Com enfortir la melsa i eliminar la humitat de la manera més eficaç

Com enfortir la melsa i eliminar la humitat de la manera més eficaç

L'enfortiment de la melsa i l'eliminació de la humitat és realment molt important per a la nostra salut física, i es pot resoldre mitjançant el condicionament de la dieta diària. El te de llavors de mongetes vermelles i coix o la sopa d'ordi i meló d'hivern pot tenir un bon efecte d'enfortir la melsa i eliminar la humitat.

1. Te de mongeta vermella i llavors de coix

Ingredients: llàgrimes de Job, mongetes adzuki, verdolaga, fulles de bambú, sophora japonica, te verd, fruita gorgona

Mètode de preparació: producte acabat, bossa de te, elaboració i beguda immediatament, molt convenient. Les llàgrimes de Job i les mongetes adzuki són excel·lents per eliminar la humitat, a més d'herbes medicinals xineses com la verdolaga i les fulles de bambú que netegen la calor i desintoxicen. Millor efecte deshumidificant.

2. Sopa d'ordi i meló d'hivern

Ingredients: 50 grams de llavors de coix, 150 grams de meló d'hivern.

Preparació: Remullar les llavors de coix en aigua neta amb 2 o 3 hores d'antelació. Peleu el meló d'hivern i talleu-lo a rodanxes gruixudes per al seu ús posterior.

Mètode: primer poseu les llavors de coix a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir a foc fort, després apagueu el foc, deixeu-ho coure a foc lent entre 30 i 50 minuts, després poseu-ho a foc lent i deixeu-ho coure fins que floreixi. A continuació, afegiu-hi el meló d'hivern, poseu-lo a foc fort i deixeu-ho bullir, després deixeu-ho coure a foc mitjà durant 2 minuts. Si us sembla que el gust és massa suau, podeu afegir una mica de sal, ceba verde picada, etc. per ajustar el gust.

3. Sopa de carpes blancs

Fregiu el peix per les dues cares amb oli fins que estigui daurat, després bulliu el peix en aigua a foc fort fins que quedi blanc i lletós. A continuació, afegiu 3 grams d'Amomum villosum, 3 grams de pell de mandarina seca, 20 grams de coriandre i 10 grams de gingebre, i bulliu durant tres minuts. La carpa crucian és de naturalesa dolça i suau, nodreix sense quedar seca, enforteix la melsa i elimina la humitat, i també és rica en nutrients. La medicina tradicional xinesa creu que aquesta recepta és molt bona per nodrir la melsa i l'estómac.

<<:  Què fer si ingereix mercuri accidentalment

>>:  Quin aliment és millor per a la traqueïtis

Recomanar articles

Símptomes i rehabilitació de lesions dels teixits tous del genoll

Amb el renaixement de la conscienciació sobre la ...

Com emmagatzemar els ous en escabetx?

Els ous salats en vinagre són una manera habitual...

Quin és el tractament del lupus eritematós?

Pel que fa al lupus eritematós, alguns amics pens...

Què tal Quiksilver? Revisions de Quiksilver i informació del lloc web

Què és Quiksilver? Quiksilver és una famosa marca ...

Què tal Kenny G? Kenny G Comentaris i informació del lloc web

Què és el lloc web de Kenny G? Kenny G és el millo...

Què és la síndrome de WPW?

Wpw és en realitat síndrome de preexcitació, que ...

Quina és la manera més autèntica de fregir en sec el filet de porc?

El llom és una delicadesa feta amb el llom de por...

És greu un quist del conducte tiroglòs?

El quist del conducte tirogloss fa referència a l...

Què causa l'engrossiment de l'ungla del dit gros?

A la vida diària, les ungles del dit gros de molt...

Com promoure eficaçment la circulació de la sang?

La circulació de la sang és un dels sistemes més ...

Què ha de fer el marit quan la seva dona està embarassada?

En aquest moment, el marit ha d'estar mentalm...

Quins són els tractaments per als quists renals?

El quist renal és una malaltia de l'adult rel...