El mango és una fruita tropical molt comuna a la nostra vida diària. La seva característica més important a l'hora d'emmagatzemar és que té por del fred, per tant, el millor és emmagatzemar-lo a temperatura ambient després de comprar-lo, sobretot no a la nevera. Les fruites tropicals tenen por de la refrigeració Els consumidors del nord sovint no coneixen molt sobre les característiques de les fruites tropicals. De fet, la majoria tenen por del fred i no són aptes per a la refrigeració. Si la pell s'enfonsa i té algunes taques marrons fosques, vol dir que la fruita s'ha congelat. Les fruites congelades no només tenen els seus nutrients destruïts, sinó que també es poden espatllar fàcilment. Al cap d'uns dies, la carn es tornarà marró i començarà a podrir-se. La raó per la qual les fruites tropicals i subtropicals tenen por de les baixes temperatures està relacionada amb les seves zones de cultiu i el seu clima. En termes generals, les fruites cultivades en zones càlides, sobretot a l'estiu, són menys resistents a les baixes temperatures que les fruites cultivades en climes més freds i a la tardor. Per tant, algunes fruites temperades, com ara el raïm, les pomes i les peres, es poden mantenir fresques a la nevera, però si els plàtans i els mànecs s'emmagatzemen a una temperatura de més de deu graus centígrads, la pell es tornarà negra si les pinya s'emmagatzemen a 6 ℃-10 ℃, no només la pell canviarà de color, sinó que també s'emmagatzemarà aigua, etc d a 1 ℃-2 ℃, la pela exterior s'enfosquirà de color i la pela interior tindrà algunes taques com cremades, i sovint aquestes fruites ja no són comestibles. Com emmagatzemar les fruites tropicals A la vida diària, les fruites tropicals s'emmagatzemen millor en un lloc fosc i fresc. Si s'han de col·locar a la nevera, s'han de col·locar a la ranura de verdures i fruites amb una temperatura més alta i el temps d'emmagatzematge no ha de superar els dos dies. Algunes fruites tropicals que no estan madures en comprar-les, com els plàtans verds, són menys resistents al fred, per això és millor no posar-les a la nevera. En cas contrari, no només no maduraran correctament, sinó que també es podriran i es tornaran no comestibles. Les fruites tropicals es deterioraran més ràpidament a temperatures normals després de treure-les de la nevera, per la qual cosa s'han de menjar el més aviat possible. No es tracta només dels mànecs. Moltes fruites tropicals tenen por del fred quan s'emmagatzemen, per tant, després de comprar les fruites, el millor és classificar-les segons els seus hàbits i evitar posar totes les fruites a la nevera, així que el millor és comprar-ne menys d'una vegada. |
<<: Els perills de fer exercici just després de dinar
La mel per aprimar metabolitza el greix del cos m...
Alguna vegada has viscut aquesta experiència: est...
El fetge és un dels òrgans més importants del cos...
El dolor d'estómac és en realitat una situaci...
Hi ha molts tipus de malalties. En el tractament ...
Les persones que mengen sovint olla calenta poden...
Em pregunto si també t'agrada menjar castanye...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Russa de Cièn...
Avui en dia, moltes persones pateixen al·lèrgies ...
La columna cervical és una part relativament impo...
Quin és el lloc web del Birmingham City Football C...
Les tasses termo són estris de te utilitzats habi...
A mesura que el clima canvia i es fa més calent, ...
El llavi i el paladar fissurats és una malformaci...
El desinfectant de mans és molt comú en la vida d...