Potser a molts de nosaltres ens agrada menjar nous, i les fulles són molt bones per al cervell, no obstant això, moltes persones volen treure la pell i no volen menjar-la següent mètode per eliminar-lo. 1. Podeu fregir les nous en una paella a foc lent fins que la pell estigui calenta al tacte. A continuació, peleu-lo quan estigui fresc i fregueu la pell de dins amb les mans i caurà fàcilment. Aquest gust astringent pot provenir de la pell de la nou, que és la pell fina de color marró o groc clar a la superfície del nucli de la nou, i no causarà danys al cos. També és molt fàcil treure aquesta pell fina. Remullar els grans de nou en aigua calenta. No obstant això, la pell de la nou també és rica en nutrients. Si realment no us agrada el gust, però no voleu perdre la nutrició, també podeu fer grans de nous en grans de nous ambre o afegir-los als plats. 2. Primer, deixeu que les nous maduren completament a l'arbre. Aquestes nous seran grasses, plenes de pes i tindran un bon gust. A més, la pell verda de la majoria de les nous caurà per si mateixa, quan el meló estigui madur, la vinya caurà, i quan la noguera cau. En segon lloc, si les nous verdes que trieu no es pelen fàcilment, podeu ruixar-les amb etefó i deixar-les dos dies, i la major part de la pell caurà. En tercer lloc, aneu directament a la màquina de pelar, que en realitat utilitza un raspall d'acer accionat mecànicament per treure la pell de la nou. La noguera, també coneguda com a noguera, és una planta de la família de les Juglandaceae. Els grans de nous són rics en nutrients, que contenen 15-20 grams de proteïnes, 60-70 grams de greix i 10 grams d'hidrats de carboni per 100 grams. També contenen una varietat d'oligoelements i minerals com calci, fòsfor, ferro i altres oligoelements i minerals necessaris per al cos humà, així com la varietat de carobo i vitamina. El component principal del greix contingut en les nous és el glicèrid d'àcid linoleic no només no augmentarà el colesterol després de menjar, sinó que també pot reduir l'absorció intestinal de colesterol, per tant, es pot utilitzar com a tònic per a pacients amb hipertensió i arteriosclerosi. A més, aquests greixos també subministren les necessitats de la matriu cerebral. Els oligoelements de zinc i manganès que contenen les nous són components importants de la glàndula pituïtària. Com treure la pell de la noguera s'ha convertit en una cosa que molts de nosaltres volem saber. Ens pot ajudar a tastar el sabor deliciós sense fer-nos amarg. Anem a veure si treure la pell de la nou és realment útil. |
<<: Quant de temps triga a que el raspat funcioni per perdre pes?
>>: L'eficàcia dels agents antibacterians de nanoplata
Què és el lloc web de RALPH LAUREN? RALPH LAUREN é...
De fet, la moxibustió de regalèssia té un gran va...
Quan la pressió laboral és alta, moltes persones ...
L'àntrax és un patogen molt greu que es produ...
A la vida, sovint trobem persones que pateixen d&...
Amb el continu progrés de la societat humana, els...
La picor del cuir cabellut és una condició que mo...
El lliri és un ingredient alimentari que agrada a...
L'artritis reumatoide és una malaltia autoimm...
Estàs realment preparat per ser pare i mare no no...
Les castanyes es produeixen en grans quantitats a...
Laozao és una delicadesa molt comuna a Sichuan i ...
En les primeres etapes d'un embaràs inesperat...
Què és PDAdb.net? PDAdb.net és un lloc web indi de...
L'aparició de varius a les cames està relacio...