Hi ha un remei popular que els ous crus i la cervesa poden millorar el rendiment sexual. Respecte a aquesta afirmació, els experts ens van dir que, en primer lloc, aquest mètode per millorar el rendiment sexual no és apropiat, en segon lloc, hi ha més bacteris en els ous crus, com la salmonel·la, si els ous no estan cuits, és fàcil provocar vòmits gastrointestinals, etc Els ous crus no són fàcils d'absorbir pel cos humà si no es cuinen. Desavantatges de menjar ous crus 1. Destrueix la biotina humana La clara d'ou conté una proteïna alcalina que es pot combinar amb la biotina del cos humà per produir un compost estable, inactiu i difícil d'absorbir, fent que la biotina del cos humà sigui ineficaç. L'escalfament pot inactivar les proteïnes alcalines de la clara d'ou. 2. Destrueix la tripsina humana La clara d'ou també conté una substància anomenada antitripsina, que pot destruir la tripsina en el cos humà, i la tripsina és una substància indispensable perquè el cos humà pugui digerir i descompondre proteïnes. Només l'escalfament pot inactivar l'antitripsina de la clara d'ou. 3. Mala digestió L'olor especial de peix dels ous crus pot provocar la inhibició del sistema nerviós central, reduir la secreció de sucs digestius com la saliva, el suc gàstric i el suc intestinal, i provocar pèrdua de gana i indigestió. I la digestibilitat dels ous crus és només del 50-70%. 4. Propens a les malalties Els ous crus poden portar salmonel·la, que pot causar malalties. Els bacteris poden entrar als ous directament dels ovaris de la gallina, o poden infectar-se amb bacteris o paràsits durant el procés de posta, transport o embalatge. Les persones que mengen ous contaminats amb bacteris són propenses a dolor abdominal, diarrea i altres símptomes de molèsties. Està bé menjar ous cuits? Un ou dur és un ou cuit amb un rovell líquid. Escalfar ous suaus elimina els efectes adversos de la proteïna alcalina i l'antitripsina de la clara d'ou al cos humà, però no pot matar completament la Salmonel·la, per la qual cosa és millor no menjar-los. Puc menjar ous crus amb aigua bullida? El millor és no menjar ous crus amb aigua bullida. Perquè quan l'aigua bullint es troba amb el líquid de l'ou, la temperatura baixarà, cosa que provocarà la incapacitat de matar completament els bacteris dels ous crus. Menjar-los així pot causar símptomes com ara dolor abdominal i diarrea. Consells : Els nens, les dones embarassades, la gent gran, les persones amb sistemes immunològics debilitats i aquells amb malalties són els més susceptibles a la infecció per Salmonel·la. Així que intenta evitar menjar ous durs i ous durs. |
<<: Quines són les receptes del te per netejar els pulmons?
>>: Com emmagatzemar els ous en escabetx?
La fractura és un fenomen de ruptura òssia que es...
L'estructura de la pell humana és relativamen...
Asarum és un material medicinal xinès relativamen...
Informació nutricional del te de mel d'aranja...
L'epilèpsia segueix sent un problema mèdic, p...
La gota és una malaltia molt greu. És una malalti...
El cranc és un tipus de marisc molt popular entre...
Què és Google Kenya? Google Kenya és el servei de ...
Quin és el lloc web de Lorraine Republic? Le Repub...
Ja siguin adults o nens, sempre deixaran algunes ...
Quin és el lloc web de l'Institut Tecnològic d...
Hi ha algú al teu voltant a qui li agrada sacseja...
Què és el lloc web dels Brit Awards? El British Re...
El creixement de les dents del seny molesta a mol...
Avui en dia, el restrenyiment ja no és exclusiu d...