Com desgranar el blat de moro

Com desgranar el blat de moro

El blat de moro és un gra gruixut, crec que tothom està familiaritzat amb el blat de moro. Algunes persones fan cultius als seus camps, i algunes conreen blat de moro, que madura sobretot a la tardor. El blat de moro conté molts nutrients, com ara proteïnes, vitamines, etc. El blat de moro també té un cert efecte terapèutic sobre malalties com la pèrdua de gana i la pressió arterial alta. No obstant això, el blat de moro florit no s'ha de menjar mai ja que pot contenir certs carcinògens.

Avui en dia, la manera preferida de la majoria de la gent de menjar blat de moro és rostir-lo. Tot i que el blat de moro és deliciós, com pelar-lo s'ha convertit en un problema per a moltes persones. Algunes persones fan servir un ganivet per pelar el blat de moro quan no són bons per pelar-lo, però això no només farà que el blat de moro sembli antiestètic, sinó que també afectarà la gana fins a cert punt, i també malbaratarà moltes llavors de blat de moro. Ara us explicaré com desgranar els grans de blat de moro.

Amb cada mos, hi ha una petita sorpresa de grans de blat de moro i panses, que afegeixen moltes capes i un sabor més ric que el pa simple de blat de moro al vapor és un mal de cap per a moltes persones. Utilitzar les mans és una mica difícil de fer, molt cansat i ineficaç. Avui us compartiré un petit truc.

1. Peleu la closca de blat de moro i traieu els bigotis de blat de moro

2. Agafeu un ganivet en forma de "V" i traieu una fila de grans de blat de moro.

Ja veus, el ganivet en forma de "V" és potent, però, què passa si no tens aquest ganivet a casa nostra i treu una fila de grans de blat de moro de l'arrel.

3. Hi ha espais entre els grans de blat de moro, així que utilitzeu els dits per pelar-los fila per fila.

Després de llegir l'article anterior, crec que tothom hauria d'haver dominat bàsicament el mètode de pelar el blat de moro és deliciós, però és difícil de pelar, sempre que s'utilitzi el mètode correcte. El blat de moro és un aliment integral amb un valor nutricional extremadament alt Menjar més cereals integrals és bo per al nostre cos. Espero que a tothom li agradi més menjar blat de moro en el futur. ,

<<:  Els nadons poden menjar alvocat?

>>:  Com triar un alvocat

Recomanar articles

Quina diferència hi ha entre el sucre blanc i el sucre de roca?

De fet, molta gent no sap que hi ha una gran dife...

Quins són els tractaments per a la insuficiència cardíaca?

Es pot dir que la insuficiència cardíaca és una b...

Què passa amb Stila? Comentaris de Stila i informació del lloc web

Què és Stila? Stila és una marca nord-americana de...

Què tal la foto diària? Revisió diària de fotos i informació del lloc web

Què és el lloc web Daily Photo News? El Daily Grap...

Fruites especials de Hainan

Tothom sap que hi ha moltes fruites a Hainan, per...

Què fer si teniu conjuntivitis i ulls secs?

Entre les malalties oftàlmiques, la conjuntivitis...

És dolorosa una biòpsia amb agulla?

La biòpsia de punció és un mètode per examinar si...

Com eliminar les taques d'oli de la roba?

A la vida, podem tenir taques d'oli a la nost...

Com prevenir i tractar les congelacions a l'hivern

Quan arriben la tardor i l'hivern cada any, v...

Què passa amb el Club Brugge? Comentaris del Club Brugge i informació del lloc web

Quina és la pàgina web del Brugge Football Club? E...

Què fa el netejador de bugies?

Si hi ha una mica de brutícia a les bugies de qua...