Què és la pectina

Què és la pectina

Què és la pectina? Moltes persones no ho tenen molt clar. La pectina és una substància de polisacàrid àcida que es troba en les plantes, és de color groc clar, és relativament soluble en aigua i s'utilitza àmpliament en els emulsionants, per exemple, emulsionants. , gelificants, potenciadors, etc.

El més utilitzat és la cosmètica. Hi ha molts beneficis per utilitzar cosmètics que contenen pectina, pot protegir bé la radiació ultraviolada i la radiació i ajudar a embellir la pell, la pectina també es pot utilitzar per a la cara que contenen pectina.

La pectina existeix a les parets cel·lulars i a les capes internes de les plantes i serveix com a substància de suport per a les cèl·lules internes. Les diferents verdures i fruites tenen gustos diferents, que estan determinats principalment pel contingut de pectina i les diferències en les molècules de pectina que contenen. Les peles de cítrics com ara taronges, llimones i aranja contenen al voltant d'un 30% de pectina, que és la font més rica de pectina. Segons la composició de la pectina, hi ha dos tipus: polisacàrids homogenis i heteropolisacàrids La pectina de polisacàrids homogeni inclou polisacàrid d'àcid L-arabinà i D-galacturònic, la pectina més comuna es compon d'àcids galactànics i heteropolisacàrids en diferents proporcions. Les proporcions de pectina de diferents fonts varien. L'àcid de pectina parcialment metilat s'anomena àcid de pectina. Al voltant del 20% al 60% dels grups carboxil de la pectina natural estan esterificats, amb un pes molecular de 20.000 a 40.000. El producte brut de la pectina és una pols de color blanc lleugerament groguenc, que es dissol en 20 parts d'aigua per formar una solució viscosa i inodora amb càrrega negativa. La pectina s'utilitza àmpliament a la indústria alimentària. Una quantitat adequada de pectina pot gelar gelats, melmelada i suc.

La pectina és un compost de polímer natural amb bons efectes d'estabilització gelificant i emulsionant i s'ha utilitzat àmpliament en la indústria alimentària, la medicina, la química diària i la indústria tèxtil. La pela de pomelo és rica en pectina, amb un contingut d'aproximadament un 6%, el que la converteix en una matèria primera ideal per a l'elaboració de pectina. La pectina es divideix en tres tipus: pectina líquida, pectina en pols i pectina baixa en metoxi, entre les quals la pectina en pols és la més utilitzada. Aquest article presenta la tecnologia de processament de la preparació de pectina en pols i pectina baixa en metoxil a partir de la pell de pomelo.

Tothom sap què és la pectina. Les seves funcions són molt amplis i efectives. Es pot dir que la pectina es pot utilitzar en molts aspectes i que es pot utilitzar amb seguretat.

<<:  Els perills de les cuines d'inducció

>>:  Vuit consells per ajudar a que la pell es refredi

Recomanar articles

Els tampons són segurs?

Crec que molta gent sap que a països estrangers c...

Com preparar cafè pur en pols

Quan tingueu somni i cansament a la feina, preneu...

Què tal Mahindra? Ressenyes de l'empresa Mahindra i informació del lloc web

Què és el lloc web de Mahindra? Mahindra (també tr...

Les dones poden beure vi negre després de l'embaràs?

Les dones embarassades es tornaran més febles des...

Quins símptomes poden aparèixer en pacients amb meningitis criptocòcica?

La meningitis criptocòcica és una infecció fúngic...

Introducció detallada dels nòduls tiroïdals de Hashimoto

Els nòduls tiroïdals alts són una malaltia que ca...

La implantació sol produir-se uns dies després de la fecundació

Moltes dones que volen tenir fills, quan es prepa...

Es pot fer suc de raïm i pera junts?

El raïm i les peres són fruites molt comunes a le...

Què és la febre baixa? Et sorprendrà

De vegades la gent té una febre baixa i no sap qu...

Com evitar que l'arròs es faci floridura?

El menjar al nord és principalment pasta, mentre ...