Els aliments modificats genèticament són un tipus d'aliment amb un valor nutricional relativament ric, ens pot ajudar a omplir les necessitats nutricionals del cos i pot millorar enormement la nostra condició física. Soja modificada genèticament: rodó i gruixut. El melic és groc o marró groguenc, i les mongetes tenen aproximadament la mateixa mida. La llet de soja feta amb aquests grans és una mica groc, i el tofu fet amb aquests grans també és una mica groc. Soja no transgènica: de forma ovalada i una mica plana. El melic és marró clar. Les mongetes són de diferents mides, i la llet de soja produïda és de color blanc lletós. Una cosa més a afegir: la soja és un cultiu que es cultiva a totes les regions de la Xina, i cada lloc té la seva pròpia varietat única. L'arròs modificat genèticament és transparent, brillant, llarg, uniforme i bonic. L'aigua que s'utilitza per rentar l'arròs és molt clara. Es confon fàcilment amb l'arròs "de gra llarg" del nord-est de la Xina. Els grans de blat de moro modificat genèticament són grans, brillants, dolços, cruixents, gruixuts, sense forats de cuc, de mida uniforme i de forma bonica, amb els grans al cap i a la cua gairebé iguals per al blat de moro no modificat genèticament. pastanagues modificades genèticament: la superfície és relativament llisa, generalment recta, i la cua de vegades és més gruixuda que la meitat. I el cap és còncava cap a dins. pastanagues no transgèniques: la superfície és irregular, generalment no molt recta i és gruixuda a prima del cap a la cua. I el cap sobresurt cap a fora. Patates modificades genèticament: la superfície és llisa, els cops són molt poc profunds, el color és relativament clar i no hi ha cap canvi evident a la superfície després de pelar. Patates sense transgènics: tenen un aspecte lleig, generalment de color més fosc, amb una superfície irregular i un color de pell irregular. Després de pelar, la superfície s'enfosquirà ràpidament i l'interior de la pell serà de color blanc. Mètode d'inspecció: primer peleu la pell i després observeu els canvis abans de decidir si la mengeu. Tots podem distingir els aliments modificats genèticament segons els mètodes introduïts anteriorment. Al mateix temps, hem d'intentar menjar més aliments modificats genèticament en la nostra vida diària. |
<<: Com protegir-se del fred i les gelades a l'hivern
Com diu el refrany, un viatge de mil milles comen...
Si menges sovint aliments amb molts pebrots, t...
A la vida diària, moltes persones, sobretot de mi...
Quin és el lloc web de la Universitat de Niça? La ...
La medicina tradicional xinesa creu que el gust a...
Els pacients amb tumors cerebrals han de ser molt...
Quan la gent envelleix, seguiran moltes malalties...
Si experimenta un malestar cardíac sobtat, sovint...
La inflor abdominal i el dolor són un símptoma co...
Els pòlips nasals són una malaltia molt freqüent ...
Els xinesos són bastant persistents a l'hora ...
Quina és la versió web de Flightradar24? Flightrad...
Quin és el lloc web oficial d'Elizabeth Arden?...
Per a les noies amb el pit pla, sempre han anhela...
Ser picat per les abelles és una cosa molt habitu...