A tothom li agrada el menjar deliciós i a tothom li agrada menjar-lo. Amb la comoditat del transport, podem menjar qualsevol tipus d'aliment fresc en gairebé qualsevol estació, com pomes, préssecs, castanyes, etc. Quan parlem de castanyes, segur que pensarem en els semblants deliciosos però difícils de pelar nous de macadàmia. Les nous de macadàmia, com les castanyes, tenen la closca dura i llisa, doncs, com s'obren les nous de macadàmia fresques? 1. Al mercat es venen dos tipus de nous de macadàmia, un fregit i l'altre cru. Les nous de macadàmia rostides solen obrir-se, i es poden obrir fàcilment amb un obridor i menjar-se. La textura fregida és cruixent. 2. Les nous de macadàmia crues són difícils d'obrir, i hi ha un truc per obrir-les. Primer, utilitzeu unes pinces per fixar la nou de macadàmia per evitar que rodi i, a continuació, feu servir un martell per trencar-la. El valor nutricional de les nous de macadàmia crues és superior al de les fregides, i es poden menjar directament, però el gust no és tan bo com les fregides. Podem posar fruits secs de macadàmia en una paella i fregir-los lentament a foc lent. Fixeu-vos en el foc que tenen un alt contingut de greix i es cremen fàcilment. També podem escalfar-lo directament al microones, però també hem de controlar el temps i l'escalfament del microones no és tan gras com els fregits. 3. Generalment, les nous de macadàmia que compres són productes acabats, i algunes de les closques dures tenen esquerdes causades per les eines. Quan compreu nous de macadàmia, no us oblideu de demanar al comerciant un obridor gratuït (una petita peça de ferro amb una protuberància al mig). Si no teniu un obridor de fruites, podeu utilitzar una làmina de ferro més prima o altres objectes més durs. A través dels punts anteriors, podem entendre completament com obrir les delicioses però difícils de pelar nous de macadàmia fresques. Els fruits secs de macadàmia tenen un excel·lent valor nutricional, i menjar més és bo per al cos A partir d'ara, els amants del menjar ja no hauran de preocupar-se de com obrir les nous de macadàmia. Però si tens les condicions per menjar-lo cuit, l'has de menjar cuit perquè té un valor nutritiu més alt. |
<<: Què causa el mal d'esquena?
>>: Per què em fa mal la part posterior del cap?
Trobarem que la forma de la cara dels nadons és g...
La gastroptosi és una malaltia estomacal relativa...
Avui dia, totes les llars tenen una campana extra...
El fetge és un òrgan important per a la desintoxi...
A moltes mestresses de casa els agrada cultivar a...
"Fregir, sofregir i fregir" són els mèt...
Tots sabem que l'estructura del cervell humà ...
Sovint es considera que els nois amb barba escass...
Què és el lloc web de la Universitat de Varsòvia? ...
Tots sabem que les orelles són un dels òrgans més...
Moltes persones tenen miopia a la seva vida diàri...
Moltes persones han experimentat recentment l'...
El rave sempre ha estat un dels ingredients més p...
La cara de l'hormona és causada per l'ús ...
Què és Nanyang Siang Pau? Nanyang Siang Pau és un ...