Els ous salats en vinagre són una manera habitual de menjar ous. En general, els ous es poden conservar a fons en un mes aproximadament. Si no es mengen els ous salats en aquest moment, és millor no guardar-los en el pot de vinagre, perquè amb el pas del temps, el valor nutricional dels ous disminuirà molt i, si es conserven, no s'han de conservar massa temps. assecar-los, i després posar-los en aigua salada, perquè es conserven uns sis mesos. Com adobar ràpidament els ous Per als amics que els agrada menjar ous salats, aquest és simplement el menjar més deliciós, sobretot els ous salats amb més oli, més deliciosos són. Estimar menjar i saber cuinar són dues coses diferents. Els ous salats són relativament difícils de dominar. El secret per fer que els ous en vinagre produeixin més oli rau en la selecció i processament d'ingredients. Els ous en vinagre de corral es consideren el millor ingredient per als ous salats. 1. Ous en escabetx a la sal En l'escabetx, primer dissoleu la sal en aigua bullint fins que arribi a la saturació (és a dir, la salmorra és una mica salada i amarga). Espereu que la salmorra es refredi, poseu els ous rentats i secs a la salmorra un per un i aboqueu una tassa petita de vi blanc a la salmorra, tanqueu el pot i, al cap d'uns 30 dies, podeu obrir el pot i treure els ous per cuinar. Aquest mètode d'escabetx d'ous salats és senzill i ràpid. El rovell d'ou és ric en oli i és especialment fragant i deliciós. 2. Ous en escabetx de vi blanc A l'hora d'escabetx, mulleu primer els ous rentats i secs en vi blanc d'un en un, després enrotlleu-los amb sal fina i poseu-los en un recipient Estarà llest en uns 30 dies. Aquest mètode és el més senzill. 3. Ous de cinc espècies Agafeu les quantitats adequades de grans de pebre, anís estrellat de cinc espècies, llavors d'all, gingebre i sal, poseu-los en aigua i bulliu-los durant 20 minuts, i després aboqueu-los en un pot de porcellana. A continuació, remulleu els ous rentats al pot, tanqueu-lo bé i estarà llest al cap de 40 dies. Aquest ou d'ànec en escabetx és ric en sabor i lleugerament salat i deliciós. 4. En vinagre amb cendra de fusta . Barregeu la cendra de fusta amb la sal i submergiu les closques d'ou en aigua (la majoria dels ous que es venen al mercat s'adoben d'aquesta manera) 5. Escabetx en sopa d'arròs Utilitzeu la sopa d'arròs o la sopa després de cuinar els fideus d'arròs, afegiu-hi fang groc o fang vermell i afegiu-hi sal (no hi ha una proporció per a la quantitat de sal, afegiu-la segons la sala que desitgeu). |
<<: Els ous crus i la cervesa poden millorar el rendiment sexual?
>>: Quina diferència hi ha entre els òvuls fecundats i els no fecundats?
Què és el lloc web de Moncler? Moncler és una famo...
Què és el lloc web de Honeywell International? Hon...
La pinya és la fruita més comuna als mesos de mar...
En general, després d'esprémer els punts negr...
En realitat, la càries és el que anomenem càries,...
Molts pacients solen experimentar vòmits, que est...
Moltes persones probablement no saben què és la g...
Molts nuvis esperen tenir un altre membre a la se...
Totes les amigues volen que les cames siguin més ...
Quin és el lloc web oficial de la Federació France...
Quin és el lloc web de la Universitat SIM, Singapu...
Si l'embrió està desenvolupant-se bé és una c...
Les escates de pangolí són un material medicinal ...
A molts de nosaltres ens encanta beure vi. Hi ha ...
Què és la Universitat d'Almeria? La Universita...