Moltes persones han experimentat recentment l'àcid estomacal després dels àpats. Moltes persones no saben gaire sobre aquesta condició, per la qual cosa es fa molt difícil de tractar amb antelació per poder prendre mesures de tractament específiques. Hi ha moltes raons per a la inflor estomacal, com l'estrès mental, la indigestió, etc., però la raó principal és la insuficient motilitat gàstrica. Pel que fa als símptomes i al tractament de la inflor gàstrica, generalment és plenitud després dels àpats, eructes, inquietuds i pèrdua de gana; Les principals causes de l'excés d'àcid gàstric són les següents: 1. Factors físics relacionats amb la genètica. 2. Les cèl·lules de la paret de la mucosa gàstrica estan estimulades i excitades durant molt de temps. 3. Quan la funció de la mucosa duodenal per alliberar determinades hormones es veu afectada, també pot provocar un augment de la secreció d'àcid gàstric i gastrina. 4. La reactivitat de les cèl·lules parietals augmenta o augmenta el nombre total. Per al tractament de l'àcid gàstric excessiu i la inflor, es pot utilitzar la teràpia dietètica. Els mètodes de teràpia dietètica més utilitzats inclouen: Recepta de teràpia dietètica 1: 15 g de brots de malta sofregits, 2-3 kumquats (o pastissos de taronja) Els brots d'ordi fregits tenen l'efecte d'enfortir la melsa i regular el qi, mentre que el kumquat té l'efecte de regular el qi i harmonitzar l'estómac. Mètode de preparació: Rentar i aplanar els kumquats, posar els brots d'ordi fregits en una cassola, afegir 200 ml d'aigua freda, posar en remull una estona, bullir durant 10 minuts, després posar els kumquats i bullir durant 5 minuts, escórrer el suc, afegir aigua i bullir una vegada més, combinar els dos sucs, afegir una petita quantitat de sucre i beure. Aquesta dieta està a l'abast de tothom. Recepta de teràpia dietètica 2: 12 grams de nou de betel i 60 grams d'arròs polit té l'efecte d'ajudar el menjar i promoure el qi. Mètode de preparació: Rentar la nou de betel, bullir-la amb aigua, agafar el suc i treure el residu, rentar l'arròs japonica, afegir-lo al suc i cuinar-lo a foc lent. Podeu afegir una mica de sucre o sal segons el vostre gust i menjar-lo una vegada al dia, preferiblement al matí. És molt necessari entendre amb antelació les causes de l'àcid estomacal després dels àpats, que ens poden ajudar a alleujar les nostres pròpies condicions d'àcid estomacal més ràpid i millor, aconseguir l'objectiu d'una curació més ràpida i no deixar que el nostre cos pateixi els problemes causats per l'àcid estomacal després dels àpats. Al mateix temps, també hem de prestar atenció a la dieta. |
<<: Què has de prestar atenció a la teva dieta durant la menopausa?
>>: Els perills de beure aigua immediatament després d'un àpat
Molts amics no presten atenció als seus hàbits al...
Què és l'antropologia? Anthropologie és un con...
Què és el Royal Tropical Research Institute? El Ro...
La calcificació dels lligaments cervicals és una ...
Moltes persones solen alleujar els seus problemes...
Sovint tenim aquesta experiència, asseguts allà s...
Quin és el lloc web de Shajia Cake? El pastís Sach...
És molt dolorós per a les persones que les ungles...
Si les parpelles es contrauen i les cantonades de...
El desenvolupament de les novel·les eròtiques eur...
La bona salut de les persones es deu principalmen...
Si l'examen detecta canvis en l'ona T del...
Quin és el lloc web de Kerry Group? Kerry Group és...
És bo menjar plàtans amb l'estómac buit? Molt...
Els cigarrets contenen una gran quantitat de nico...