Molta gent té l'hàbit de beure, o molta gent ha de beure en la seva vida diària. Els experts diuen que beure alcohol pot perjudicar fàcilment el vostre cos, però si pareu atenció a la regulació, el dany al vostre cos es reduirà. Tanmateix, algunes persones cauen fàcilment en malentesos sobre la beguda i tenen opinions equivocades sobre diversos aspectes de la beguda, com si fossin enganyats per "mentides". 1. El tabac i l'alcohol són inseparables Hi ha gent que creu que "un cigarret i una copa de vi et fan feliç com un déu, sobretot quan tens ganes de beure, si algú et passa un cigarret, fins i tot els que no fumen habitualment diràn "estic tan feliç avui" i l'encenen". Però, de fet, beure i fumar alhora pot danyar el fetge i els pulmons. Com que la nicotina dels cigarrets debilita l'efecte de l'alcohol sobre el cos humà, que equival a estar "anestesiat", sense saber-ho augmentaràs molt la teva quantitat de consum. 2. Beure et posa vermell la cara i no t'emborratxes fàcilment "La gent que es ruboreix quan beu no s'emborratxa fàcilment". Però, de fet, estar borratxo té poc a veure amb la pell. Algunes persones creuen que tenir una cara vermella com Guan Gong després de beure és una cosa bona. Creuen que significa una bona circulació de la sang, que pot trencar ràpidament l'alcohol, de manera que no és fàcil emborratxar. Però els experts assenyalen que no hi ha gaire relació entre el consum d'alcohol i la pell, ja que varia d'una persona a una altra. De fet, la raó per la qual moltes persones creuen que les persones que es ruboreixen quan beuen tenen menys probabilitats d'emborratxar-se és que les persones amb la cara vermella solen persuadir-se de beure, de manera que beuen menys, a més, se senten adormits després de beure i tornaran a estar energètics després de dormir durant 15-30 minuts. 3. El vi blanc és perjudicial per al cos, però el vi negre és bo per al cos
A la vida diària, algunes persones sempre pensen que el licor baix en alcohol és una barreja d'alcohol i aigua pura, que té un gust suau, mentre que el licor amb alt contingut alcohòlic s'elabora majoritàriament a partir de grans, cosa que no fa que la gent s'embriaga i tingui un gust més emocionant. De fet, un grau d'alcohol més alt significa un contingut d'alcohol més alt. Com que més del 90% de l'alcohol que entra al cos es metabolitza a través del fetge, grans quantitats d'alcohol augmenten la càrrega de desintoxicació del fetge. A més, la descomposició de l'alcohol per part del fetge requereix la participació de múltiples enzims i vitamines Com més gran sigui el contingut d'alcohol del vi, més enzims i vitamines consumeix l'organisme. |
<<: Quins són els efectes secundaris dels suplements nutricionals?
>>: Diversos consells per no beure amb l'estómac buit i per no fer mal al teu cos bevent
Quina és la pàgina web de la Creu Roja Internacion...
Què és Enterprise Rent-A-Car? Enterprise Rent-A-Ca...
Com que les hemorroides es produeixen en una zona...
Què és la xarxa Xina-Japó? China-Japan.com és un l...
El sabó de sofre és un tipus de sabó que utilitze...
La fibrosi pulmonar és una malaltia complexa, si ...
Tots sabem que el rellotge biològic del cos humà ...
Algunes persones descobreixen que tenen la tiroïd...
Els ronyons de gall són un tònic comú, i són esti...
En general, quan fa fred, les mans i els peus de ...
Les pedres són un problema clínic comú, i el prob...
Tothom sap que avui dia es poden reparar moltes c...
El mal d'oïda no és una malaltia única. Hi ha...
La marató és un esport extrem, si la teva condici...
El raspall de dents elèctric no és estrany a la n...