La toxina botulínica és un bacteri altament patògena. Quan les persones mengen accidentalment aliments que contenen toxina botulínica, sovint desenvolupen malalties tòxiques. Si el rescat no és oportú, fins i tot pot suposar una gran amenaça per a la seguretat de la vida del pacient. 1. Fonts d'infecció: El bestiar, les aus de corral i els peixos són les fonts d'infecció. Les espores d'aquest fong estan àmpliament distribuïdes a la natura. Els bacteris s'excreten dels intestins dels animals (principalment herbívors), contaminant el sòl i la sorra de la costa, contaminant així els aliments en conserva, les espores produïdes no es destruiran i l'entorn amb deficiència d'oxigen produirà una gran quantitat de toxina botulínica. 2. Es transmet principalment a través dels aliments És més freqüent en la carn en vinagre, la cansalada, la carn de porc i els aliments en conserva mal fets. En algunes zones, la malaltia ha estat causada per menjar fesols negres fermentats, pasta de mongetes, tofu pudent, sopa d'arròs i peix ranci, porc i fetge. La reproducció dels bacteris botulínics no requereix necessàriament condicions anaeròbies estrictes i els bacteris de tipus E poden reproduir-se i produir toxines a una temperatura baixa de 6 °C i els bacteris de tipus B poden produir enzims proteolítics, fent que els aliments es facin malbé. En un entorn de guerra, l'enemic pot utilitzar la toxina botulínica per propagar-se a través d'aerosols, contaminant àmpliament l'aigua potable, els aliments i els utensilis, si no es manipula a temps, pot provocar una intoxicació col·lectiva. (III) Susceptibilitat Generalment és susceptible i no provoca transmissió de persona a persona. Gestioneu i inspeccioneu estrictament els aliments, prestant especial atenció a la producció i emmagatzematge de conserves, pernil i aliments curats. Si hi ha protuberàncies als dos extrems d'un aliment en conserva, o si el color, l'aroma o el gust del contingut ha canviat, no s'ha de vendre ni menjar, encara que estigui bullit. Els cereals i els fesols també poden estar contaminats amb botulisme, per la qual cosa s'han d'evitar els aliments fermentats o podrits. |
<<: Quin és el millor tractament per a la malaltia de Sjögren?
>>: Quina és la malaltia que provoca mal de cap quan estàs nerviós?
Quin és el lloc web de Mori Building Co., Ltd.? Mo...
El tipus de pell d'una persona sovint és dife...
Molts amics passen molt de temps socialitzant, i ...
Rentar-se la cara és un hàbit per a molts amics, ...
Les dents torçades poden afectar la imatge facial...
Un cop finalitzada la decoració d'una casa no...
Què és All India Radio? All India Radio (AIR) és l...
Si pateix trombosi cerebral, el pacient ha de pre...
El color normal de l'orina és transparent o g...
Les dones d'avui són molt aficionades a la be...
Alguns pacients amb sucre en sang elevat creuen q...
La lesió nerviosa profunda causada per l'anes...
Moltes persones han de beure amb els clients per ...
Alguns amics amb mals estómacs definitivament es ...
El ronyó és un dels òrgans més importants del nos...