Què és la globulina

Què és la globulina

Moltes persones probablement no saben què és la globulina. Potser quan vas a l'hospital per a un examen físic, el teu nivell de globulina és massa alt o massa baix, de fet, la globulina és la proteïna del sèrum en la sang tindrà efectes secundaris en el cos humà.

La globulina és produïda principalment pels limfòcits del cos humà, i hi ha molts tipus de globulina que té la funció de regular la immunitat humana.

La globulina és una proteïna simple que es pot precipitar amb una solució saturada de sulfat d'amoni al 50%. Insoluble en aigua pura, fàcilment soluble en aigua salada diluïda i precipitarà o coagularà en escalfar-se. Present a totes les cèl·lules animals i vegetals i fluids corporals. La globulina més coneguda és la globulina sèrica humana, que es pot separar per electroforesi en α1-, α2-, β1-, β2- i γ-globulina, i és immunogènica. A més, hi ha lactoglobulina, miosina, etc. La majoria de les proteïnes de les llavors de les plantes pertanyen a aquesta categoria. La globulina és generalment insoluble en aigua, però es pot dissoldre afegint una petita quantitat de sal, àcid o àlcali.

Què és la globulina La globulina és una proteïna sèrica present en el cos humà. La globulina té efectes immunològics, de manera que algunes persones també anomenen immunoglobulina globulina. Quan el sistema immunitari es troba amb invasors estrangers, produirà diferents quantitats de globulines segons l'invasor. Si l'invasor és difícil d'eliminar, el sistema immunitari estimularà la limfa perquè produeixi més globulines fins que l'invasor sigui eliminat. La globulina baixa generalment no és molt freqüent, mentre que la globulina alta és generalment més freqüent per raons fisiològiques, com ara la desnutrició, la ingesta insuficient de proteïnes o la poca capacitat del cos per absorbir proteïnes estranyes.

Què és la globulina? Després de llegir la introducció anterior, hauríeu de tenir una comprensió general que està directament relacionada amb la capacitat immune de l'organisme.

.

<<:  El paper de la globulina

>>:  Quin tipus d'olla s'utilitza per a la cuina d'inducció

Recomanar articles

Efectes de l'all rostit

La crema d'all és un remei popular en alguns ...

Quines són les propietats medicinals de la Pinellia francesa

Moltes persones poden no estar molt familiaritzad...

Com rentar el coll de pell d'una jaqueta de plomes

Les jaquetes de plomes són un tipus de roba d'...

Què causa dolor a la part posterior del cap i mal de cap?

Avui en dia, a causa de la massa pressió laboral ...

Què causa el líquid als pulmons?

Per descomptat, s'ha de prestar especial aten...

Quines són algunes maneres de tensar la pell facial?

Per a la majoria de les amigues, la pell de la ca...

Quina és la funció de la injecció de col·lagen?

El col·lagen és una part essencial del cos de tot...

La paràlisi facial és fàcil de curar?

Crec que tothom està familiaritzat amb la paràlis...

Per què és amarga la mel?

Les persones que sovint beuen mel trobaran que, d...

Com tractar el dolor de la cuixa

Moltes persones experimentaran dolor a la cuixa D...

Què fer si hi ha taques d'oli a la roba

Si hi ha taques d'oli a la roba, s'han de...

Quin so de ronc és un signe de mort sobtada?

Els roncs sembla ser un estat de son comú Moltes ...

Quines són les causes del dolor de genoll i panxell?

Quan es produeix dolor als genolls i als panxells...