El tema de la selecció d'aliments per als pacients amb bronquitis s'ha de prendre més seriosament. Es recomana menjar més aliments hidratants, com ara algues, lufa, peres i nous. 1. Menja més aliments que humitegin els pulmons: la finalitat és alleujar la tos i alleujar les molèsties pulmonars. Principalment inclou fongs negres, rave blanc, algues, arrel de lotus, brots de bambú, lufa, pera (tallada a trossos i afegir la quantitat adequada de sucre blanc, al vapor i consumit), cacauets, nous, etc. A més, els pacients poden beure aigua amb mel amb freqüència per humitejar la gola i els pulmons. 2. Menja més verdures i fruites: la vitamina A protegeix la mucosa respiratòria, i la vitamina C pot millorar la immunitat i prevenir eficaçment les infeccions respiratòries, per això és important complementar ambdues a temps. Hi ha moltes verdures i fruites d'aquest tipus, com les cireres, les magranes, els mangos, els kiwis, les pastanagues, els tomàquets, la col, la colza, els cogombres, els melons d'hivern, etc., que poden netejar la flegma i reduir la calor. 3. Beure més aigua: omplir l'aigua a temps i augmentar la ingesta de líquids pot corregir o prevenir la pèrdua d'aigua, i també pot diluir la flegma per afavorir la seva eliminació. Els pacients han de beure més aigua bullida i afegir una quantitat adequada de mel (una culleradeta és adequada per evitar una dolçor excessiva). 4. Menja més aliments rics en proteïnes: principalment proteïnes d'alta qualitat, com ara llet, ous, peix, carns magres diverses, soja i productes de soja, etc., mentre que complementen proteïnes, els pacients han de consumir una quantitat adequada d'hidrats de carboni, com ara patates, pèsols, llenties, arròs, farina de blat de moro, raïm, etc. 5 Eviteu els aliments fregits i picants: els fregits i altres aliments grassos són difícils de digerir, poden causar calor intern fàcilment i cremar líquids corporals, que poden causar humitat i flegma, bloquejar els pulmons i empitjorar la tos i l'asma. Els aliments picants com els xiles, les cebes, els alls crus, el pebrot, etc. poden provocar calor i flegma després de menjar, i poden irritar la mucosa bronquial, provocant edemes locals i empitjorant la tos i l'asma. Per tant, els pacients amb bronquitis crònica han d'evitar menjar fregits i picants. |
<<: Com enfortir la melsa i eliminar la humitat de la manera més eficaç
>>: Què he de fer si em embosso detergent accidentalment?
Una mala postura per dormir, els mals hàbits d...
El sagnat anal sovint és causat per les hemorroid...
Quan es tracta de la malaltia de la febre hemorrà...
La funció cardiopulmonar alta i baixa està relaci...
Tot i prestar atenció al blanqueig de la pell, ta...
Les malalties de la tiroide no són infreqüents, c...
El glioma es coneix mèdicament com a glioma, que ...
Per als agricultors, especialment els que crien p...
Com el seu nom indica, l'esquizofrènia és una...
A moltes amigues els agrada prendre un bany, sobr...
El somni de tots els homes és tenir un cos de tor...
El mal alè és una cosa que ens trobem sovint a la...
Què és l'American Kennel Club? L'American ...
A la vida diària, moltes persones porten sabates ...
De fet, la dilatació uretral és una manera habitu...