Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

En la nostra vida diària, la pasta és un aliment bàsic molt popular. Moltes famílies utilitzen bicarbonat de sodi o fideus alcalins per fer pasta, però moltes persones sempre pensen que els dos són els mateixos aliments, de fet, hi ha una gran diferència, i els seus usos també són diferents.

Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

El nom científic del bicarbonat de sodi és bicarbonat de sodi, que és un petit cristall blanc que es pot dissoldre en aigua però no en etanol. El bicarbonat sòlid començarà a descompondre's a temperatures superiors als 50 graus centígrads, produint carbonat de sodi, diòxid de carboni i aigua. Si la temperatura arriba als 270 graus centígrads, es descompondrà completament.

Quan el bicarbonat de sodi es dissol a l'aigua, la temperatura necessària per a la descomposició es descompondrà a 20 graus centígrads i es convertirà completament en carbonat de sodi a 100 graus centígrads. Utilitzem la propietat del bicarbonat de sodi per descompondre i produir diòxid de carboni, i sovint l'utilitzem per produir galetes, panets al vapor, pa, etc.

El bicarbonat de sodi en si és inodor i té un gust lleugerament salat.

Àlcali comestible (sosa, àlcali pur), el nom químic és carbonat de sodi, fórmula química Na2CO3. La paraula anglesa per alcali comestible és àlcali dietètic.

L'àlcali comestible s'utilitza per cuinar bollos al vapor.

Bicarbonat de sodi, nom químic és bicarbonat de sodi, fórmula química NaHCO3.

Quan es fan pastissos a la cuina, el bicarbonat de sodi s'utilitza habitualment com a agent de llevat. El bicarbonat de sodi és un alcalí feble i s'utilitza àmpliament a les indústries alimentàries i farmacèutiques.

Quan utilitzeu bicarbonat de sodi per cuinar bollos al vapor, la quantitat utilitzada i el gust seran diferents. El bicarbonat de sodi està al pastís

L'anterior és una introducció a la diferència entre el bicarbonat de sodi i la farina alcalina. Després d'entendre, sabem que, tot i que tots dos són condiments comuns, el bicarbonat no només pot fer tendra la carn, sinó que també té la funció d'embellir la pell i netejar els mobles.

<<:  Rentar-se el cabell amb aigua de gingebre és eficaç per prevenir la caiguda del cabell?

>>:  Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

Recomanar articles

Símptomes del virus respiratori sincicial

El virus respiratori sincitial és un virus nociu ...

La raó per la qual la meva parpella dreta es contrau al migdia

Tothom vol mantenir els ulls sans tindrà grans be...

Símptomes de personalitat masoquista, vuit dels quals ho són

La personalitat masoquista sovint es produeix en ...

Quines són les funcions de les pastilles de calci i magnesi?

Amb la millora contínua dels nivells de vida, les...

Es poden emmagatzemar els ous a la nevera? Com salvar-lo?

Els ous tenen un alt valor nutritiu i són un molt...

Consells per muntar les clares

Batre la clara d'ou és un procés en l'ela...

Què passa amb Masco Group? Ressenyes del grup Masco i informació del lloc web

Què és Masco Group? Masco Group és un fabricant lí...

Què tal el Miami Heat? Comentaris i informació del lloc web de Miami Heat

Què és el lloc web de Miami Heat? El Miami Heat és...

Què fer si les mans són al·lèrgiques a rentar la roba

Algunes persones tenen una constitució sensible i...

Què causa la suor a tot el cos?

Suar quan fa calor és una cosa normal, i es pot d...

Els efectes de la pols de jade

La pols de jade té moltes funcions i efectes. S&#...

Què fer si teniu gastritis superficial i inflor

La gastritis superficial és relativament freqüent...

Com tractar millor la leucoplàquia a la gola

Les malalties comunes de la gola inclouen la fari...

Immunoglobulina de l'hepatitis B, com es transmet

Quan escoltem la paraula immunoglobulina, tothom ...