Quan es cuina, els aliments es convertiran en àpats durant la nit. L'impacte més important és la producció de nitrits carcinogènics, especialment algunes verdures de fulla verda fresca. Quins són els perills de menjar durant la nit? 1. Les restes de verdures produeixen nitrits mortals Algunes verdures durant la nit, especialment les hortalisses de fulla verda durant la nit, no només tenen un valor nutritiu baix, sinó que també produeixen nitrits patògens. La quantitat de nitrit produïda en les verdures emmagatzemades augmenta amb l'allargament del temps d'emmagatzematge i l'augment de la temperatura. Tanmateix, si les verdures es refreden a la nevera (2-6 graus centígrads), l'augment del nitrit serà menor. Algunes restes riques en proteïnes i greixos són encara més no comestibles. Els bacteris nocius de l'aire s'adheriran a les restes i començaran a multiplicar-se en 2 hores Com tots sabem, la majoria de proteïnes i greixos produiran substàncies nocives sota l'acció dels bacteris, com el sulfur d'hidrogen, les amines, els fenols, etc. Aquestes substàncies són perjudicials per al cos humà. 2. Els diferents tipus i parts de verdures tenen diferents graus de dany La quantitat de nitrit produïda per diferents tipus de verdures en les mateixes condicions d'emmagatzematge és inconsistent. En general, les verdures de tija i fulla són les més altes, les verdures de meló són lleugerament més baixes i les d'arrel i la coliflor es troben al mig. Per tant, si compreu diferents tipus de verdures al mateix temps, hauríeu de menjar primer les tiges i les fulles, com la col, els espinacs, etc. Si teniu previst cuinar més plats i menjar-los calents l'endemà, haureu d'intentar cuinar menys verdures de tija i fulles i triar verdures de meló. Nota especial: a temperatura ambient, els espinacs, la coliflor, les mongetes, la col i els pebrots verds produeixen més nitrits quan s'emmagatzemen fins l'endemà. Els aliments que produeixen menys nitrits inclouen tomàquets, enciams, porros, carbassons, albergínies, brots d'all, pastanagues i api. 3. Productes aquàtics amb més probabilitats de provocar malalties gastrointestinals La gent generalment pensa que les verdures no provocaran malalties, però després de salar-se durant la nit, augmentarà el contingut de nitrits i la toxicitat augmentarà després de l'escalfament. Per tant, les verdures són les que no s'han de deixar durant la nit. A més, els aliments amb midó es poden menjar tots alhora. Els aliments com els pastissos d'arròs només es poden emmagatzemar durant un màxim de quatre hores, i menjar-los sense canviar-ne el gust pot provocar reaccions adverses. |
<<: Què fer si menges llana d'acer
>>: Deficiència renal de Yin i Yang, quin s'hauria de complementar primer?
Moltes persones tenen grans a les temples signifi...
1. Dos litres d'aigua al dia Les dones que be...
Molta gent té l'hàbit de beure, o molta gent ...
Hi ha causes fisiològiques i patològiques de la c...
Quin és el lloc web de la Universitat de Pula, Cro...
Per descomptat, podeu accelerar la cicatrització ...
En la societat actual, la salut dental és un dels...
A molts amics no els agrada beure aigua abans de ...
Les manifestacions clíniques dels pòlips de la ve...
L'oli de gripau té molts noms, com ara oli de...
Què és el lloc web de Fighting Game? "Combats...
Després d'un dia ocupat a l'exterior, és ...
Què és l'Organització de l'Extrem Orient? ...
Els pacients amb colecistitis calculadora poden u...
Si un amic troba sagnat durant els moviments inte...