Els xinesos són bastant persistents a l'hora de menjar. A més de la popularitat del menjar xinès, a algunes persones també els agrada menjar menjar occidental. Sabem que els ganivets i les forquilles s'utilitzen per menjar menjar occidental, sobretot si es pren el bistec per accident, no només pot ser difícil menjar-se el bistec, sinó que també pot fer broma i fer-se pensar que això és correcte menjant bistec? Forquilla a l'esquerra, ganivet a la dreta Aquesta és la manera de subjectar el ganivet i la forquilla a la cuina occidental A la cuina occidental, el ganivet serveix per tallar verdures i la forquilla per recollir verdures. Quan talleu el menjar, agafeu la forquilla a la mà esquerra i el ganivet a la mà dreta. Utilitzeu una forquilla per subjectar el menjar per evitar que es mogui, i després feu servir un ganivet per tallar el menjar. Quan utilitzeu un ganivet i una forquilla, col·loqueu-los entre el dit polze i el dit mitjà, i feu servir el dit índex per aplicar força D'aquesta manera podreu tallar fàcilment i sense gaire esforç. Cal tenir en compte que els ganivets i les forquilles són de diferents mides i tenen diferents funcions. En general, les forquilles grans es poden utilitzar per menjar amanides i altres aliments, les forquilles mitjanes s'utilitzen per menjar carn i les forquilles petites són les més adequades per menjar peix. Pel que fa a l'ús del ganivet, heu de triar el ganivet més afilat quan mengeu bistec per no haver d'esforçar-vos massa a tallar el bistec. Quan menges, agafa la forquilla amb la mà esquerra i el ganivet amb la mà dreta, utilitza la forquilla per subjectar la carn i utilitza el ganivet per tallar-la a trossos petits abans de menjar. Quan talleu els aliments, manteniu el ganivet i la forquilla lleugerament inclinats cap al plat en lloc de mantenir-los verticalment. Els mànecs del ganivet i la forquilla s'han de subjectar al palmell de la mà. Precaucions Segons el costum britànic, la forquilla sempre es subjecta a la mà esquerra i el ganivet a la mà dreta, amb el costat còncava de la forquilla no mirant cap amunt No importa el que mengeu, sempre feu servir el ganivet per posar el menjar sota el costat convex de la forquilla. Però ara el costum nord-americà és utilitzar el ganivet a la mà dreta i la forquilla a la mà esquerra només per tallar carn. Després de tallar, col·loqueu el ganivet al plat i moveu la forquilla cap a la mà dreta abans de menjar quan mengeu aliments suaus, també podeu utilitzar la forquilla amb el costat còncava cap amunt; |
<<: Com treure l'escala del termo?
>>: Quins són els símptomes del Qi i la deficiència de sang?
Què és el disc de xarxa 4shared? 4shared és un dis...
La canyella i l'escorça de cassia són condime...
Tracta bé el teu cos i tindreu un cos sa. Tanmate...
Les fractures són omnipresents a la vida i es pod...
El nas és una part important del nostre cos i l...
Amb el desenvolupament de la nostra economia i el...
Què és Oneworld? Oneworld Alliance és l'alianç...
Tots sabem que l'oli de fetge de bacallà pot ...
Si una persona té una bona qualitat de son, serà ...
El gingebre és un condiment i una medicina essenc...
La manera de menjar Malatang es va originar a Sic...
El dolor darrere de l'oïda és una condició qu...
Les jaquetes de plomes són un tipus d'abric h...
Quin és el lloc web de la Universitat de la ciutat...
La suplementació de calci s'ha convertit en u...