Algunes persones pensen que per rentar les verdures, només cal posar-les a l'aigua i esbandir-les, però no saben que la manera real de rentar les verdures ha de ser científica. Si no es neten, els pesticides no només s'ingereixen a l'estómac, sinó que també afectaran el cos, així que primer els talla les verdures per rentar verdures? Després de tallar les verdures, l'àrea de contacte directe amb l'aigua augmenta moltes vegades, cosa que farà que les vitamines hidrosolubles de les verdures, com les vitamines B, la vitamina C, alguns minerals i alguns sucres solubles en aigua es dissolguin a l'aigua i es perdin. Al mateix temps, quan es tallen les verdures, augmentaran les possibilitats que es contaminin per bacteris a la superfície de les verdures, la qual cosa comporta riscos per a la salut. Per tant, les verdures no s'han de tallar primer i després rentar-les, sinó que primer s'han de rentar i després tallar-les. Hi ha diverses maneres més adequades de rentar verdures. Remull en aigua salada lleugera: generalment, les verdures s'han d'esbandir amb aigua neta almenys de 3 a 6 vegades, després remullar-les amb aigua salada lleugera durant 1 hora i després esbandir amb aigua neta una vegada. Per a les verdures amb forma de cor, primer podeu tallar-les, posar-les en remull en aigua neta durant 2 hores i després esbandir-les amb aigua neta per eliminar els pesticides residuals. Rentat àlcali: primer poseu una mica de pols àlcali i carbonat de sodi a l'aigua, remeneu-ho bé, després poseu-hi les verdures, deixeu-ho en remull durant 5 a 6 minuts i després esbandiu amb aigua neta. També podeu utilitzar bicarbonat de sodi, però el temps de remull s'ha d'allargar a uns 15 minuts. Escaldar en aigua bullint: En cuinar pebrots verds, coliflor, mongetes, api, etc., el millor és escaldar-los en aigua bullint abans de posar-los a l'olla, que permetrà eliminar el 90% dels pesticides residuals. Desinfecció amb la llum solar: l'exposició de les verdures a la llum solar es descompondrà i destruirà alguns dels residus de pesticides de les verdures. S'ha determinat que si les verdures i fruites s'exposen a la llum solar durant 5 minuts, els residus de pesticides organoclorats i organomercuris es reduiran en un 60%. Les verdures que són fàcils d'emmagatzemar s'han de deixar a temperatura ambient durant uns dos dies, i la taxa mitjana de desaparició dels pesticides químics residuals és del 5%. Rentar amb aigua d'arròs: l'aigua d'arròs és àcida i els pesticides organofosforats perdran la seva toxicitat quan es trobin amb substàncies àcides. Remullar les verdures en aigua d'arròs durant uns 10 minuts i després rentar-les amb aigua neta per reduir els residus de pesticides a les verdures. El rentat de les verdures és molt important. Les verdures són aliments que hem de menjar cada dia. Si no es rentan a fons, afectarà l'organisme, sobretot la col, que té massa pesticides residuals en la recollida. |
<<: Diferència entre timosina i timopentina
>>: Què és la pressió arterial sistòlica?
El son és una cosa que una persona ha de garantir...
Quan es tracta del tema de la caiguda del cabell,...
Si utilitzes llet per aplicar-te a la cara, has d...
En general, a les amigues els agrada molt riure, ...
A la vida, alguns pacients tenen problemes per la...
El quist renal és una malaltia de l'adult rel...
Quin és el lloc web del Korea Small and Medium Ent...
El teules és una malaltia de la pell molt freqüen...
Si voleu saber si la vostra pell està afectada, h...
El gran triple positiu també s'anomena hepati...
Algunes persones pensen que els problemes dels ga...
Què és el lloc web d'Unicharm Group? Unicharm ...
Què és el lloc web de l'American Bureau of Shi...
Molta gent prefereix beure aigua amb mel, perquè ...
El kiwi és conegut com el rei de la vitamina C. T...