El mango és una fruita tropical molt comuna a la nostra vida diària. La seva característica més important a l'hora d'emmagatzemar és que té por del fred, per tant, el millor és emmagatzemar-lo a temperatura ambient després de comprar-lo, sobretot no a la nevera. Les fruites tropicals tenen por de la refrigeració Els consumidors del nord sovint no coneixen molt sobre les característiques de les fruites tropicals. De fet, la majoria tenen por del fred i no són aptes per a la refrigeració. Si la pell s'enfonsa i té algunes taques marrons fosques, vol dir que la fruita s'ha congelat. Les fruites congelades no només tenen els seus nutrients destruïts, sinó que també es poden espatllar fàcilment. Al cap d'uns dies, la carn es tornarà marró i començarà a podrir-se. La raó per la qual les fruites tropicals i subtropicals tenen por de les baixes temperatures està relacionada amb les seves zones de cultiu i el seu clima. En termes generals, les fruites cultivades en zones càlides, sobretot a l'estiu, són menys resistents a les baixes temperatures que les fruites cultivades en climes més freds i a la tardor. Per tant, algunes fruites temperades, com ara el raïm, les pomes i les peres, es poden mantenir fresques a la nevera, però si els plàtans i els mànecs s'emmagatzemen a una temperatura de més de deu graus centígrads, la pell es tornarà negra si les pinya s'emmagatzemen a 6 ℃-10 ℃, no només la pell canviarà de color, sinó que també s'emmagatzemarà aigua, etc d a 1 ℃-2 ℃, la pela exterior s'enfosquirà de color i la pela interior tindrà algunes taques com cremades, i sovint aquestes fruites ja no són comestibles. Com emmagatzemar les fruites tropicals A la vida diària, les fruites tropicals s'emmagatzemen millor en un lloc fosc i fresc. Si s'han de col·locar a la nevera, s'han de col·locar a la ranura de verdures i fruites amb una temperatura més alta i el temps d'emmagatzematge no ha de superar els dos dies. Algunes fruites tropicals que no estan madures en comprar-les, com els plàtans verds, són menys resistents al fred, per això és millor no posar-les a la nevera. En cas contrari, no només no maduraran correctament, sinó que també es podriran i es tornaran no comestibles. Les fruites tropicals es deterioraran més ràpidament a temperatures normals després de treure-les de la nevera, per la qual cosa s'han de menjar el més aviat possible. No es tracta només dels mànecs. Moltes fruites tropicals tenen por del fred quan s'emmagatzemen, per tant, després de comprar les fruites, el millor és classificar-les segons els seus hàbits i evitar posar totes les fruites a la nevera, així que el millor és comprar-ne menys d'una vegada. |
<<: Els perills de fer exercici just després de dinar
L'hemorràgia cerebral és una malaltia física ...
Què és Cuded Inspiration Design Blog? Cuded és un ...
Què és el lloc web de Jeremy Irons? Jeremy Irons é...
Els ossos són una part indispensable i important ...
Les cebolletes s'utilitzen habitualment com a...
La gent d'avui dia sempre és molt descuida i ...
En l'actualitat, el problema de l'obstruc...
Quin és el lloc web de HSBC Bank Canada? HSBC Bank...
Hi ha molts problemes comuns a la vida, i no els ...
La caspa és un problema que ens molesta a moltes ...
El rentador en pols és extremadament còmode d'...
El queloide és una malaltia de la pell relativame...
La serp d'anella vermella també s'anomena...
Una màscara de gas és un producte protector que p...
Molts nens neixen amb marques de naixement, i fin...