Els greixos són un aliment indispensable a les nostres vides Els greixos poden reposar l'energia de les persones i proporcionar al cos les hormones essencials suficients com el colesterol. A mesura que milloren els nivells de vida de la gent, moltes persones han començat a consumir alguns olis amb un valor nutricional més alt. Entre ells, l'oli de canola és cada cop més popular. 1. Relació d'àcids grassos natural i equilibrada : el contingut d'àcids grassos insaturats de l'oli de canola arriba al 93% i té una proporció daurada natural d'àcids grassos. En comparació amb altres olis comestibles, l'oli de canola té el contingut d'àcids grassos saturats més baix (7%) i un contingut d'àcids grassos monoinsaturats més alt (62%), lleugerament inferior a l'oli d'oliva, però al mateix temps té la millor proporció d'àcids grassos poliinsaturats amb un 31%. S'ha demostrat que els àcids grassos poliinsaturats no s'oxiden fàcilment; 2. Ric en vitamina E natural : el contingut en vitamines de l'oli de canola pur natural és de 73,8 mg/100 g. A diferència d'altres olis comestibles, la vitamina E de l'oli de canola es forma de manera natural i no s'afegeix. La vitamina E natural és una vitamina liposoluble, també coneguda com a tocoferol, i és un dels antioxidants més importants. És soluble en dissolvents orgànics com el greix i l'etanol, insoluble en aigua, estable a la calor i l'àcid, inestable a l'àlcali, sensible a l'oxigen i insensible a la calor. Tanmateix, l'activitat de la vitamina E es redueix significativament durant la fregit. La vitamina E natural té els efectes d'antioxidació i anti-envelliment, embelleix i nodreix la pell Té certs efectes sobre els trastorns menstruals femenins i la infertilitat i regula la secreció d'hormones masculines. 3. La proporció d'àcids grassos de l'oli de canola és relativament ideal, que conté aproximadament un 60% d'àcids grassos monoinsaturats i un 30% d'àcids grassos poliinsaturats. Els àcids grassos insaturats poden regular els lípids sanguinis i tenir un paper relativament positiu en el manteniment de la salut cardiovascular i cerebrovascular. El contingut d'àcids grassos saturats que poden ser perjudicials per a la salut humana és inferior al 10%, molt inferior al 19% d'oli de cacauet, 15% d'oli de soja i 14% d'oli de blat de moro. En comparació amb l'oli de colza, el contingut d'àcid erúcic de l'oli de canola no supera el 3%. |
<<: Quins són els efectes de l'escorça d'arrel de morera?
>>: Quins són els efectes i les funcions de Gui Ge Zhen?
A mesura que envelleixen, moltes amigues desenvol...
Quin és el lloc web de Blackfriars, Universitat d&...
Avui en dia, moltes dones no estan satisfetes amb...
El públic en general sap molt poc sobre la fibros...
La bona salut prové de la dieta regular, els bons...
Si el cervell no es desenvolupa bé, és fàcil most...
Les articulacions del cos de moltes persones són ...
Avui dia, a moltes persones els agrada reunir-se ...
Moltes persones viuen a un ritme ràpid avui en di...
Què és el lloc web de la Universitat de Leeds? La ...
És molt comú tenir alguna cosa als ulls a la vida...
Si els ganglis limfàtics supraclaviculars estan i...
La regalèssia s'utilitza sovint clínicament p...
Els dàtils vermells són un tipus d'aliment qu...
La digestió saludable de l'estómac és molt im...