Els aliments irritants es refereixen a aliments que poden causar al·lèrgies, malalties gastrointestinals, etc. Els aliments irritants també poden promoure la inflamació i agreujar la malaltia. El nostre pollastre comú és un aliment irritant, especialment aquells amb antecedents d'al·lèrgies, haurien de menjar-ne menys El següent editor introduirà específicament els tipus d'aliments irritants. Tipus de productes per al cabell A la societat moderna, l'abast dels "aliments irritants" és més ampli, i alguns fins i tot s'han ampliat. Els productes per al cabell es poden dividir en les següents categories: 1. Objectes generadors de calor Com ara gingebre, cebolleta, porro, xai, bolets, pebre de Sichuan, pebrot, pebrot, etc., menjar massa provocarà febre a les persones amb deficiència de yin, calor intern, flema excessiva i foc, i la pèrdua de líquids corporals haurien d'evitar menjar-ne. 2. Coses que provoquen ràbia Per exemple, menjar massa lletja i mostassa primaveral pot causar gasos, i s'ha d'evitar per a les persones amb símptomes d'estancament del qi. 3. Substàncies hidratants Per exemple, marisc, greix de xai, etc., menjar massa provocarà humitat i flegma, i els que tenen deficiència de melsa i diarrea haurien d'evitar menjar-ne. 4. Coses que mouen la sang Menjar massa castanyes d'aigua, pebre, etc. provocarà sagnat, per la qual cosa les persones amb malalties de pèrdua de sang haurien d'evitar menjar-ne. 5. Coses que causen fred Els aliments com les cloïsses, els cargols, les síndries, els caquis frescos, etc., són majoritàriament de naturalesa freda Les persones amb melsa i estómac febles haurien d'evitar menjar-los. 6. Coses que provoquen vent Com la mostassa de primavera, les gambes, el cranc, l'oca, etc., menjar massa provocarà malalties del vent. Aquells que encara no s'han recuperat d'una infecció externa, llagues, acne, mal de coll i ulls vermells han d'evitar menjar-ne. Quins aliments creixen els cabells? Segons els costums populars i alguna literatura com la "Dieta Sui Xi Ju", els aliments comuns que causen al·lèrgies inclouen: 1. Verdures Toona sinensis, Brassica rapa, coriandre, mostassa, espinacs, brots de soja, enciam, albergínia, tija d'arròs salvatge, porro, brots de bambú, carbassa, punta de fletxa, bolets shiitake, bolets, etc. 2. Fruites Fruites i verdures com préssecs, ginkgo, mango, albercocs, prunes, nabius, cireres, litxis i melons condiments picants i estimulants com ceba, pebrot, gingebre i all; A més de l'anterior, l'oli vegetal, la soja, etc. també són irritants. De vegades, els aliments com la carn i els aliments pudents també es consideren irritants. És especialment important evitar els irritants per a les persones amb llagues, inflors o malalties cròniques de la pell com l'èczema i la dermatitis, així com les persones amb malalties al·lèrgiques. |
<<: Com prevenir els lunars negres a la cara
>>: Quin és el paper del Taekwondo?
Moltes noies estan disposades a provar de cuinar,...
Què és Thales Alenia Space? Thales Alenia Space és...
Què és el lloc web de la UEFA? La Unió d'Assoc...
Els nadons trobaran molts problemes durant el seu...
L'arteritis de Takayasu és una malaltia arter...
Què és el lloc web de l'ASPCA? L'American ...
Els singlots freqüents són molt incòmodes, poden ...
Quin és el lloc web d'AT Kearney? Fundada a Ch...
L'all és un aliment amb un sabor picant. Menj...
Què és el lloc web del Centre de Gestió d'Inns...
Què és el progressista? Le progress (Le progress.f...
De fet, la moxibustió de regalèssia té un gran va...
L'hemorràgia gàstrica és una de les malalties...
Avui en dia, la gent està sotmesa a una gran pres...
A mesura que els nivells de vida segueixen millor...