Els dàtils vermells són un tipus d'aliment que mengem més sovint. Els dàtils vermells són rics en nutrients. Tothom sap que les persones amb anèmia o deficiència de sang poden millorar la seva condició menjant dátils vermells ara, perquè a l'estiu el clima és relativament calent. Els dàtils vermells també es coneixen com a jujubes, jujubes, etc. Són rics en proteïnes, greixos, sucre, carotè, vitamines B, C, P i fòsfor, calci, ferro, etc. Es coneixen com a pastilles de vitamines i tenen un fort efecte antiamor i antial·lèrgic. Els dàtils vermells contenen monofosfat d'adenosina cíclica, que pot millorar la força muscular, eliminar la fatiga, dilatar els vasos sanguinis, augmentar la contractilitat del miocardi, millorar la nutrició del miocardi i tenir un bon efecte en la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars. Els dàtils vermells també poden reposar el qi, nodrir la sang i calmar la ment, enfortir la melsa i l'estómac, etc. Són un bon producte per a la salut per a pacients amb melsa i estómac febles, qi i sang insuficients, fatiga, debilitat, insomni, etc. Al mateix temps, té bons efectes terapèutics sobre hepatitis aguda i crònica, cirrosi, anèmia i altres malalties. Per tant, els dàtils vermells són una fruita molt bona i el preu no és molt car Es poden menjar com a berenar i són beneficiosos per a la salut física i mental. Ingredients 100 g de dàtils vermells 250 g de llet fresca Mètodes/Pasos >01 Rentar els dàtils vermells, bullir-los fins que estiguin tendres, treure la pell i el cor i conservar el suc >02 Remullar l'agar en aigua freda fins que estigui suau, posar-lo en una olla, afegir la quantitat adequada d'aigua i cuinar-lo a foc lent fins que es converteixi en líquid d'agar >03 Poseu el sucre, la mel i l'agar al suc de dàtils vermells i deixeu-ho bullir a foc lent, a continuació, afegiu-hi la llet fresca i la carn de dàtils vermells, remeneu-ho mentre coeu fins que bulli. >04 . Aboqueu-lo en un motlle de púding (en el seu lloc es pot fer servir una tassa de te de porcellana amb una part superior gran i una part inferior petita), refredar-lo i posar-lo a la nevera perquè solidifiqui. L'anterior és com fer budín de dàtils vermells és bo per al vostre cos, però no mengeu massa, perquè els dàtils vermells són calents a la natura i menjar-ne massa pot causar mal de gola. |
<<: És bo beure aigua de llimona al matí?
>>: Com fer carbassons fregits?
Què és The Wall Street Journal? El Wall Street Jou...
Sempre et sents ansiós sempre que treballes dur? ...
A tots els xinesos els agrada remullar els peus p...
La cintura dels homes està cansada cada dia per e...
Què és el Laboratori d'Investigació Naval dels...
Hem de menjar una varietat de coses cada dia, esp...
Què és el lloc web immobiliari d'Inmuebles Onl...
A més de seguir les instruccions del metge, els p...
La roba de seda blanca és molt bonica, neta i bon...
L'amor és bonic i val la pena l'anhel de ...
Què és la menta A la nostra vida diària, sovint s...
Què és el lloc web de Saab Automobile? Saab Automo...
És molt comú que molts nens tinguin problemes de ...
Com el seu nom indica, l'hèrnia espinal signi...
Què és WineSearcher? Wine-searcher és un cercador ...