Moltes persones han experimentat recentment l'àcid estomacal després dels àpats. Moltes persones no saben gaire sobre aquesta condició, per la qual cosa es fa molt difícil de tractar amb antelació per poder prendre mesures de tractament específiques. Hi ha moltes raons per a la inflor estomacal, com l'estrès mental, la indigestió, etc., però la raó principal és la insuficient motilitat gàstrica. Pel que fa als símptomes i al tractament de la inflor gàstrica, generalment és plenitud després dels àpats, eructes, inquietuds i pèrdua de gana; Les principals causes de l'excés d'àcid gàstric són les següents: 1. Factors físics relacionats amb la genètica. 2. Les cèl·lules de la paret de la mucosa gàstrica estan estimulades i excitades durant molt de temps. 3. Quan la funció de la mucosa duodenal per alliberar determinades hormones es veu afectada, també pot provocar un augment de la secreció d'àcid gàstric i gastrina. 4. La reactivitat de les cèl·lules parietals augmenta o augmenta el nombre total. Per al tractament de l'àcid gàstric excessiu i la inflor, es pot utilitzar la teràpia dietètica. Els mètodes de teràpia dietètica més utilitzats inclouen: Recepta de teràpia dietètica 1: 15 g de brots de malta sofregits, 2-3 kumquats (o pastissos de taronja) Els brots d'ordi fregits tenen l'efecte d'enfortir la melsa i regular el qi, mentre que el kumquat té l'efecte de regular el qi i harmonitzar l'estómac. Mètode de preparació: Rentar i aplanar els kumquats, posar els brots d'ordi fregits en una cassola, afegir 200 ml d'aigua freda, posar en remull una estona, bullir durant 10 minuts, després posar els kumquats i bullir durant 5 minuts, escórrer el suc, afegir aigua i bullir una vegada més, combinar els dos sucs, afegir una petita quantitat de sucre i beure. Aquesta dieta està a l'abast de tothom. Recepta de teràpia dietètica 2: 12 grams de nou de betel i 60 grams d'arròs polit té l'efecte d'ajudar el menjar i promoure el qi. Mètode de preparació: Rentar la nou de betel, bullir-la amb aigua, agafar el suc i treure el residu, rentar l'arròs japonica, afegir-lo al suc i cuinar-lo a foc lent. Podeu afegir una mica de sucre o sal segons el vostre gust i menjar-lo una vegada al dia, preferiblement al matí. És molt necessari entendre amb antelació les causes de l'àcid estomacal després dels àpats, que ens poden ajudar a alleujar les nostres pròpies condicions d'àcid estomacal més ràpid i millor, aconseguir l'objectiu d'una curació més ràpida i no deixar que el nostre cos pateixi els problemes causats per l'àcid estomacal després dels àpats. Al mateix temps, també hem de prestar atenció a la dieta. |
<<: Què has de prestar atenció a la teva dieta durant la menopausa?
>>: Els perills de beure aigua immediatament després d'un àpat
La major part del greix de les persones obeses s&...
Què és Qatar Petroleum? Qatar Petroleum és la comp...
A molts amics els agrada menjar peix, però quan e...
Hi ha moltes causes de l'arteriosclerosi El t...
Els problemes bucals són un gran problema que afe...
Després que les persones es fan una anàlisi de sa...
Com tots sabem, el raspat és popular quan fa calo...
Si el vostre son no és especialment bo, el millor...
Què és el lloc web francès xinès? CnFrance.com és ...
El coll és una part del cos exposada, de manera q...
La roba és una cosa que la gent porta cada dia, i ...
Què és la xocolata Scharffen Berger? Scharffen Ber...
A la Xina, els àpats a taula es refereixen a teni...
Recentment, vaig tenir molt d'oli de motor al...
Tot i que la malaltia coronària és una malaltia c...