El menjar al nord és principalment pasta, mentre que el menjar al sud és principalment l'arròs. Això es deu al fet que el cultiu principal al sud és l'arròs, de manera que a la gent del sud li agrada molt menjar l'arròs. A partir de tants anys d'experiència, moltes persones també han resumit els mètodes d'emmagatzematge de l'arròs. que fa que la gent estigui molt confusa Com evitar que l'arròs es faci florit? Descobrim junts Les principals causes de la floridura de l'arròs són la temperatura i la humitat, la quantitat de segó a la superfície de l'arròs, la manca de refredar l'arròs calent de la màquina a temps i les plagues. Entre els microorganismes que causen l'alteració del gra, hi ha principalment fongs (motlles, llevats, fongs patògens de les plantes, etc.), bacteris, virus, etc., i els fongs amb més probabilitats de provocar floridura de l'arròs són els floridures. A les primeres fases del míldiu, la superfície de l'arròs es torna grisa, perd la seva brillantor, es torna grisa i en pols, i els solcs de l'arròs són evidents. El procés de floridura es manifesta amb febre, sudoració i una lleugera olor a humitat, els pigments produïts pel propi motlle i el seu metabolisme fan que l'arròs canviï de color, fent que el color original dels grans d'arròs desaparegui i aparegui negre, fosc, groc, etc. La floridura es correlaciona significativament amb el contingut d'humitat de l'arròs, la temperatura ambient, la humitat i la composició de gasos. L'arròs es processa, cosa que fa que sigui més fàcil de menjar però més difícil d'emmagatzemar. És fàcil que els insectes i el floridura creixin quan l'aire és humit i la temperatura és alta. La gent està acostumada a exposar l'arròs infestat al sol. Això no només mata els gorgs de l'arròs, sinó que l'arròs perdrà massa aigua després de l'exposició i el seu sabor es veurà afectat. Els experts suggereixen que l'arròs s'ha de col·locar en un lloc sec, fresc i ventilat. Per tal que l'arròs sobrevisqui l'estiu amb seguretat, és més adequat controlar el contingut d'humitat relativa al 13,8-14,2%. El magatzem ha d'estar aïllat tèrmic, a prova d'humitat i ben ventilat. El magatzem ha d'estar net i lliure de pols. (La pols és el millor caldo de cultiu per a les plagues) Mantingueu-lo net. Hi hauria d'haver mesures de refrigeració i deshumidificació al magatzem. Hi ha d'haver un termòmetre i un mesurador d'humitat al magatzem i un dispositiu de detecció de temperatura a la pila d'arròs. La temperatura i la humitat del magatzem i la temperatura de l'arròs s'han de comprovar cada dia. I fer un registre. El magatzem es neteja i desinfecta regularment. No es permeten fonts de contaminació. Hi ha d'haver suport a la part inferior de la pila per evitar la humitat, i l'arròs de diferents graus i especificacions s'ha de separar estrictament. Els aliments propensos a insectes no es poden emmagatzemar al mateix magatzem que l'arròs per evitar infeccions creuades. Segons la introducció anterior, sabem que l'aire d'algunes ciutats de pluja és relativament humit, si el mètode d'emmagatzematge no és correcte, només s'hi pot reduir el motlle emmagatzemant-lo en el lloc on s'emmagatzema l'arròs. |
<<: Com saber si l'arròs està florit?
>>: Quin tipus de pròtesis dentals són bones?
L'epilèpsia és una malaltia crònica que és mo...
Després d'un dia ocupat, moltes persones nomé...
La medicina tradicional xinesa creu que està rela...
El fenomen de la sequedat de la sang amenaça seri...
L'aigua mineral és molt beneficiosa per als p...
Què és la proteinúria Molts amics tindran aquesta...
Què és l'humor universitari? CollegeHumor és u...
La picor anal és una cosa que moltes persones han...
Si pateix de sucre en la sang alta, algunes perso...
Què és el lloc web del New York-Presbyterian Hospi...
La bronquitis és un dels factors que causa refred...
Els experts diuen que hi ha moltes raons per a un...
El moniato morat també és un moniato similar al m...
Laozao és una delicadesa molt comuna a Sichuan i ...
El recompte de glòbuls blancs baix és una condici...