El raïm té un alt valor nutricional i és popular entre la gent, especialment a la tardor, que és l'època de la verema. Algunes persones no són molt bones per rentar el raïm, i sempre el trenquen, deixant que l'aigua que s'utilitza per rentar el raïm entri al raïm, cosa que és molt dolenta, de fet, hi ha alguns consells per rentar el raïm. La manera correcta de rentar el raïm 1 El primer pas és fer servir les tisores per tallar el raïm juntament amb les tiges abans de rentar-les. Les tiges no s'han de deixar massa llargues ni massa grans, ja que poden ratllar altres raïms en rentar-los. A alguns amics els agrada arrencar el raïm de les branques un per un, deixant un gran tall a cada raïm. Perquè si arrenqueu el raïm directament sense treure les tiges, l'aigua bruta entrarà fàcilment a la polpa del raïm a través dels buits en rentar-la, fent que la polpa es deteriori. A l'hora de tallar el raïm, traieu els podrits o malmesos durant aquest procés i no feu servir massa força per evitar danyar la pell del raïm i contaminar la polpa en rentar-lo. 2 El segon pas és col·locar suaument el raïm tallat en una conca i utilitzar aigua neta per esbandir la brutícia i les impureses adherides a la superfície del raïm. A continuació, poseu una cullerada de sal, dues cullerades de farina i una quantitat adequada d'aigua al recipient que conté el raïm, remeneu suaument amb les mans en el sentit de les agulles del rellotge i deixeu-ho un o dos minuts. 3 El tercer pas consisteix a abocar l'aigua bruta i seguir rentant amb aigua neta fins que no hi hagi gelades blanques ni impureses a la pell del raïm. A continuació, traieu el raïm de l'aigua neta i col·loqueu-lo en un recipient amb forats per escórrer l'aigua. 4 El quart pas, si voleu evitar taques d'aigua al raïm, aquí teniu un petit truc: esteneu una tovallola neta en un plat pla, aboqueu el raïm al plat, subjecteu el fons del plat i agiteu-lo suaument. Els grans de raïm rodaran uniformement i la tovallola absorbirà l'aigua de la pell. Després de completar els quatre passos anteriors, podeu menjar raïm feliçment. El raïm es renta i té un gust més segur i dolç. És important ser suau cada vegada que es renta el raïm, una vegada que el raïm està danyat, es perdran els nutrients. |
<<: Perills de picades de cobra
>>: La llavor de raïm és bona per blanquejar?
La vida és inseparable de "menjar, beure, de...
Les cèl·lules són les unitats bàsiques que formen...
Les dents del seny són les últimes dents que crei...
Molts amics passen molt de temps socialitzant, i ...
Avui en dia, cada vegada més dones porten roba se...
Si els nous casats volen evitar l'embaràs, un...
Atès que el fetge és l'òrgan sòlid més gran d...
A la vida, hi ha moltes raons que poden fer que e...
L'herpes a les parpelles també és un tipus de...
La "inversió del dia i de la nit" a lla...
Moltes persones beuen cervesa amb regularitat, pe...
Crec que per a molts amics que treballen a les fà...
Avui en dia, el ritme de la nostra vida és molt r...
La papaia és una fruita amb un valor nutricional ...
Sovint agafem refredats i febres perquè tots pens...