Mestreses de casa, apreneu això! Cuinar amb un pas més pot allunyar tota la família del càncer

Mestreses de casa, apreneu això! Cuinar amb un pas més pot allunyar tota la família del càncer

"Fregir, sofregir i fregir" són els mètodes de cocció més propers al càncer, però la majoria dels xinesos mengen d'aquesta manera. Algunes persones diuen que no els mengen.

De fet, això no només és poc científic, sinó també impossible, com es pot canviar de cop un hàbit que existeix des de fa milers d'anys? És incorrecte entendre que "el càncer ve de la boca" com a no menjar. De fet, a l'hora de cuinar, podem evitar el risc de càncer mitjançant alguns petits trucs.

4 consells per cuinar a casa perquè els teus àpats siguin deliciosos sense causar càncer

Arrebossar amb massa i fregir

Mandonguilles fregides, peix fregit, bistec fregit, etc. En fregir aquests aliments, la proteïna de la carn està exposada a altes temperatures i pot produir carcinògens.

Per reduir la producció de carcinògens, podeu recobrir les matèries primeres amb una capa de massa de gruix adequat (podeu utilitzar una barreja de midó i clara d'ou) i després fregir-les en una paella. La massa pot actuar com a aïllat, evitant que la carn s'escalfi directament en oli a alta temperatura, minimitzant així la producció d'aquests dos carcinògens.

Afegiu més vinagre

Com podem reduir els factors cancerígens durant el procés de cocció i preservar al màxim la vitamina C dels aliments per aconseguir aquest doble objectiu?

Es recomana afegir més vinagre a l'hora de cuinar, perquè el vinagre pot prevenir la pèrdua de vitamina C a les verdures, i la vitamina C pot bloquejar la formació de compostos nitrosos (una substància que pot causar càncer de l'aparell digestiu). A més, per reduir la pèrdua de vitamina C en els aliments, el millor és no abocar el suc de verdures quan es cuina.

Engrossiment

En cuinar, els minerals, vitamines i altres nutrients dels ingredients es perdran a la sopa. La salsa de midó és com una "capa protectora" que pot retenir més vitamina C.

Normalment, el moment d'espessir el plat ha d'estar ben controlat i s'ha de fer quan el plat estigui cuit al 90%. Si el cuineu massa d'hora, la salsa es cremarà si la coeu massa tard, el plat s'escalfarà molt de temps i perdrà fàcilment el seu sabor cruixent i tendre.

Barrejar la pasta d'all abans de servir

El sulfur i l'al·licina del puré d'all tenen bons efectes anticancerígens i antioxidants, però no són resistents a les altes temperatures, per la qual cosa només són efectius si s'afegeixen abans de servir.

Quan utilitzeu oli de cuina, hi ha 3 errors comuns!

1 Aboqueu oli abans d'encendre el foc

A l'hora de cuinar, no aboqueu primer l'oli i després enceneu el foc, ni espereu fins que la paella faci fum abans de començar a cuinar. Quan la safata d'oli fuma, la temperatura de l'oli sovint arriba als 200 ℃ Si poseu el menjar a la paella en aquest moment, els carcinògens produïts augmentaran el risc de càncer. A més, també es destrueixen molts nutrients de les verdures.

La manera correcta de fer-ho és: escalfar primer la paella, després abocar-hi l'oli i després començar a cuinar, evitant la pèrdua de nutrients i la producció de carcinògens.

2. Menja només un tipus d'oli durant molt de temps

Tothom diu que l'oli d'oliva és fantàstic, així que per què no substituir l'oli a casa per oli d'oliva i deixar de menjar altres olis. Aquesta idea és absolutament equivocada?

L'oli d'oliva és ric en àcid oleic, un àcid gras monoinsaturat que és estable a la natura i no s'oxida fàcilment, que és beneficiós per a la salut del cor i dels vasos sanguinis. No obstant això, els diferents olis tenen valors nutricionals diferents. Per exemple, la proporció d'àcids grassos poliinsaturats en l'oli d'oliva és relativament baixa, per la qual cosa no és aconsellable menjar només aquest tipus d'oli de manera regular.

