Quan es cuina, els aliments es convertiran en àpats durant la nit. L'impacte més important és la producció de nitrits carcinogènics, especialment algunes verdures de fulla verda fresca. Quins són els perills de menjar durant la nit? 1. Les restes de verdures produeixen nitrits mortals Algunes verdures durant la nit, especialment les hortalisses de fulla verda durant la nit, no només tenen un valor nutritiu baix, sinó que també produeixen nitrits patògens. La quantitat de nitrit produïda en les verdures emmagatzemades augmenta amb l'allargament del temps d'emmagatzematge i l'augment de la temperatura. Tanmateix, si les verdures es refreden a la nevera (2-6 graus centígrads), l'augment del nitrit serà menor. Algunes restes riques en proteïnes i greixos són encara més no comestibles. Els bacteris nocius de l'aire s'adheriran a les restes i començaran a multiplicar-se en 2 hores Com tots sabem, la majoria de proteïnes i greixos produiran substàncies nocives sota l'acció dels bacteris, com el sulfur d'hidrogen, les amines, els fenols, etc. Aquestes substàncies són perjudicials per al cos humà. 2. Els diferents tipus i parts de verdures tenen diferents graus de dany La quantitat de nitrit produïda per diferents tipus de verdures en les mateixes condicions d'emmagatzematge és inconsistent. En general, les verdures de tija i fulla són les més altes, les verdures de meló són lleugerament més baixes i les d'arrel i la coliflor es troben al mig. Per tant, si compreu diferents tipus de verdures al mateix temps, hauríeu de menjar primer les tiges i les fulles, com la col, els espinacs, etc. Si teniu previst cuinar més plats i menjar-los calents l'endemà, haureu d'intentar cuinar menys verdures de tija i fulles i triar verdures de meló. Nota especial: a temperatura ambient, els espinacs, la coliflor, les mongetes, la col i els pebrots verds produeixen més nitrits quan s'emmagatzemen fins l'endemà. Els aliments que produeixen menys nitrits inclouen tomàquets, enciams, porros, carbassons, albergínies, brots d'all, pastanagues i api. 3. Productes aquàtics amb més probabilitats de provocar malalties gastrointestinals La gent generalment pensa que les verdures no provocaran malalties, però després de salar-se durant la nit, augmentarà el contingut de nitrits i la toxicitat augmentarà després de l'escalfament. Per tant, les verdures són les que no s'han de deixar durant la nit. A més, els aliments amb midó es poden menjar tots alhora. Els aliments com els pastissos d'arròs només es poden emmagatzemar durant un màxim de quatre hores, i menjar-los sense canviar-ne el gust pot provocar reaccions adverses. |
<<: Què fer si menges llana d'acer
>>: Deficiència renal de Yin i Yang, quin s'hauria de complementar primer?
L'hormona de la hipòfisi posterior és en real...
El lupus eritematós sistèmic és una malaltia auto...
La pell no és només l'encarnació de la nostra...
La sinusitis és un tipus de rinitis. Els símptome...
La carboximetil cel·lulosa de sodi és un tipus de...
La inflamació perianal és una inflamació de la zo...
Què és el lloc web de Matsui Securities? Matsui Se...
El piloroespasme és causat principalment per la i...
L'èczema és un problema que els nadons poden ...
Aplicar-se el maquillatge dels llavis és una cosa...
L'okra és un aliment amb un valor nutricional...
El riure és un exercici de fitness especial Quan ...
El progrés dels temps ha fet que la ment de la ge...
Avui en dia, molta gent té sobrepès, i la taxa d&...
Tothom sap que l'esmorzar és molt important i...