Els greixos són un aliment indispensable a les nostres vides Els greixos poden reposar l'energia de les persones i proporcionar al cos les hormones essencials suficients com el colesterol. A mesura que milloren els nivells de vida de la gent, moltes persones han començat a consumir alguns olis amb un valor nutricional més alt. Entre ells, l'oli de canola és cada cop més popular. 1. Relació d'àcids grassos natural i equilibrada : el contingut d'àcids grassos insaturats de l'oli de canola arriba al 93% i té una proporció daurada natural d'àcids grassos. En comparació amb altres olis comestibles, l'oli de canola té el contingut d'àcids grassos saturats més baix (7%) i un contingut d'àcids grassos monoinsaturats més alt (62%), lleugerament inferior a l'oli d'oliva, però al mateix temps té la millor proporció d'àcids grassos poliinsaturats amb un 31%. S'ha demostrat que els àcids grassos poliinsaturats no s'oxiden fàcilment; 2. Ric en vitamina E natural : el contingut en vitamines de l'oli de canola pur natural és de 73,8 mg/100 g. A diferència d'altres olis comestibles, la vitamina E de l'oli de canola es forma de manera natural i no s'afegeix. La vitamina E natural és una vitamina liposoluble, també coneguda com a tocoferol, i és un dels antioxidants més importants. És soluble en dissolvents orgànics com el greix i l'etanol, insoluble en aigua, estable a la calor i l'àcid, inestable a l'àlcali, sensible a l'oxigen i insensible a la calor. Tanmateix, l'activitat de la vitamina E es redueix significativament durant la fregit. La vitamina E natural té els efectes d'antioxidació i anti-envelliment, embelleix i nodreix la pell Té certs efectes sobre els trastorns menstruals femenins i la infertilitat i regula la secreció d'hormones masculines. 3. La proporció d'àcids grassos de l'oli de canola és relativament ideal, que conté aproximadament un 60% d'àcids grassos monoinsaturats i un 30% d'àcids grassos poliinsaturats. Els àcids grassos insaturats poden regular els lípids sanguinis i tenir un paper relativament positiu en el manteniment de la salut cardiovascular i cerebrovascular. El contingut d'àcids grassos saturats que poden ser perjudicials per a la salut humana és inferior al 10%, molt inferior al 19% d'oli de cacauet, 15% d'oli de soja i 14% d'oli de blat de moro. En comparació amb l'oli de colza, el contingut d'àcid erúcic de l'oli de canola no supera el 3%. |
<<: Quins són els efectes de l'escorça d'arrel de morera?
>>: Quins són els efectes i les funcions de Gui Ge Zhen?
El valor nutricional dels cogombres de mar és evi...
Si teniu una deficiència de yang, serà perjudicia...
Les hemorroides internes i les hemorroides extern...
El propòsit de l'ènema és netejar els intesti...
És un plaer prendre te amb jocs de te d'argil...
L'enzim és una espècie d'enzim que té cer...
L'hepatitis B és una malaltia infecciosa molt...
L'aire condicionat és un electrodomèstic indi...
Què és el lloc web de Fukuoka Financial Group? Fuk...
Per a les mares que amamanten, també poden menjar...
La fissura anal és una malaltia que molts pacient...
Què és United Technologies Corporation? United Tec...
El mal alè, una malaltia bucal, molesta a moltes ...
Quina és la web de l'Eibar Futbol Club? La Soc...
Hi ha qui diu que els cabells grisos són un símbo...