La llet de plàtan i la crema d'ou és una delicadesa comuna que té un bon efecte condicionant sobre el cos. No hi haurà enverinament quan la llet de plàtan i els ous es cuinen junts, de manera que es pot menjar amb confiança, sobretot a principis d'hivern, quan fa fred. Recepta de crema d'ou de llet de plàtan L'esmorzar, sobretot a la tardor i l'hivern, ha de ser càlid i apetitós. La crema d'ou de plàtan i la torrada són una bona combinació No només té un gust suau, dolç i no gras, també és molt abundant. Aleshores, com fer flam d'ou de llet de plàtan? Fem una ullada més de prop a continuació. Ingredients: 1 ou, 100 ml de llet, 1 plàtan, unes baies de llop (opcional) pràctica: 1. Batre els ous i reservar. 2. Tritureu els plàtans amb una cullera. No cal que siguin molt fines. Les partícules petites també tenen un bon gust (si busques un gust delicat i un aspecte perfecte, pots filtrar-ho, però és una mica molest per guarnir). 3. A continuació, aboqueu-hi la llet i barregeu els ous, la llet i el plàtan uniformement. 4. Bullir aigua en una olla, després posar-hi els ingredients preparats i cuinar-los al vapor a foc fort durant 10 minuts. 5. Després de treure-ho, afegiu-hi les baies de llop remullats en aigua bullint per guarnir-lo i remeneu-ho quan es mengeu. Consells: 1. Si el plàtan és molt gran, es recomana utilitzar 2 ous, en cas contrari no es solidificarà. 2. A causa del problema de les partícules de plàtan, de vegades la superfície es veurà aquosa després del vapor, no us preocupeu que estigui poc madur. 3. La combinació d'1 ou, 100 ml de llet i 1 plàtan té la dolçor adequada i no cal afegir sucre addicional. Per descomptat, això és diferent si t'agrada el menjar dolç. Valor nutricional de la crema d'ou de llet de plàtan 1. Plàtan: els plàtans són molt nutritius. Cada 100 grams de polpa conté 1,2 grams de proteïna, 0,5 grams de greix, 19,5 grams de carbohidrats, 0,9 grams de fibra bruta, 9 mil·ligrams de calci, 31 mil·ligrams de fòsfor, 0,6 mil·ligrams de vitamina C, vitamina E, i caroteno i vitamina E oligoelements rics com el potassi. 2. Llet: la llet conté gairebé tots els nutrients que necessita el cos humà, i és nutricionalment equilibrada, la seva composició d'aminoàcids essencials és molt propera al patró d'aminoàcids del cos humà. També és rica en vitamina A, vitamina B1, vitamina B2 i vitamina D. Té un alt valor nutricional i és fàcil de digerir i absorbir, i es coneix com a "sang blanca". 3. Ous: cada 100 grams d'ous conté 12,8 grams de proteïna, principalment ovoalbúmina i ovomucoide, que contenen 8 aminoàcids essencials per al cos humà i són molt semblants a la composició de la proteïna humana La taxa d'absorció de proteïnes de l'ou pot arribar al 98%. Cada 100 grams d'ous conté d'11 a 15 grams de greix, que es concentra principalment en el rovell i és fàcilment digerible i absorbit pel cos humà. El rovell és ric en lecitina, esterols, rovell, així com en calci, fòsfor, ferro, vitamina A, vitamina D i vitamines B. Aquests ingredients són molt beneficiosos per millorar la funció del sistema nerviós, de manera que els ous també són bons aliments per millorar el cervell. |
<<: Com netejar les taques de te del broc de la tetera
>>: Quines són algunes maneres senzilles d'eliminar els àcars del llit?
És la naturalesa de les dones estimar la bellesa....
Tothom ha d'haver trobat sang de les genives ...
Molta roba fa olor a formaldehid quan es compra p...
Què és 9GAG? 9gag és un lloc web d'humor i bro...
Molts amics que pateixen problemes d'estómac ...
El cap de castanya és un tipus de pentinat, princ...
Què és Tokyo Electron? Tokyo Electron (també coneg...
Les làmpades LED són un tipus de llum comú en l...
Quina és l'antiga plataforma de descàrrega de ...
Avui en dia, molts pares joves no tenen experiènc...
El mal de cap es refereix generalment al dolor a ...
El cor és l'òrgan més central del cos humà. T...
Avui en dia, moltes amigues tenen diversos petits...
El que més ens molesta és la rinitis, perquè la r...
Quan es tracta d'envellir, és una cosa que ca...