La pols de tàrtar és perjudicial per al cos humà?

La pols de tàrtar és perjudicial per al cos humà?

Per a molts amics que els agrada fer pastissos, tothom sap que el tàrtar en pols és una matèria primera indispensable per fer pastissos. La funció principal del tàrtar en pols és evitar que el pastís es col·lapsi i fer que la massa es vegi més ferma, per tal que la massa es torni més forta i millor.

La crema de tàrtar, el nom químic de la qual és tàrtrat de potassi, és una de les matèries primeres essencials per fer pastís de gasa. El pastís de gasa es fa amb clara d'ou, que és alcalina amb un valor de pH de 7,6, només pot formar escuma esponjosa i estable en un ambient àcid, és a dir, quan el valor de pH és de 4,6-4,8 es pot afegir una gran quantitat d'altres ingredients.

El pastís de gasa s'elabora barrejant les clares i els rovells d'ou per separat. Després de remenar i esponjar les clares, s'afegeix la crema de tàrtar per crear un ambient àcid i, a continuació, s'hi barreja la massa del rovell d'ou. En cas contrari, tot i que la clara es pot muntar, s'enfonsarà quan s'afegeix a la massa de rovell d'ou i no agafarà forma. Per tant, aquesta característica del tàrtar en pols es pot utilitzar per aconseguir-ho

Millor efecte ascendent. La quantitat de pols de tàrtar afegida és del 0,6% al 1,5% de l'ou sencer, i s'ha de barrejar bé amb el sucre de la part de clara d'ou.

Funcions de la pols de tàrtar:

1. Neutralitzar l'alcalinitat de la proteïna.

2. Ajudar les clares a pujar, fent que l'escuma sigui estable i duradora.

3. Augmentar la duresa del producte i fer-lo més suau. Si no teniu tàrtar en pols, podeu utilitzar una cullerada de suc de llimona o vinagre blanc.

La crema de tàrtar és un additiu alimentari que s'utilitza sovint a l'hora de fer pastissos. És per evitar que la crema de tàrtar s'esfondri i perdi la seva forma.

<<:  Com eliminar les taques d'oli de la roba blanca

>>:  Quina diferència hi ha entre el melasma i les taques hepàtiques?

Recomanar articles

Quin és el tractament per a les hemorroides internes?

Moltes persones estan molt preocupades per patir ...

L'espina de porc i les costelles de porc són el mateix?

En realitat, hi ha alguna diferència entre l'...

Quins són els efectes de l'arrel Xiasangju i Isatis

L'arrel Xiasangju i l'arrel Isatis són re...

Quina és la raó del mal d'esquena i el mal d'estómac?

La cintura és la força principal que suporta el c...

Què fer si els ulls s'assequen quan porteu lents de contacte

A causa de la millora dels nivells de vida, gaire...

Què tal Ireland Online? Comentaris en línia d'Irlanda i informació del lloc web

Què és Ireland Online? Ireland Online és el lloc w...

Hi ha quatre tractaments per a la pericarditis supurativa aguda.

La pericarditis supurativa aguda és causada princ...

Què tal Actelion? Revisions de l'empresa Actelion i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Actelion? Actelion és una...

Què és la síndrome d'anticossos antifosfolípids

Hi ha diverses malalties a la vida, algunes de le...

Quins nutrients tenen les nous fresques?

Les nous que mengem sovint a la nostra vida també...

Es pot menjar Epiphyllum?

Parlant d'Epiphyllum, molts amics pensaran en...