Com obrir fruits secs de macadàmia?

Com obrir fruits secs de macadàmia?

A tothom li agrada el menjar deliciós i a tothom li agrada menjar-lo. Amb la comoditat del transport, podem menjar qualsevol tipus d'aliment fresc en gairebé qualsevol estació, com pomes, préssecs, castanyes, etc. Quan parlem de castanyes, segur que pensarem en els semblants deliciosos però difícils de pelar nous de macadàmia. Les nous de macadàmia, com les castanyes, tenen la closca dura i llisa, doncs, com s'obren les nous de macadàmia fresques?

1. Al mercat es venen dos tipus de nous de macadàmia, un fregit i l'altre cru. Les nous de macadàmia rostides solen obrir-se, i es poden obrir fàcilment amb un obridor i menjar-se. La textura fregida és cruixent.

2. Les nous de macadàmia crues són difícils d'obrir, i hi ha un truc per obrir-les. Primer, utilitzeu unes pinces per fixar la nou de macadàmia per evitar que rodi i, a continuació, feu servir un martell per trencar-la. El valor nutricional de les nous de macadàmia crues és superior al de les fregides, i es poden menjar directament, però el gust no és tan bo com les fregides. Podem posar fruits secs de macadàmia en una paella i fregir-los lentament a foc lent. Fixeu-vos en el foc que tenen un alt contingut de greix i es cremen fàcilment. També podem escalfar-lo directament al microones, però també hem de controlar el temps i l'escalfament del microones no és tan gras com els fregits.

3. Generalment, les nous de macadàmia que compres són productes acabats, i algunes de les closques dures tenen esquerdes causades per les eines. Quan compreu nous de macadàmia, no us oblideu de demanar al comerciant un obridor gratuït (una petita peça de ferro amb una protuberància al mig). Si no teniu un obridor de fruites, podeu utilitzar una làmina de ferro més prima o altres objectes més durs.

A través dels punts anteriors, podem entendre completament com obrir les delicioses però difícils de pelar nous de macadàmia fresques. Els fruits secs de macadàmia tenen un excel·lent valor nutricional, i menjar més és bo per al cos A partir d'ara, els amants del menjar ja no hauran de preocupar-se de com obrir les nous de macadàmia. Però si tens les condicions per menjar-lo cuit, l'has de menjar cuit perquè té un valor nutritiu més alt.

<<:  Què causa el mal d'esquena?

>>:  Per què em fa mal la part posterior del cap?

Recomanar articles

El kiwi és bo per baixar de pes?

El kiwi té un valor nutricional relativament alt ...

Com millorar la mala immunitat i la susceptibilitat als refredats?

Quan canvien les estacions, l'aire canvia de ...

Quins són els perills de la malaltia renal de proteinúria

La causa general de la proteinúria és el dany a l...

Com reduir la febre físicament són essencials 4 passos

Tot i que la febre alta és una malaltia comuna, l...

Quins mètodes poden eliminar ràpidament l'estasi de la sang?

Els hematomes a la pell del cos són causats princ...

Hi ha efectes secundaris de prendre Ma Ren Run Chang Wan durant molt de temps?

Els factors dolents, com ara una dieta inadequada...

Com és el Màlaga Futbol Club? Revisió i informació del web del Málaga CF

Què és la web del Màlaga CF? El Málaga Club de Fút...

Per què les articulacions dels meus dits es posen rígides quan em desperto?

El somni és una cosa que cadascú de nosaltres nec...

El diòxid de carboni és perjudicial per al cos humà?

El diòxid de carboni és un gas que no podem veure...

Què causa els cops amb picor als braços?

Si apareixen petites protuberàncies als braços i ...

Què causa un cuir cabellut fred? És greu?

Hi ha moltes raons per a un cuir cabellut fred, c...

Què fer si tens set després de menjar aliments salats

Si no sabem prou sobre els aliments a la nostra v...

Hi ha dos moments en què és més saludable treure's el sostenidor

Els sostenidors que apreten el pit afectaran la c...