L'oli d'oliva s'ha de consumir alternativament amb oli de soja, oli de blat de moro, oli de gira-sol, que són rics en àcids grassos poliinsaturats, i oli de llinosa, que és ric en àcids grassos poliinsaturats omega-3. No podem pensar simplement que l'oli d'oliva és el millor i altres olis són dolents i no s'han de menjar.

3. Afegiu oli a l'oli

Com a aliment energètic pur, el consum excessiu d'oli comestible tindrà certs efectes negatius sobre el cos humà. Per tant, el millor és limitar l'oli de cuina de la llar a 25-30 grams per persona i dia (és a dir, unes 3 cullerades domèstiques).

Com els meus pares, que porten dècades acostumats a menjar oli de sèsam, senten que el gust de les verdures barrejades amb oli d'oliva no és prou fort, així que hi afegeixen oli de sèsam. Però això pot provocar que el consum diari d'oli superi el límit. Només es necessita un tipus d'oli per barrejar verdures.

Una taula per ensenyar a utilitzar l'oli

Consells per triar oli de cuina

Color: l'oli de soja de bona qualitat és de color groc fosc, mentre que l'oli de colza és de color groc clar amb un toc de groc verd o groc daurat, i l'oli de cotó és groc clar;

Olor: Mullar el dit en una mica d'oli, aplicar-lo al palmell de la mà, fregar-lo i olorar-lo. L'oli de bona qualitat ha de tenir diferents olors segons la varietat, i no ha de tenir cap altra olor peculiar.

Transparència: com més gran sigui la transparència, menys aigua i impureses, millor serà la qualitat. Un bon oli vegetal ha de ser clar i transparent, sense terbolesa, precipitacions o matèria en suspensió després de 24 hores de repòs.

Sabor: Mullar una mica d'oli amb escuradents i posar-lo a la boca No ha de tenir olor amarga, cremada o agre.

<<:  Hi ha 10 símptomes d'abusar del cervell

>>:  Com tractar la infecció bronquial Trobeu el mètode adequat

Recomanar articles

Què passa amb Pier 1 Imports? Pier 1 importa ressenyes i informació del lloc web

Què és Pier 1 Imports? Pier 1 Imports és un minori...

Símptomes d'hiperglucèmia i cetosi

Ara que els nivells de vida de la gent han millor...

Quin és més nutritiu, el porro o el cibulet?

El cibulet i els porros són aliments molt comuns ...

Com eliminar els càlculs dentals Hi ha 3 maneres d'eliminar els càlculs dentals?

El tàrtar dental, també conegut com a òxid dental...

Què passa amb Robert Graham? Revisions de Robert Graham i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Robert Graham? Robert Graha...

Coneixes els coneixements de l'assistència sanitària a les dotze hores?

Per tal de millorar i millorar el nostre cos i re...

Beneficis de rentar el cabell amb aigua salada

Rentar-nos el cabell és una cosa que fem amb freq...

Maneres d'evitar la intoxicació per monòxid de carboni

A mesura que el clima es refreda, les persones qu...

Què són els xampús àcids?

El xampú és un element habitual a les nostres vid...

Com tractar la picor anal Resulta que aquest és el cas

Moltes persones han experimentat picor anal, que ...

Puc beure aigua abans de l'examen físic de treball Quant puc beure?

En general, els treballadors estan obligats a fer...

Hi ha alguna diferència entre la llana de xai i la llana?

Tothom ha de ser molt clar sobre la llana. A molt...

Què falta per a la caiguda del cabell? Aquests aliments són essencials

La caiguda del cabell pot ser causada per un estr...

Com és Swarthmore College? Ressenyes de Swarthmore College i informació del lloc web

Què és Swarthmore College? Swarthmore College és u...