Quina és la manera correcta de subjectar un ganivet i una forquilla?

Quina és la manera correcta de subjectar un ganivet i una forquilla?

Els xinesos són bastant persistents a l'hora de menjar. A més de la popularitat del menjar xinès, a algunes persones també els agrada menjar menjar occidental. Sabem que els ganivets i les forquilles s'utilitzen per menjar menjar occidental, sobretot si es pren el bistec per accident, no només pot ser difícil menjar-se el bistec, sinó que també pot fer broma i fer-se pensar que això és correcte menjant bistec?

Forquilla a l'esquerra, ganivet a la dreta

Aquesta és la manera de subjectar el ganivet i la forquilla a la cuina occidental A la cuina occidental, el ganivet serveix per tallar verdures i la forquilla per recollir verdures. Quan talleu el menjar, agafeu la forquilla a la mà esquerra i el ganivet a la mà dreta. Utilitzeu una forquilla per subjectar el menjar per evitar que es mogui, i després feu servir un ganivet per tallar el menjar. Quan utilitzeu un ganivet i una forquilla, col·loqueu-los entre el dit polze i el dit mitjà, i feu servir el dit índex per aplicar força D'aquesta manera podreu tallar fàcilment i sense gaire esforç.

Cal tenir en compte que els ganivets i les forquilles són de diferents mides i tenen diferents funcions. En general, les forquilles grans es poden utilitzar per menjar amanides i altres aliments, les forquilles mitjanes s'utilitzen per menjar carn i les forquilles petites són les més adequades per menjar peix. Pel que fa a l'ús del ganivet, heu de triar el ganivet més afilat quan mengeu bistec per no haver d'esforçar-vos massa a tallar el bistec.

Quan menges, agafa la forquilla amb la mà esquerra i el ganivet amb la mà dreta, utilitza la forquilla per subjectar la carn i utilitza el ganivet per tallar-la a trossos petits abans de menjar. Quan talleu els aliments, manteniu el ganivet i la forquilla lleugerament inclinats cap al plat en lloc de mantenir-los verticalment. Els mànecs del ganivet i la forquilla s'han de subjectar al palmell de la mà.

Precaucions

Segons el costum britànic, la forquilla sempre es subjecta a la mà esquerra i el ganivet a la mà dreta, amb el costat còncava de la forquilla no mirant cap amunt No importa el que mengeu, sempre feu servir el ganivet per posar el menjar sota el costat convex de la forquilla.

Però ara el costum nord-americà és utilitzar el ganivet a la mà dreta i la forquilla a la mà esquerra només per tallar carn. Després de tallar, col·loqueu el ganivet al plat i moveu la forquilla cap a la mà dreta abans de menjar quan mengeu aliments suaus, també podeu utilitzar la forquilla amb el costat còncava cap amunt;

<<:  Com treure l'escala del termo?

>>:  Quins són els símptomes del Qi i la deficiència de sang?

Recomanar articles

Quina diferència hi ha entre la canyella i la cassia

La canyella i l'escorça de cassia són condime...

4 signes al teu cos que no viuràs molt

Tracta bé el teu cos i tindreu un cos sa. Tanmate...

Quin medicament és bo per al creixement dels ossos després d'una fractura?

Les fractures són omnipresents a la vida i es pod...

Què fer si teniu rinitis i àcid nasal

El nas és una part important del nostre cos i l&#...

Com prendre un bany de sauna

Amb el desenvolupament de la nostra economia i el...

Què tal Oneworld? Comentaris i informació del lloc web de Oneworld

Què és Oneworld? Oneworld Alliance és l'alianç...

Quina diferència hi ha entre l'oli de fetge de bacallà i el D3

Tots sabem que l'oli de fetge de bacallà pot ...

Quin és el millor moment per anar a dormir?

Si una persona té una bona qualitat de son, serà ...

Pot menjar gingebre nodrir els ronyons? Com menjar?

El gingebre és un condiment i una medicina essenc...

Què és Malatang

La manera de menjar Malatang es va originar a Sic...

Taques d'oli a les jaquetes

Les jaquetes de plomes són un tipus d'abric h...

Quins aliments diaris són els més rics en calci?

La suplementació de calci s'ha convertit en u...