Quins són els valors nutricionals de l'arròs glutinós fermentat?

Quins són els valors nutricionals de l'arròs glutinós fermentat?

Laozao és una delicadesa molt comuna a Sichuan i Chongqing. El procés de producció de Laozao és ric i té el sabor embriagador de l'arròs glutinoso.

El vi d'arròs glutinós, també conegut com a vi Jiangmi, vi dolç, arròs glutinós fermentat i arròs glutinós fermentat, està fet d'arròs glutinós com a matèria primera principal. Té un procés d'elaboració senzill, un sabor dolç i suau i molt poc contingut d'etanol, per la qual cosa és molt estimat per la gent. En la preparació d'alguns plats, el vi d'arròs glutinós s'utilitza sovint com a condiment important. El vi d'arròs glutinós és de color vermell clar, per això també s'anomena "vi negre" Com que està infiltrat amb aigua bullint, també s'anomena "vi d'aigua".

1. Anàlisi de sucres: el midó de l'arròs es converteix en monosacàrids i oligosacàrids, la qual cosa és més propici per reposar ràpidament l'energia del cos i canviar el gust. Els principals monosacàrids i disacàrids són la glucosa, la fructosa, la maltosa, la sacarosa i la isomaltosa.

2. Anàlisi d'àcids: L'àcid té un paper important en el gust del vi d'arròs i en l'estimulació de la secreció de sucs digestius La majoria d'aquests àcids orgànics es produeixen per la fermentació d'enzims de l'arrel durant el procés de fermentació del midó d'arròs. Els àcids orgànics continguts inclouen principalment àcid làctic, àcid acètic, àcid cítric, etc.

3. Proteïnes i aminoàcids: la major part de la proteïna de l'arròs és insoluble en aigua (glutenina, proteïnes solubles en alcohol, albúmina, globulina, després del procés de fermentació, una part es descompondrà en aminoàcids i polipèptids lliures, la qual cosa és molt útil per millorar el seu valor nutricional).

4. Vitamines i minerals: La majoria d'aquestes substàncies estan contingudes en el mateix arròs, principalment perquè les seves formes combinades han canviat, i els enzims de l'arrel també produeixen algunes vitamines durant la fermentació. Les principals inclouen vitamines B, vitamina E i diversos minerals.

<<:  Què causa picor als llavis?

>>:  Què he de fer si els meus llavis es pelen sovint? 5 maneres d'ajudar-te

Recomanar articles

Quina és la raó de les taques vermelles o grumolls a la pell quan pica?

Si la pell té picor, apareixeran fàcilment taques...

Efectes secundaris de la vacuna contra el meningocòc

L'anomenada meningitis meningocòccica és el q...

Quines malalties signifiquen les ombres pulmonars?

No s'han d'ignorar les ombres pulmonars, ...

Per què l'orina és groga 7 símptomes us ajudaran a comprendre la causa?

La micció no només pot ajudar el cos a excretar a...

Què passa si la bronquièctasia es torna severa?

La bronquièctasia és una malaltia crònica que és ...

Què tal l'hora del metro? Revisió de l'hora del metro i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Subway Time? Metrotime és u...

Quins són els efectes secundaris de prendre Antan?

La malaltia de Parkinson és una malaltia que pot ...

Quins són els tractaments per al bloqueig del nervi ciàtic?

El bloqueig del nervi ciàtic és habitual per a mo...

Com rentar les taques d'oli a la roba

És molt dolent utilitzar detergent per netejar le...

Quina és la raó dels moviments intestinals impurs?

Les persones que sempre senten que les seves femt...

Escalfeu abans de córrer

Hauríeu d'escalfar-vos abans de córrer. És de...

Què és l'esclerosi lateral primària?

L'esclerosi lateral primària és molt freqüent...