Com enfortir la melsa i eliminar la humitat de la manera més eficaç

Com enfortir la melsa i eliminar la humitat de la manera més eficaç

L'enfortiment de la melsa i l'eliminació de la humitat és realment molt important per a la nostra salut física, i es pot resoldre mitjançant el condicionament de la dieta diària. El te de llavors de mongetes vermelles i coix o la sopa d'ordi i meló d'hivern pot tenir un bon efecte d'enfortir la melsa i eliminar la humitat.

1. Te de mongeta vermella i llavors de coix

Ingredients: llàgrimes de Job, mongetes adzuki, verdolaga, fulles de bambú, sophora japonica, te verd, fruita gorgona

Mètode de preparació: producte acabat, bossa de te, elaboració i beguda immediatament, molt convenient. Les llàgrimes de Job i les mongetes adzuki són excel·lents per eliminar la humitat, a més d'herbes medicinals xineses com la verdolaga i les fulles de bambú que netegen la calor i desintoxicen. Millor efecte deshumidificant.

2. Sopa d'ordi i meló d'hivern

Ingredients: 50 grams de llavors de coix, 150 grams de meló d'hivern.

Preparació: Remullar les llavors de coix en aigua neta amb 2 o 3 hores d'antelació. Peleu el meló d'hivern i talleu-lo a rodanxes gruixudes per al seu ús posterior.

Mètode: primer poseu les llavors de coix a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir a foc fort, després apagueu el foc, deixeu-ho coure a foc lent entre 30 i 50 minuts, després poseu-ho a foc lent i deixeu-ho coure fins que floreixi. A continuació, afegiu-hi el meló d'hivern, poseu-lo a foc fort i deixeu-ho bullir, després deixeu-ho coure a foc mitjà durant 2 minuts. Si us sembla que el gust és massa suau, podeu afegir una mica de sal, ceba verde picada, etc. per ajustar el gust.

3. Sopa de carpes blancs

Fregiu el peix per les dues cares amb oli fins que estigui daurat, després bulliu el peix en aigua a foc fort fins que quedi blanc i lletós. A continuació, afegiu 3 grams d'Amomum villosum, 3 grams de pell de mandarina seca, 20 grams de coriandre i 10 grams de gingebre, i bulliu durant tres minuts. La carpa crucian és de naturalesa dolça i suau, nodreix sense quedar seca, enforteix la melsa i elimina la humitat, i també és rica en nutrients. La medicina tradicional xinesa creu que aquesta recepta és molt bona per nodrir la melsa i l'estómac.

<<:  Què fer si ingereix mercuri accidentalment

>>:  Quin aliment és millor per a la traqueïtis

Recomanar articles

Quins són els ungüents per a les butllofes a la boca

Les butllofes a les cantonades de la boca són un ...

El fred de l'estómac pot causar mal alè?

Com diu el refrany, la salut és la capital de la ...

Com identificar els edredons de seda, 4 mètodes per ajudar-te

Hi ha molts tipus de edredons de seda, i el fenom...

Quina és la causa de les taques blanques al pit?

Moltes persones tenen petites partícules blanques...

Quins són alguns aliments desintoxicants?

Tothom sap que per mantenir les funcions fisiològ...

Què és un tampó intern?

Tots sabem que les tovalloles higièniques es col·...

Què he de menjar si tinc problemes cardiovasculars?

Avui en dia, la gent està realment acostumada a m...

Com fer vi de ginseng, corna de cérvol i wolfberry

El ginseng, el corn de cérvol i el vi de llop és ...

La diferència entre l'olla picant i l'olla seca

L'olla picant i l'olla seca estan disponi...

Mètodes de correcció i prevenció de la sobremossegada

La imatge de Zhu Yuanzhang als llibres de text de...

Què tal Cdbox? Revisió de Cdbox i informació del lloc web

Què és Cdbox? Cdbox és un lloc web de compres core...

Què tal TaeguTec? TaeguTec_TaeguTec revisió i informació del lloc web

TaeguTec_Què és TaeguTec? TaeguTec (대구텍) és un fab...