Quin aliment és millor per a la traqueïtis

Quin aliment és millor per a la traqueïtis

El tema de la selecció d'aliments per als pacients amb bronquitis s'ha de prendre més seriosament. Es recomana menjar més aliments hidratants, com ara algues, lufa, peres i nous.

1. Menja més aliments que humitegin els pulmons: la finalitat és alleujar la tos i alleujar les molèsties pulmonars. Principalment inclou fongs negres, rave blanc, algues, arrel de lotus, brots de bambú, lufa, pera (tallada a trossos i afegir la quantitat adequada de sucre blanc, al vapor i consumit), cacauets, nous, etc. A més, els pacients poden beure aigua amb mel amb freqüència per humitejar la gola i els pulmons.

2. Menja més verdures i fruites: la vitamina A protegeix la mucosa respiratòria, i la vitamina C pot millorar la immunitat i prevenir eficaçment les infeccions respiratòries, per això és important complementar ambdues a temps. Hi ha moltes verdures i fruites d'aquest tipus, com les cireres, les magranes, els mangos, els kiwis, les pastanagues, els tomàquets, la col, la colza, els cogombres, els melons d'hivern, etc., que poden netejar la flegma i reduir la calor.

3. Beure més aigua: omplir l'aigua a temps i augmentar la ingesta de líquids pot corregir o prevenir la pèrdua d'aigua, i també pot diluir la flegma per afavorir la seva eliminació. Els pacients han de beure més aigua bullida i afegir una quantitat adequada de mel (una culleradeta és adequada per evitar una dolçor excessiva).

4. Menja més aliments rics en proteïnes: principalment proteïnes d'alta qualitat, com ara llet, ous, peix, carns magres diverses, soja i productes de soja, etc., mentre que complementen proteïnes, els pacients han de consumir una quantitat adequada d'hidrats de carboni, com ara patates, pèsols, llenties, arròs, farina de blat de moro, raïm, etc.

5 Eviteu els aliments fregits i picants: els fregits i altres aliments grassos són difícils de digerir, poden causar calor intern fàcilment i cremar líquids corporals, que poden causar humitat i flegma, bloquejar els pulmons i empitjorar la tos i l'asma. Els aliments picants com els xiles, les cebes, els alls crus, el pebrot, etc. poden provocar calor i flegma després de menjar, i poden irritar la mucosa bronquial, provocant edemes locals i empitjorant la tos i l'asma. Per tant, els pacients amb bronquitis crònica han d'evitar menjar fregits i picants.

<<:  Com enfortir la melsa i eliminar la humitat de la manera més eficaç

>>:  Què he de fer si em embosso detergent accidentalment?

Recomanar articles

Com tractar l'hepatitis C aguda? Tractament òptim de l'hepatitis C aguda

L'hepatitis és una malaltia hepàtica molt com...

Quins són els símptomes de la colitis?

La colitis és una inflamació de l'intestí gro...

Com tractar la calcificació del pulmó dret?

Quan tossiu cada dia però diversos inhibidors de ...

Quins són els efectes del mesc artificial?

El mesc artificial és un almesc sintetitzat artif...

Com canviar la forma de la teva cara i tenir fàcilment una cara ovalada!

Algunes persones pensen que la seva cara no és at...

Per què els nadons tanquen els punys així quan neixen?

Com més gran sigui el "poder de punxó",...

Quins són els efectes secundaris de prendre sildenafil?

Cada home espera que la seva capacitat sexual pot...

És contagiosa la faringitis estreptococi?

Amb el desenvolupament cada cop més ràpid de la m...

10 coses importants per fer la nit de Cap d'Any

Tant si celebreu l'Any Nou com si no, sabíeu ...

El dolor d'espatlla provoca el dolor d'espatlla

Els treballadors d'oficina que sovint s'a...

Què tal The Capital? Ressenyes de Capital Newspaper i informació del lloc web

Què és el lloc web de Capital Daily? Capital és un...

Què causa les cames febles?

Per a aquells que no fan prou exercici diàriament...

Què és el restrenyiment?

El restrenyiment és un símptoma de moltes malalti...