Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

En la nostra vida diària, la pasta és un aliment bàsic molt popular. Moltes famílies utilitzen bicarbonat de sodi o fideus alcalins per fer pasta, però moltes persones sempre pensen que els dos són els mateixos aliments, de fet, hi ha una gran diferència, i els seus usos també són diferents.

Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

El nom científic del bicarbonat de sodi és bicarbonat de sodi, que és un petit cristall blanc que es pot dissoldre en aigua però no en etanol. El bicarbonat sòlid començarà a descompondre's a temperatures superiors als 50 graus centígrads, produint carbonat de sodi, diòxid de carboni i aigua. Si la temperatura arriba als 270 graus centígrads, es descompondrà completament.

Quan el bicarbonat de sodi es dissol a l'aigua, la temperatura necessària per a la descomposició es descompondrà a 20 graus centígrads i es convertirà completament en carbonat de sodi a 100 graus centígrads. Utilitzem la propietat del bicarbonat de sodi per descompondre i produir diòxid de carboni, i sovint l'utilitzem per produir galetes, panets al vapor, pa, etc.

El bicarbonat de sodi en si és inodor i té un gust lleugerament salat.

Àlcali comestible (sosa, àlcali pur), el nom químic és carbonat de sodi, fórmula química Na2CO3. La paraula anglesa per alcali comestible és àlcali dietètic.

L'àlcali comestible s'utilitza per cuinar bollos al vapor.

Bicarbonat de sodi, nom químic és bicarbonat de sodi, fórmula química NaHCO3.

Quan es fan pastissos a la cuina, el bicarbonat de sodi s'utilitza habitualment com a agent de llevat. El bicarbonat de sodi és un alcalí feble i s'utilitza àmpliament a les indústries alimentàries i farmacèutiques.

Quan utilitzeu bicarbonat de sodi per cuinar bollos al vapor, la quantitat utilitzada i el gust seran diferents. El bicarbonat de sodi està al pastís

L'anterior és una introducció a la diferència entre el bicarbonat de sodi i la farina alcalina. Després d'entendre, sabem que, tot i que tots dos són condiments comuns, el bicarbonat no només pot fer tendra la carn, sinó que també té la funció d'embellir la pell i netejar els mobles.

<<:  Rentar-se el cabell amb aigua de gingebre és eficaç per prevenir la caiguda del cabell?

>>:  Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

Recomanar articles

La berberina pot reduir el sucre en sang?

L'ús més comú de la berberina és en el tracta...

Per què la punta del meu nas és vermella? Causes del nas vermell

Si tens la punta del nas vermella, has d'esta...

Quins són alguns consells per tractar els mals de cap neuràlgics?

La neuràlgia és una malaltia relativament comuna,...

La diferència entre la col marina i l'alga és aquesta

L'enciam de mar i les algues són aliments hab...

Què fer si tens inflor a l'estiu? Com eliminar-lo ràpidament?

La inflor de l'estómac és molt incòmoda. Sovi...

Què cal prestar atenció a l'hora de comprar un aire condicionat

L'aire condicionat és un electrodomèstic indi...

Quins són els símptomes d'un timpà perforat?

L'oïda és un òrgan auditiu encarregat de reco...

He de portar ulleres si tinc miopia lleu?

Com a pares, no podem ignorar el problema de la m...

La neteja de les dents danyarà l'esmalt dental?

La neteja de les dents és un mètode modern per ne...

Quins són els medicaments comuns que s'utilitzen per tractar l'asma?

Si estàs malalt, necessites medicaments, però cal...

Puc prendre arrel de falguera en pols per al restrenyiment?

La pols d'arrel de falguera és una mena d'...

Com reduir el greix de l'esquena? Consells per aprimar l'esquena

Avui en dia, hi ha moltes maneres diferents de pe...

L'eficàcia de la màscara magnètica

L'ingredient principal de la màscara magnètic...

La raó per la qual la meva parpella dreta continua contraint-se

Tothom presta una atenció especial a la imatge i ...