Quins són els valors nutricionals de l'arròs glutinós fermentat?

Quins són els valors nutricionals de l'arròs glutinós fermentat?

Laozao és una delicadesa molt comuna a Sichuan i Chongqing. El procés de producció de Laozao és ric i té el sabor embriagador de l'arròs glutinoso.

El vi d'arròs glutinós, també conegut com a vi Jiangmi, vi dolç, arròs glutinós fermentat i arròs glutinós fermentat, està fet d'arròs glutinós com a matèria primera principal. Té un procés d'elaboració senzill, un sabor dolç i suau i molt poc contingut d'etanol, per la qual cosa és molt estimat per la gent. En la preparació d'alguns plats, el vi d'arròs glutinós s'utilitza sovint com a condiment important. El vi d'arròs glutinós és de color vermell clar, per això també s'anomena "vi negre" Com que està infiltrat amb aigua bullint, també s'anomena "vi d'aigua".

1. Anàlisi de sucres: el midó de l'arròs es converteix en monosacàrids i oligosacàrids, la qual cosa és més propici per reposar ràpidament l'energia del cos i canviar el gust. Els principals monosacàrids i disacàrids són la glucosa, la fructosa, la maltosa, la sacarosa i la isomaltosa.

2. Anàlisi d'àcids: L'àcid té un paper important en el gust del vi d'arròs i en l'estimulació de la secreció de sucs digestius La majoria d'aquests àcids orgànics es produeixen per la fermentació d'enzims de l'arrel durant el procés de fermentació del midó d'arròs. Els àcids orgànics continguts inclouen principalment àcid làctic, àcid acètic, àcid cítric, etc.

3. Proteïnes i aminoàcids: la major part de la proteïna de l'arròs és insoluble en aigua (glutenina, proteïnes solubles en alcohol, albúmina, globulina, després del procés de fermentació, una part es descompondrà en aminoàcids i polipèptids lliures, la qual cosa és molt útil per millorar el seu valor nutricional).

4. Vitamines i minerals: La majoria d'aquestes substàncies estan contingudes en el mateix arròs, principalment perquè les seves formes combinades han canviat, i els enzims de l'arrel també produeixen algunes vitamines durant la fermentació. Les principals inclouen vitamines B, vitamina E i diversos minerals.

<<:  Què causa picor als llavis?

>>:  Què he de fer si els meus llavis es pelen sovint? 5 maneres d'ajudar-te

Recomanar articles

Com tractar l'acne a la cara causat per la radiació de l'ordinador

La radiació de l'ordinador a llarg termini ca...

Com rentar les taques de sang a la roba

Les taques de sang a la roba són força habituals ...

Quina és la raó de la tos i la flegma groga a la gola?

La meva gola és incòmoda i sempre tinc ganes de t...

Què tal Nanda House? Comentaris i informació del lloc web de Nanda House

Què és Nanda House? Nanda Home és una empresa amer...

La mantega d'ou és eficaç per tractar les hemorroides?

Molts amics que s'asseuen durant molt de temp...

Quins són els beneficis de rentar-se la cara amb llet?

Des de l'antiguitat, la llet ha estat una beg...

Les closques d'ou poden curar els problemes d'estómac?

Com tots sabem, les malalties de l'estómac só...

Hi ha aquests motius pels quals la part inferior de l'abdomen es fa més gran.

Avui en dia, la gent està prestant cada cop més a...

La teràpia de sang cervical té aquests efectes nocius!

L'espondilosi cervical és una malaltia òssia ...

Usos del bicarbonat de sodi

Hi ha moltes coses al mercat de les quals tothom ...