A tothom li agrada el menjar deliciós i a tothom li agrada menjar-lo. Amb la comoditat del transport, podem menjar qualsevol tipus d'aliment fresc en gairebé qualsevol estació, com pomes, préssecs, castanyes, etc. Quan parlem de castanyes, segur que pensarem en els semblants deliciosos però difícils de pelar nous de macadàmia. Les nous de macadàmia, com les castanyes, tenen la closca dura i llisa, doncs, com s'obren les nous de macadàmia fresques? 1. Al mercat es venen dos tipus de nous de macadàmia, un fregit i l'altre cru. Les nous de macadàmia rostides solen obrir-se, i es poden obrir fàcilment amb un obridor i menjar-se. La textura fregida és cruixent. 2. Les nous de macadàmia crues són difícils d'obrir, i hi ha un truc per obrir-les. Primer, utilitzeu unes pinces per fixar la nou de macadàmia per evitar que rodi i, a continuació, feu servir un martell per trencar-la. El valor nutricional de les nous de macadàmia crues és superior al de les fregides, i es poden menjar directament, però el gust no és tan bo com les fregides. Podem posar fruits secs de macadàmia en una paella i fregir-los lentament a foc lent. Fixeu-vos en el foc que tenen un alt contingut de greix i es cremen fàcilment. També podem escalfar-lo directament al microones, però també hem de controlar el temps i l'escalfament del microones no és tan gras com els fregits. 3. Generalment, les nous de macadàmia que compres són productes acabats, i algunes de les closques dures tenen esquerdes causades per les eines. Quan compreu nous de macadàmia, no us oblideu de demanar al comerciant un obridor gratuït (una petita peça de ferro amb una protuberància al mig). Si no teniu un obridor de fruites, podeu utilitzar una làmina de ferro més prima o altres objectes més durs. A través dels punts anteriors, podem entendre completament com obrir les delicioses però difícils de pelar nous de macadàmia fresques. Els fruits secs de macadàmia tenen un excel·lent valor nutricional, i menjar més és bo per al cos A partir d'ara, els amants del menjar ja no hauran de preocupar-se de com obrir les nous de macadàmia. Però si tens les condicions per menjar-lo cuit, l'has de menjar cuit perquè té un valor nutritiu més alt. |
<<: Què causa el mal d'esquena?
>>: Per què em fa mal la part posterior del cap?
El fòsfor és un element metàl·lic que és àmpliame...
Què és Quinny? Quinny és una marca holandesa de ga...
Es diu que el mal de queixal no és una malaltia, ...
Cada parella s'ha de fer una exploració físic...
La púrpura trombocitopènica idiopàtica és una sín...
El problema de les taques d'oli a la roba és ...
L'extracció de dents és una cosa bastant dolo...
A la vida diària, sovint veiem algunes persones a...
El seleni és un oligoelement indispensable en el ...
Què és eBay? eBay (xinès: eBay) és un lloc web de ...
La vesícula biliar no és la font de coratge per a...
Quin és el lloc web de l'Iran's Foreign Br...
El blanquejament de la pell és una recerca habitu...
La pressió venosa central és un indicador importa...
Tothom sap com a la gent li agraden els productes...