Com saber si l'arròs està florit?

Com saber si l'arròs està florit?

L'arròs és un aliment que mengem gairebé tots els dies de la nostra vida. En alguns llocs del sud, l'arròs és l'aliment bàsic i es menja a cada àpat, per tant, com conservar l'arròs es fa molt important, és fàcil que l'arròs es faci florit, per tant, cal que s'utilitzi molt l'arròs està florit a la vida diària? Descobrim junts.

Si l'arròs es troba en les primeres etapes de floridura i la condició no és molt greu, encara es pot menjar després d'afegir sal i rentar-lo diverses vegades per reduir el contingut de micotoxines. Si la floridura és greu, no l'has de menjar. En cas contrari, provocarà danys al fetge humà i provocarà intoxicació.

Mètode d'identificació:

1. Olor

Si s'olora una olor estranya a l'arròs, és un precursor de la calor i la floridura Per a l'arròs en les primeres etapes de floridura, l'olor no és evident. En aquest moment, cal actuar immediatament i repartir l'arròs pla en un lloc net, sec i ventilat sense llum solar directa.

2. Mira

Si l'arròs està florit es pot determinar a partir dels aspectes següents: 1. Els grans d'arròs estan despullats de segó: com que els grans d'arròs estan humits, la pols de segó s'adhereix als grans d'arròs o el segó que no s'ha triturat completament flota, i els grans d'arròs semblen aspres i no llisos. 2. Atractiu: atès que la part embrionària de l'arròs té una estructura fluixa i conté més proteïnes i greixos, el motlle l'atacarà primer, provocant que l'embrió canviï de color, comunament conegut com "atractiu". 3. Rigidesa: Les ranures dels costats i de la part posterior dels grans d'arròs són blanques, i després es tornen de color blanc grisenc, per això s'anomena costella El color de l'arròs es torna fosc.

3. Toqueu

A causa de la respiració metabòlica de l'arròs i dels microorganismes, la humitat local es condensa i els grans d'arròs es tornen humits, cosa que s'anomena sudoració. La seva duresa disminueix, les seves propietats d'escampament disminueixen i es poden formar una bola quan es prenen a la mà.

Precaucions

Quan l'arròs emmagatzemat comença a ser trencadís i filós, és obvi que l'arròs està florit. En aquest moment, s'ha d'estendre perquè s'assequi i ventilar, i s'ha de manipular a temps per evitar un deteriorament posterior. Durant l'etapa inicial de l'escalfament de l'arròs i la floridura, la pèrdua de qualitat de l'arròs no és evident si es maneja a temps, no afectarà el consum. Tanmateix, si està molt florit, no s'ha de menjar.

D'acord amb l'enteniment anterior, sabem que si el mètode d'emmagatzematge no és correcte, és fàcil fer que l'arròs es flori, de manera que en la vida futura, podem jutjar segons el mètode anterior, una vegada que l'arròs estigui florit, produirà moltes substàncies nocives, de manera que l'arròs no es pot utilitzar després que estigui florit.

<<:  Què és el pol·len de pi de paret trencada i el pol·len de pi?

>>:  Com evitar que l'arròs es faci floridura?

Recomanar articles

Causes del mal d'esquena mitjana

A la vida diària, moltes persones pateixen dolor ...

Com treure el formaldehid de la roba

Algunes peces de roba contindran formaldehid quan...

Quina és la causa del dolor de pit sense grumoll?

Algunes amigues poden tenir aquesta sensació: dol...

Saps què inclouen les proves de funció hepàtica?

La gent moderna presta cada cop més atenció als p...

Quina és la manera correcta de portar roba interior?

Als ulls de les noies, portar roba interior és un...

Quins són els efectes del titani

El titani és una espècie de metall a la Xina, la ...

Quins són els perills del sucre en la sang alt?

La sang és el mitjà de transport de nutrients més...

Quines són les malalties en fase inicial del tumor pulmonar?

Els tumors pulmonars són majoritàriament tumors m...

Què tal els joules? Revisions de Joules i informació del lloc web

Què són els joules? Joules és una famosa marca de ...

Què es pot utilitzar per substituir el vi de cuina?

A moltes persones els agrada utilitzar el vi de c...