Els dàtils vermells són un tipus d'aliment que mengem més sovint. Els dàtils vermells són rics en nutrients. Tothom sap que les persones amb anèmia o deficiència de sang poden millorar la seva condició menjant dátils vermells ara, perquè a l'estiu el clima és relativament calent. Els dàtils vermells també es coneixen com a jujubes, jujubes, etc. Són rics en proteïnes, greixos, sucre, carotè, vitamines B, C, P i fòsfor, calci, ferro, etc. Es coneixen com a pastilles de vitamines i tenen un fort efecte antiamor i antial·lèrgic. Els dàtils vermells contenen monofosfat d'adenosina cíclica, que pot millorar la força muscular, eliminar la fatiga, dilatar els vasos sanguinis, augmentar la contractilitat del miocardi, millorar la nutrició del miocardi i tenir un bon efecte en la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars. Els dàtils vermells també poden reposar el qi, nodrir la sang i calmar la ment, enfortir la melsa i l'estómac, etc. Són un bon producte per a la salut per a pacients amb melsa i estómac febles, qi i sang insuficients, fatiga, debilitat, insomni, etc. Al mateix temps, té bons efectes terapèutics sobre hepatitis aguda i crònica, cirrosi, anèmia i altres malalties. Per tant, els dàtils vermells són una fruita molt bona i el preu no és molt car Es poden menjar com a berenar i són beneficiosos per a la salut física i mental. Ingredients 100 g de dàtils vermells 250 g de llet fresca Mètodes/Pasos >01 Rentar els dàtils vermells, bullir-los fins que estiguin tendres, treure la pell i el cor i conservar el suc >02 Remullar l'agar en aigua freda fins que estigui suau, posar-lo en una olla, afegir la quantitat adequada d'aigua i cuinar-lo a foc lent fins que es converteixi en líquid d'agar >03 Poseu el sucre, la mel i l'agar al suc de dàtils vermells i deixeu-ho bullir a foc lent, a continuació, afegiu-hi la llet fresca i la carn de dàtils vermells, remeneu-ho mentre coeu fins que bulli. >04 . Aboqueu-lo en un motlle de púding (en el seu lloc es pot fer servir una tassa de te de porcellana amb una part superior gran i una part inferior petita), refredar-lo i posar-lo a la nevera perquè solidifiqui. L'anterior és com fer budín de dàtils vermells és bo per al vostre cos, però no mengeu massa, perquè els dàtils vermells són calents a la natura i menjar-ne massa pot causar mal de gola. |
<<: És bo beure aigua de llimona al matí?
>>: Com fer carbassons fregits?
Les ungles són les closques queratinoses als extr...
Quan arribin la tardor i l'hivern, la gent po...
L'hepatitis A, l'hepatitis B i l'hepa...
El cactus es troba habitualment als deserts i tam...
El dolor articular és causat principalment per la...
L'oxigen és un gas indispensable a la vida de...
Wolfberry és molt comú a la nostra vida diària Mo...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Co...
Liansheng Group_Què és el préstec d'arrendamen...
L'orina és l'" carronyadora " d...
Les hemorroides també es coneixen com a hemorroid...
Crec que el condicionador no és desconegut per a ...
Avui en dia, moltes persones estan preocupades pe...
Què és The Big Picture? The Big Picture és un blog...
El cranc és un tipus de marisc molt estimat per l...