Les castanyes tenen un gust molt olorós, però moltes persones se senten indefenses amb la pell de la castanya, perquè tothom sap que la pell de la castanya està fortament unida a la fruita i treure-la requereix molt de temps, de manera que en resposta a aquesta situació, tothom pensa en diferents maneres d'eliminar-la. Aleshores, com treure la pell de la castanya? La següent és la introducció més detallada d'aquest problema. Colpejar amb objectes durs Posa les castanyes que acabes de vendre dins d'una bossa de plàstic gruixuda i toqueu-les suaument a terra durant uns 5 minuts. A continuació, traieu les castanyes. Mètode d'immersió en aigua calenta Renteu les castanyes crues, poseu-les en un recipient, afegiu-hi una mica de sal, cobriu-les amb aigua bullint i tapeu l'olla. Passats 5 minuts, traieu les castanyes i talleu-les, la pell de la castanya caurà juntament amb la closca de la castanya. Aquest mètode d'eliminar la pell de la castanya estalvia temps i esforç. Mètode d'agitació dels escuradents Talleu les castanyes per la meitat, peleu-les i poseu-les en una escudella i poseu-les en remull una estona amb uns escuradents i la pell es separarà. El temps de remull no ha de ser massa llarg, en cas contrari afectarà el contingut nutricional de les castanyes. Mètode de congelador frigorífic Un cop les castanyes estiguin cuites, refredeu-les i poseu-les dues hores a la nevera per separar la closca i la carn. D'aquesta manera, la pell de la castanya es pot pelar ràpidament i la carn de la castanya es manté intacta. Mètode de calefacció per microones Utilitzeu unes tisores per tallar la closca de les castanyes crues que heu comprat, escalfeu-les al microones a alta temperatura durant 30 segons, i la pell i la carn de dins cauran automàticament. Abans d'utilitzar aquest mètode per treure les pells de la castanya, assegureu-vos de tallar-les, en cas contrari, podria provocar un mal funcionament del microones. Mètode d'expansió i contracció tèrmica Pelar les closques de castanyes amb un ganivet, posar-les en aigua bullint i cuinar-les durant 3-5 minuts. Després de treure-les, posar-les en remull immediatament en aigua freda durant 3-5 minuts. Exposició solar Posa les castanyes crues que vulguis menjar al sol durant un dia i les closques de la castanya s'esquerran En aquest moment, és fàcil pelar la closca de la castanya i la pell fina que hi ha al seu interior tant si les peles crues com després de cuinar-les. Tanmateix, les castanyes que es preparen per a l'emmagatzematge no es poden assecar al sol, perquè les castanyes seques no es poden conservar durant molt de temps. Com treure la pell de la castanya? Hi ha moltes maneres d'eliminar les peles de castanyes, però has d'escollir la que més et convingui, perquè alguns mètodes no estan disponibles en tot moment Per això, en aquest cas, has de triar el mètode d'eliminació més senzill, que és el més garantit. |
<<: Quin és el tractament de l'alopècia seborreica?
>>: Per què no puc respirar a la gola?
La pols de talc és en realitat un producte eficaç...
Actualment, el nostre entorn de vida està bàsicam...
L'arç és un aliment habitual a la vida diària...
Hi ha una certa diferència entre la llet de coco ...
L'anomenada cel·lulosa de cab en realitat es ...
El cafè és una de les tres begudes principals del...
El maquillatge moderat pot millorar la bellesa ge...
A la vida diària, moltes persones sentiran, sense...
Què és The Dirty? The Dirty és un conegut lloc web...
La fissura anal i la fístula anal són malalties a...
Què és Panama News? La Prensa (Panamà) és un diari...
De fet, moltes vegades la gent no presta atenció ...
Avui en dia, hi ha molta gent que pateix depressi...
Què és Amuze? Amuze és un lloc web de compres en l...
La vitamina B és un nutrient important per al cos...