Quin aliment és millor per a la traqueïtis

Quin aliment és millor per a la traqueïtis

El tema de la selecció d'aliments per als pacients amb bronquitis s'ha de prendre més seriosament. Es recomana menjar més aliments hidratants, com ara algues, lufa, peres i nous.

1. Menja més aliments que humitegin els pulmons: la finalitat és alleujar la tos i alleujar les molèsties pulmonars. Principalment inclou fongs negres, rave blanc, algues, arrel de lotus, brots de bambú, lufa, pera (tallada a trossos i afegir la quantitat adequada de sucre blanc, al vapor i consumit), cacauets, nous, etc. A més, els pacients poden beure aigua amb mel amb freqüència per humitejar la gola i els pulmons.

2. Menja més verdures i fruites: la vitamina A protegeix la mucosa respiratòria, i la vitamina C pot millorar la immunitat i prevenir eficaçment les infeccions respiratòries, per això és important complementar ambdues a temps. Hi ha moltes verdures i fruites d'aquest tipus, com les cireres, les magranes, els mangos, els kiwis, les pastanagues, els tomàquets, la col, la colza, els cogombres, els melons d'hivern, etc., que poden netejar la flegma i reduir la calor.

3. Beure més aigua: omplir l'aigua a temps i augmentar la ingesta de líquids pot corregir o prevenir la pèrdua d'aigua, i també pot diluir la flegma per afavorir la seva eliminació. Els pacients han de beure més aigua bullida i afegir una quantitat adequada de mel (una culleradeta és adequada per evitar una dolçor excessiva).

4. Menja més aliments rics en proteïnes: principalment proteïnes d'alta qualitat, com ara llet, ous, peix, carns magres diverses, soja i productes de soja, etc., mentre que complementen proteïnes, els pacients han de consumir una quantitat adequada d'hidrats de carboni, com ara patates, pèsols, llenties, arròs, farina de blat de moro, raïm, etc.

5 Eviteu els aliments fregits i picants: els fregits i altres aliments grassos són difícils de digerir, poden causar calor intern fàcilment i cremar líquids corporals, que poden causar humitat i flegma, bloquejar els pulmons i empitjorar la tos i l'asma. Els aliments picants com els xiles, les cebes, els alls crus, el pebrot, etc. poden provocar calor i flegma després de menjar, i poden irritar la mucosa bronquial, provocant edemes locals i empitjorant la tos i l'asma. Per tant, els pacients amb bronquitis crònica han d'evitar menjar fregits i picants.

<<:  Com enfortir la melsa i eliminar la humitat de la manera més eficaç

>>:  Què he de fer si em embosso detergent accidentalment?

Recomanar articles

Mira què diu el teu cabell

El cos humà és un tot complex que pot reflectir l...

Què fer si es perd el comandament a distància de l'aire condicionat

L'aire condicionat és un aparell domèstic com...

Què és la teràpia de blocs nerviosos?

En l'actualitat, la medicina s'està desen...

Tindré mal de panxa si bec mel amb l'estómac buit al matí?

A causa d'uns hàbits alimentaris irregulars a...

Què tal l'NBA? Ressenyes de l'NBA i informació del lloc web

Què és el lloc web de l'NBA? L'NBA (Nation...

Productes per a la cura de la pell de camamilla

A la nostra vida diària, tot tipus d'objectes...

Què tal Mariah Carey? Comentaris de Mariah Carey i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Mariah Carey? Mariah Carey ...

Què passa amb la FDIC? Revisions de la FDIC i informació del lloc web

Què és el lloc web de la Federal Deposit Insurance...

Com eliminar les taques d'oli a les jaquetes

Quan les nostres jaquetes estan tacades d'oli...

Què tal imgur? ressenyes d'imgur i informació del lloc web

Què és imgur? Imgur és un lloc web gratuït per com...

Què causa el gust amarg a la boca quan es refreda?

Alguns amics es trobaran amb la malaltia del fred...