Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

En la nostra vida diària, la pasta és un aliment bàsic molt popular. Moltes famílies utilitzen bicarbonat de sodi o fideus alcalins per fer pasta, però moltes persones sempre pensen que els dos són els mateixos aliments, de fet, hi ha una gran diferència, i els seus usos també són diferents.

Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

El nom científic del bicarbonat de sodi és bicarbonat de sodi, que és un petit cristall blanc que es pot dissoldre en aigua però no en etanol. El bicarbonat sòlid començarà a descompondre's a temperatures superiors als 50 graus centígrads, produint carbonat de sodi, diòxid de carboni i aigua. Si la temperatura arriba als 270 graus centígrads, es descompondrà completament.

Quan el bicarbonat de sodi es dissol a l'aigua, la temperatura necessària per a la descomposició es descompondrà a 20 graus centígrads i es convertirà completament en carbonat de sodi a 100 graus centígrads. Utilitzem la propietat del bicarbonat de sodi per descompondre i produir diòxid de carboni, i sovint l'utilitzem per produir galetes, panets al vapor, pa, etc.

El bicarbonat de sodi en si és inodor i té un gust lleugerament salat.

Àlcali comestible (sosa, àlcali pur), el nom químic és carbonat de sodi, fórmula química Na2CO3. La paraula anglesa per alcali comestible és àlcali dietètic.

L'àlcali comestible s'utilitza per cuinar bollos al vapor.

Bicarbonat de sodi, nom químic és bicarbonat de sodi, fórmula química NaHCO3.

Quan es fan pastissos a la cuina, el bicarbonat de sodi s'utilitza habitualment com a agent de llevat. El bicarbonat de sodi és un alcalí feble i s'utilitza àmpliament a les indústries alimentàries i farmacèutiques.

Quan utilitzeu bicarbonat de sodi per cuinar bollos al vapor, la quantitat utilitzada i el gust seran diferents. El bicarbonat de sodi està al pastís

L'anterior és una introducció a la diferència entre el bicarbonat de sodi i la farina alcalina. Després d'entendre, sabem que, tot i que tots dos són condiments comuns, el bicarbonat no només pot fer tendra la carn, sinó que també té la funció d'embellir la pell i netejar els mobles.

<<:  Rentar-se el cabell amb aigua de gingebre és eficaç per prevenir la caiguda del cabell?

>>:  Quina diferència hi ha entre el bicarbonat de sodi i l'àlcali?

Recomanar articles

Quins són els símptomes dels tumors del tracte digestiu?

Els tumors de l'aparell digestiu tenen un gra...

Com tractar els grans de l'acne?

L'acne és una malaltia de la pell molt freqüe...

Què tal en Mixi? Revisió de Mixi i informació del lloc web

Què és Mixi? Mixi és el lloc de xarxes socials de ...

Sobre la foliculitis axil·lar

Segons dades de l'hospital, ara moltes person...

Quina és la millor manera de tractar la claustrofòbia?

Moltes persones pateixen claustrofòbia a la seva ...

Com he de fer exercici si estic físicament dèbil?

Tothom vol tenir un cos sa, no només mantenir-se ...

Es pot curar l'espatlla congelada sense tractament?

L'aparició de l'espatlla congelada no es ...

Diagnòstic diferencial de 7 tipus de dissecció aòrtica

La dissecció aòrtica és una malaltia greu i compl...

La sopa de mongetes verdes es torna vermella

La sopa de mongetes és la preferida de moltes per...

Quins són els primers auxilis per a les cremades?

La gent s'ha trobat amb cremades i escaldats ...

Què causa mal de coll i mal d'oïda?

Amb l'empitjorament de la contaminació ambien...