Moltes verdures de la nostra vida diària són molt nutritives! A més, cadascú de nosaltres hauria de menjar una varietat de verdures! Com que les diferents verdures contenen vitamines i nutrients diferents, no siguis exigent amb el menjar! Per descomptat, a les nostres vides trobareu que moltes verdures s'assemblen, però els preus varien molt! Per exemple, blat i enciam, rave blanc rodó i rave blanc llarg, etc.! Entre ells, la col morada i la col blanca són molt molestes! Són iguals? O quina diferència hi ha si són diferents? És el mateix cultiu, anomenat de manera diferent a causa del període de creixement! El que no té cap es diu col, i el que té cap es diu col o col! La col [col salvatge], herba amb fulles basals espirals, flors bisexuals, dolça, suau, no tòxica, pertany a la família de les Crucíferes. Qualsevol d'una varietat de plantes vegetals i farratges que es creu que són soques domesticades de col (Brassica oleracea) que es troben salvatges al llarg de les costes de Gran Bretanya i Europa continental. Els tipus de cols hortícoles comuns es divideixen principalment segons les parts comestibles: 1. Tipus de fulla, amb fulles soltes i esteses (com la col i la col de fulla ampla) o ben empaquetades en forma de cap (com la col comuna i la col de Savoia 2. Tipus de flor i escaig gruixut, amb flux lleugerament distorsionats i distorsionats); (com la coliflor i el bròquil de cap gran). Tots aquests tipus tenen fulles glabres i carnoses cobertes amb un recobriment cerós que sovint dóna a la superfície de la fulla un color verd grisenc o verd blavós. La col creix millor en climes suaus a freds, és tolerant a les gelades i alguns poden tolerar gelades severes durant un període de creixement determinat. La calor inhibeix tot tipus de creixement i en redueix la qualitat. La col és baixa en calories però rica en vitamina C i minerals, aportant nutrients essencials. Col Col (Brassica oleracea L.var.capitata L.) Crucíferes, gènere Brassica. És una varietat de col (Brassica oleracea L.). També conegut com a col, col (al nord), col (al sud), col rodona, col, lotus blanc (a Shanxi i Shaanxi), flor blanca, fonoll blanc, etc. Es va originar a la costa mediterrània i es va introduir a la Xina al segle XVI. La col és resistent al fred, resistent a les malalties, molt adaptable, fàcil d'emmagatzemar i transportar, té un alt rendiment i una bona qualitat. Ara es conrea àmpliament al meu país i és una de les principals hortalisses a la primavera, l'estiu i la tardor al nord-est, nord-oest, nord de la Xina i altres regions. Què tal, ara entens millor les semblances i diferències entre la col morada i la col? Crec que ara ho has entès! Aleshores, només comprareu col morada en el futur? Però la col té una molt bona relació qualitat-preu! |
<<: Es pot menjar patates germinades?
>>: Quina és la millor manera de tractar les berrugues?
Què és el King's College Hospital? El King'...
Què és la Universitat Lliure de Bolzano? La Univer...
L'articulació de la mà és la part més importa...
L'aparició del microadenoma hipofisari hiperp...
Per descomptat, hauríem de prestar atenció a les ...
En la nostra vida diària de la llar, sovint estem...
La columna vertebral és un teixit ossi important ...
El bloqueig cardiovascular es descobreix generalm...
L'astigmatisme és un típic error de refracció...
L'escorça cerebral humana està plena de nervi...
Quan les persones estan avorrides, nervioses o an...
El sèsam negre té un contingut de greix molt alt,...
Els resultats de la investigació de la Queen'...
Com tots sabem, la cantoplàstia és un mètode quir...
Moltes persones no entenen què són les al·lèrgies...