L'arròs és un aliment que mengem gairebé tots els dies de la nostra vida. En alguns llocs del sud, l'arròs és l'aliment bàsic i es menja a cada àpat, per tant, com conservar l'arròs es fa molt important, és fàcil que l'arròs es faci florit, per tant, cal que s'utilitzi molt l'arròs està florit a la vida diària? Descobrim junts. Si l'arròs es troba en les primeres etapes de floridura i la condició no és molt greu, encara es pot menjar després d'afegir sal i rentar-lo diverses vegades per reduir el contingut de micotoxines. Si la floridura és greu, no l'has de menjar. En cas contrari, provocarà danys al fetge humà i provocarà intoxicació. Mètode d'identificació: 1. Olor Si s'olora una olor estranya a l'arròs, és un precursor de la calor i la floridura Per a l'arròs en les primeres etapes de floridura, l'olor no és evident. En aquest moment, cal actuar immediatament i repartir l'arròs pla en un lloc net, sec i ventilat sense llum solar directa. 2. Mira Si l'arròs està florit es pot determinar a partir dels aspectes següents: 1. Els grans d'arròs estan despullats de segó: com que els grans d'arròs estan humits, la pols de segó s'adhereix als grans d'arròs o el segó que no s'ha triturat completament flota, i els grans d'arròs semblen aspres i no llisos. 2. Atractiu: atès que la part embrionària de l'arròs té una estructura fluixa i conté més proteïnes i greixos, el motlle l'atacarà primer, provocant que l'embrió canviï de color, comunament conegut com "atractiu". 3. Rigidesa: Les ranures dels costats i de la part posterior dels grans d'arròs són blanques, i després es tornen de color blanc grisenc, per això s'anomena costella El color de l'arròs es torna fosc. 3. Toqueu A causa de la respiració metabòlica de l'arròs i dels microorganismes, la humitat local es condensa i els grans d'arròs es tornen humits, cosa que s'anomena sudoració. La seva duresa disminueix, les seves propietats d'escampament disminueixen i es poden formar una bola quan es prenen a la mà. Precaucions Quan l'arròs emmagatzemat comença a ser trencadís i filós, és obvi que l'arròs està florit. En aquest moment, s'ha d'estendre perquè s'assequi i ventilar, i s'ha de manipular a temps per evitar un deteriorament posterior. Durant l'etapa inicial de l'escalfament de l'arròs i la floridura, la pèrdua de qualitat de l'arròs no és evident si es maneja a temps, no afectarà el consum. Tanmateix, si està molt florit, no s'ha de menjar. D'acord amb l'enteniment anterior, sabem que si el mètode d'emmagatzematge no és correcte, és fàcil fer que l'arròs es flori, de manera que en la vida futura, podem jutjar segons el mètode anterior, una vegada que l'arròs estigui florit, produirà moltes substàncies nocives, de manera que l'arròs no es pot utilitzar després que estigui florit. |
<<: Què és el pol·len de pi de paret trencada i el pol·len de pi?
>>: Com evitar que l'arròs es faci floridura?
A molts amics els agrada tapar-se el cap quan dor...
Què és el lloc web de l'Associació Internacion...
Què és el lloc web de la London Business School? L...
Ja siguin homes o dones, tots són addictes al tab...
Quin és el lloc web de Halle Berry? Halle Berry és...
L'esofagitis per reflux és una malaltia comun...
Es pot dir que el raïm és la fruita que coneixem ...
Què és Hays? Hays és una empresa líder mundial de ...
Algunes persones pensen que per rentar les verdur...
Què és Le Monde? Le Monde (en francès: Le Monde) é...
La mostassa és molt picant si accidentalment se...
Tots sabem que les lesions húmeres tenen un gran ...
Què és Hartswood Films? Hartswood Films és una pro...
El tractament del cabell és en realitat un mètode...
Les al·lèrgies, enrogiment i picor al coll són ma...