Quina és la manera correcta de subjectar un ganivet i una forquilla?

Quina és la manera correcta de subjectar un ganivet i una forquilla?

Els xinesos són bastant persistents a l'hora de menjar. A més de la popularitat del menjar xinès, a algunes persones també els agrada menjar menjar occidental. Sabem que els ganivets i les forquilles s'utilitzen per menjar menjar occidental, sobretot si es pren el bistec per accident, no només pot ser difícil menjar-se el bistec, sinó que també pot fer broma i fer-se pensar que això és correcte menjant bistec?

Forquilla a l'esquerra, ganivet a la dreta

Aquesta és la manera de subjectar el ganivet i la forquilla a la cuina occidental A la cuina occidental, el ganivet serveix per tallar verdures i la forquilla per recollir verdures. Quan talleu el menjar, agafeu la forquilla a la mà esquerra i el ganivet a la mà dreta. Utilitzeu una forquilla per subjectar el menjar per evitar que es mogui, i després feu servir un ganivet per tallar el menjar. Quan utilitzeu un ganivet i una forquilla, col·loqueu-los entre el dit polze i el dit mitjà, i feu servir el dit índex per aplicar força D'aquesta manera podreu tallar fàcilment i sense gaire esforç.

Cal tenir en compte que els ganivets i les forquilles són de diferents mides i tenen diferents funcions. En general, les forquilles grans es poden utilitzar per menjar amanides i altres aliments, les forquilles mitjanes s'utilitzen per menjar carn i les forquilles petites són les més adequades per menjar peix. Pel que fa a l'ús del ganivet, heu de triar el ganivet més afilat quan mengeu bistec per no haver d'esforçar-vos massa a tallar el bistec.

Quan menges, agafa la forquilla amb la mà esquerra i el ganivet amb la mà dreta, utilitza la forquilla per subjectar la carn i utilitza el ganivet per tallar-la a trossos petits abans de menjar. Quan talleu els aliments, manteniu el ganivet i la forquilla lleugerament inclinats cap al plat en lloc de mantenir-los verticalment. Els mànecs del ganivet i la forquilla s'han de subjectar al palmell de la mà.

Precaucions

Segons el costum britànic, la forquilla sempre es subjecta a la mà esquerra i el ganivet a la mà dreta, amb el costat còncava de la forquilla no mirant cap amunt No importa el que mengeu, sempre feu servir el ganivet per posar el menjar sota el costat convex de la forquilla.

Però ara el costum nord-americà és utilitzar el ganivet a la mà dreta i la forquilla a la mà esquerra només per tallar carn. Després de tallar, col·loqueu el ganivet al plat i moveu la forquilla cap a la mà dreta abans de menjar quan mengeu aliments suaus, també podeu utilitzar la forquilla amb el costat còncava cap amunt;

<<:  Com treure l'escala del termo?

>>:  Quins són els símptomes del Qi i la deficiència de sang?

Recomanar articles

Com es poden tractar eficaçment els mals de cap i els vòmits?

El nostre cos humà és un òrgan sofisticat, i si a...

Quines són algunes maneres senzilles de fer pa a casa?

Crec que el pa és un aliment imprescindible per e...

Què fer si teniu restrenyiment greu? Impacte en la vida quotidiana i laboral

Moltes persones no es prenen seriosament el restr...

Com prevenir el limfoma?

Avui en dia, moltes persones tenen problemes amb ...

A casa hi ha un gecko

Crec que molta gent ha escoltat la història del p...

Quina és la millor manera de tractar la calcificació del quist renal?

Moltes persones sovint pateixen de quists renals ...

Aquesta és una bona manera d'alleujar la depressió

La depressió pot tenir molts efectes adversos en ...

Què fer si tens mal d'ossos A què has de prestar atenció?

Els ossos també formen part del cos humà. Moltes ...

Això que li va passar al meu cos pot treure'm la ira.

La investigació mèdica en salut demostra que no t...

Quines són les causes de la hipotensió ortostàtica?

Els estudis han descobert que hi ha moltes causes...