Els aliments modificats genèticament són un tipus d'aliment amb un valor nutricional relativament ric, ens pot ajudar a omplir les necessitats nutricionals del cos i pot millorar enormement la nostra condició física. Soja modificada genèticament: rodó i gruixut. El melic és groc o marró groguenc, i les mongetes tenen aproximadament la mateixa mida. La llet de soja feta amb aquests grans és una mica groc, i el tofu fet amb aquests grans també és una mica groc. Soja no transgènica: de forma ovalada i una mica plana. El melic és marró clar. Les mongetes són de diferents mides, i la llet de soja produïda és de color blanc lletós. Una cosa més a afegir: la soja és un cultiu que es cultiva a totes les regions de la Xina, i cada lloc té la seva pròpia varietat única. L'arròs modificat genèticament és transparent, brillant, llarg, uniforme i bonic. L'aigua que s'utilitza per rentar l'arròs és molt clara. Es confon fàcilment amb l'arròs "de gra llarg" del nord-est de la Xina. Els grans de blat de moro modificat genèticament són grans, brillants, dolços, cruixents, gruixuts, sense forats de cuc, de mida uniforme i de forma bonica, amb els grans al cap i a la cua gairebé iguals per al blat de moro no modificat genèticament. pastanagues modificades genèticament: la superfície és relativament llisa, generalment recta, i la cua de vegades és més gruixuda que la meitat. I el cap és còncava cap a dins. pastanagues no transgèniques: la superfície és irregular, generalment no molt recta i és gruixuda a prima del cap a la cua. I el cap sobresurt cap a fora. Patates modificades genèticament: la superfície és llisa, els cops són molt poc profunds, el color és relativament clar i no hi ha cap canvi evident a la superfície després de pelar. Patates sense transgènics: tenen un aspecte lleig, generalment de color més fosc, amb una superfície irregular i un color de pell irregular. Després de pelar, la superfície s'enfosquirà ràpidament i l'interior de la pell serà de color blanc. Mètode d'inspecció: primer peleu la pell i després observeu els canvis abans de decidir si la mengeu. Tots podem distingir els aliments modificats genèticament segons els mètodes introduïts anteriorment. Al mateix temps, hem d'intentar menjar més aliments modificats genèticament en la nostra vida diària. |
<<: Com protegir-se del fred i les gelades a l'hivern
Avui en dia, el cabell de moltes persones no nomé...
El gelat és un postre que mengem molt bé a l'...
La pell d'una persona normal hauria de ser de...
Quan beu te, beu te que preserva la salut Un amic...
Els experts mèdics creuen que estimular regularme...
La síndrome de Down és la síndrome de Down El con...
Què és el lloc web de Jinro Wine? Jinro (하이트진로, Ji...
Què és la xarxa australiana de científics de la vi...
El que més tem la pell és la manca d'aigua, p...
En general, els quists oculars són causats princi...
El cabell és el cabell de la part superior del ca...
Els dàtils vermells són molt deliciosos, sobretot...
Les dents podrides poden causar inflamació i dolo...
Què és el lloc web de la Universitat de Lió? La Un...
Quina és la pàgina web del Conservatori Txaikovski...