputo i l'esput amb sang. Encara que el sucre moreno conté més impureses, els seus nutrients es conserven millor. Té els efectes de estimular el qi, alleujar les molèsties estomacals, ajudar la melsa a digerir els aliments, omplir la sang i eliminar l'estasi de la sang, i també té l'efecte de dissipar el fred i alleujar el dolor. Per tant, les dones que pateixen dismenorrea causada pel refredat i la debilitat física o després del part solen tenir efectes importants bevent una mica d'aigua amb sucre moreno. El sucre moreno també té un excel·lent efecte curatiu i tònic en persones grans i dèbils, especialment aquelles que acaben de recuperar-se d'una malaltia greu. A més, el sucre moreno pot tenir un cert paper preventiu en l'esclerosi vascular i no és probable que indueixi malalties dentals com la càries. |
<<: Beure aigua mineral és bo per a la tràquea. Quants tipus d'aigua mineral hi ha?
>>: És bo aplicar aigua mineral a la cara Quines tècniques cal dominar?
L'oli de sèsam és un tipus d'oli que gair...
Tot i que la tos és una malaltia comuna, moltes p...
Tots sabem que si el sistema endocrí està alterat...
Què és el lloc web del Col·legi d'Advocats de ...
Què és Centrica Group? Centrica és el proveïdor de...
Avui en dia, hi ha molts tipus de malalties, així...
Amb la nostra recerca constant de la bellesa, mol...
Si una persona té ronyons pobres, el metabolisme ...
Quan es produeix una infecció del tracte urinari,...
Amb el desenvolupament de l'economia, el llev...
Alguns amics troben que sempre tenen un sabor ama...
Amb el ràpid desenvolupament de moltes empreses q...
L'esquinç de lligaments és força comú a la vi...
L'espondilitis anquilosant és una inflamació ...
A causa de la influència de diferents motius, el ...