Crec que tothom hauria d'estar familiaritzat amb el terme alvocat, oi, l'alvocat és una fruita tropical i, per descomptat, la podem veure aquí. L'alvocat és en realitat el que comunament anomenem pera grassa. L'alvocat té un cert valor comestible. Les vitamines són una de les forces motrius per al manteniment de les funcions fisiològiques del cos humà, per la qual cosa poden aportar molta energia al cos humà. De fet, el valor de l'alvocat no només es reflecteix en la seva vessant alimentaria, també té un cert valor pel que fa a l'ús i té certs beneficis per a la salut. Els bons alvocats poden aportar salut, delicioses, nutrició, etc. Ara hi ha una pregunta molt important, és a dir, com triar els alvocats. Quan compreu alvocats, heu de mirar la duresa i el color de la pell de l'alvocat. Podeu comprar qualsevol alvocat sempre que no sigui parcialment tou. Els detalls depenen de com el guardeu Si l'alvocat que acabeu de comprar se sent dur i té la pell verda, es pot emmagatzemar durant 1 setmana. A poc a poc, l'alvocat es torna una mica suau, però la pell encara és verda i es pot conservar uns dies. Quan la pell de l'alvocat es torna completament negra i ja no se sent dura sinó una mica suau, pots començar a menjar-la. Si es deixa en aquesta condició, la polpa de l'alvocat s'oxidarà i es tornarà negra. No mengeu la fruita si es torna negra. La maduresa d'un alvocat se sol jutjar prement o pessigant la fruita amb les mans. Si se sent dur quan es pressiona i no es pot pessigar en absolut, vol dir que encara no està madur. Podeu comprar-lo, però cal deixar-lo uns dies abans de menjar-lo. 3 Si se sent suau quan es pressiona, vol dir que la carn està podrida, i potser fins i tot negre per dins, així que no la compreu. Si és de duresa moderada i es pot premsar lleugerament, és l'estat més adequat per al consum. Quan l'obris amb un ganivet, veuràs a dins un color groc-verd tendre, un color molt clar. Els alvocats es troben en el seu millor estat si no tenen taques fosques. Després de llegir l'article anterior, crec que heu d'haver guanyat molt, crec que bàsicament heu dominat la qüestió de com triar els alvocats i, en general, coneixeu les diferències entre els bons alvocats i els inferiors. Les fruites proporcionen a la gent vitamines i altres nutrients. L'alvocat no és una excepció. |
<<: Com desgranar el blat de moro
>>: Algunes parts del cos són més saludables si estan brutes
Si voleu perdre l'excés de greix del vostre c...
Els medicaments són les substàncies bàsiques per ...
La pasta de soja també s'anomena pasta de soj...
Dormir és una cosa que cadascú de nosaltres hem d...
Les càpsules d'essència de cangur es fan mitj...
La salut del cabell és un factor molt crític a l&...
Quin és el lloc web de "13-Year-Year-Old'...
Com ens podem protegir eficaçment en temps amb bo...
Molts de nosaltres hem estat "mossegats"...
La miopia en els adolescents sol ser causada per ...
Què és el web del Patronat Nacional de Turisme? Aq...
L'enverinament per manganès és una condició c...
Tothom ha d'estar molt familiaritzat amb les ...
Tothom sap que les dones han de prestar una atenc...
Moltes persones beuen molta aigua immediatament d...