Els aliments irritants es refereixen a aliments que poden causar al·lèrgies, malalties gastrointestinals, etc. Els aliments irritants també poden promoure la inflamació i agreujar la malaltia. El nostre pollastre comú és un aliment irritant, especialment aquells amb antecedents d'al·lèrgies, haurien de menjar-ne menys El següent editor introduirà específicament els tipus d'aliments irritants. Tipus de productes per al cabell A la societat moderna, l'abast dels "aliments irritants" és més ampli, i alguns fins i tot s'han ampliat. Els productes per al cabell es poden dividir en les següents categories: 1. Objectes generadors de calor Com ara gingebre, cebolleta, porro, xai, bolets, pebre de Sichuan, pebrot, pebrot, etc., menjar massa provocarà febre a les persones amb deficiència de yin, calor intern, flema excessiva i foc, i la pèrdua de líquids corporals haurien d'evitar menjar-ne. 2. Coses que provoquen ràbia Per exemple, menjar massa lletja i mostassa primaveral pot causar gasos, i s'ha d'evitar per a les persones amb símptomes d'estancament del qi. 3. Substàncies hidratants Per exemple, marisc, greix de xai, etc., menjar massa provocarà humitat i flegma, i els que tenen deficiència de melsa i diarrea haurien d'evitar menjar-ne. 4. Coses que mouen la sang Menjar massa castanyes d'aigua, pebre, etc. provocarà sagnat, per la qual cosa les persones amb malalties de pèrdua de sang haurien d'evitar menjar-ne. 5. Coses que causen fred Els aliments com les cloïsses, els cargols, les síndries, els caquis frescos, etc., són majoritàriament de naturalesa freda Les persones amb melsa i estómac febles haurien d'evitar menjar-los. 6. Coses que provoquen vent Com la mostassa de primavera, les gambes, el cranc, l'oca, etc., menjar massa provocarà malalties del vent. Aquells que encara no s'han recuperat d'una infecció externa, llagues, acne, mal de coll i ulls vermells han d'evitar menjar-ne. Quins aliments creixen els cabells? Segons els costums populars i alguna literatura com la "Dieta Sui Xi Ju", els aliments comuns que causen al·lèrgies inclouen: 1. Verdures Toona sinensis, Brassica rapa, coriandre, mostassa, espinacs, brots de soja, enciam, albergínia, tija d'arròs salvatge, porro, brots de bambú, carbassa, punta de fletxa, bolets shiitake, bolets, etc. 2. Fruites Fruites i verdures com préssecs, ginkgo, mango, albercocs, prunes, nabius, cireres, litxis i melons condiments picants i estimulants com ceba, pebrot, gingebre i all; A més de l'anterior, l'oli vegetal, la soja, etc. també són irritants. De vegades, els aliments com la carn i els aliments pudents també es consideren irritants. És especialment important evitar els irritants per a les persones amb llagues, inflors o malalties cròniques de la pell com l'èczema i la dermatitis, així com les persones amb malalties al·lèrgiques. |
<<: Com prevenir els lunars negres a la cara
>>: Quin és el paper del Taekwondo?
L'abdomen es divideix en l'abdomen superi...
Què és Rite Aid? Rite Aid és una famosa cadena de ...
A causa del ràpid desenvolupament de l'econom...
El fetge és un òrgan de desintoxicació important ...
Les 10 principals raons per les quals els homes m...
Els requisits per a tres àpats al dia són els seg...
Les persones amb insomni no només són propenses a...
La tinta és negra i, com tots sabem, una vegada q...
A la vida, molts amics utilitzen wolfberry per fe...
Quin és el lloc web de Ryukyu Shimpo? Ryukyu Shimp...
El remull dels peus té molts beneficis per al cos...
Des del punt de vista clínic, les úlceres bucals ...
Els petons poden transmetre malalties? Les estadí...
Alguns nens patiran una malaltia anomenada poliom...
Les malalties gastrointestinals poden causar gran...