L'arròs és un aliment que mengem gairebé tots els dies de la nostra vida. En alguns llocs del sud, l'arròs és l'aliment bàsic i es menja a cada àpat, per tant, com conservar l'arròs es fa molt important, és fàcil que l'arròs es faci florit, per tant, cal que s'utilitzi molt l'arròs està florit a la vida diària? Descobrim junts. Si l'arròs es troba en les primeres etapes de floridura i la condició no és molt greu, encara es pot menjar després d'afegir sal i rentar-lo diverses vegades per reduir el contingut de micotoxines. Si la floridura és greu, no l'has de menjar. En cas contrari, provocarà danys al fetge humà i provocarà intoxicació. Mètode d'identificació: 1. Olor Si s'olora una olor estranya a l'arròs, és un precursor de la calor i la floridura Per a l'arròs en les primeres etapes de floridura, l'olor no és evident. En aquest moment, cal actuar immediatament i repartir l'arròs pla en un lloc net, sec i ventilat sense llum solar directa. 2. Mira Si l'arròs està florit es pot determinar a partir dels aspectes següents: 1. Els grans d'arròs estan despullats de segó: com que els grans d'arròs estan humits, la pols de segó s'adhereix als grans d'arròs o el segó que no s'ha triturat completament flota, i els grans d'arròs semblen aspres i no llisos. 2. Atractiu: atès que la part embrionària de l'arròs té una estructura fluixa i conté més proteïnes i greixos, el motlle l'atacarà primer, provocant que l'embrió canviï de color, comunament conegut com "atractiu". 3. Rigidesa: Les ranures dels costats i de la part posterior dels grans d'arròs són blanques, i després es tornen de color blanc grisenc, per això s'anomena costella El color de l'arròs es torna fosc. 3. Toqueu A causa de la respiració metabòlica de l'arròs i dels microorganismes, la humitat local es condensa i els grans d'arròs es tornen humits, cosa que s'anomena sudoració. La seva duresa disminueix, les seves propietats d'escampament disminueixen i es poden formar una bola quan es prenen a la mà. Precaucions Quan l'arròs emmagatzemat comença a ser trencadís i filós, és obvi que l'arròs està florit. En aquest moment, s'ha d'estendre perquè s'assequi i ventilar, i s'ha de manipular a temps per evitar un deteriorament posterior. Durant l'etapa inicial de l'escalfament de l'arròs i la floridura, la pèrdua de qualitat de l'arròs no és evident si es maneja a temps, no afectarà el consum. Tanmateix, si està molt florit, no s'ha de menjar. D'acord amb l'enteniment anterior, sabem que si el mètode d'emmagatzematge no és correcte, és fàcil fer que l'arròs es flori, de manera que en la vida futura, podem jutjar segons el mètode anterior, una vegada que l'arròs estigui florit, produirà moltes substàncies nocives, de manera que l'arròs no es pot utilitzar després que estigui florit. |
<<: Què és el pol·len de pi de paret trencada i el pol·len de pi?
>>: Com evitar que l'arròs es faci floridura?
L'arç de mar és un fruit silvestre la pell de...
Molts de nosaltres som especialment susceptibles ...
La llet pura és molt comú. La llet pura conté més...
Hi ha més d'una raó per a la baixa aminotrans...
L'asma és una malaltia extremadament perjudic...
Molts nens tenen moltes lesions congènites durant...
En primer lloc, no penseu que el reumatisme només...
En general, molts dels nostres amics tenen molts ...
L'aparició de les canes s'ha convertit en...
El coixí de jade pot regular la menstruació, acti...
El remull dels peus és una bona manera de manteni...
Quan una parella es baralla, inevitablement dirà ...
En la societat actual, moltes persones tenen una ...
La gent moderna presta cada cop més atenció a la ...
La síndrome de fatiga mental en realitat no és ta...