Consells per muntar les clares

Consells per muntar les clares

Batre la clara d'ou és un procés en l'elaboració de pastissos. També és una garantia que el pastís és especialment suau, dolç i deliciós si es menja a la boca, també es requereixen certes habilitats. o la qualitat dels ous ha disminuït.

Consells per muntar les clares

Ingredients principals: 3 ous

1. Prepara els ous que utilitzaràs i agafa 3 ous.

2. Agafeu un bol per separar la clara del rovell de l'ou, i traieu el rovell a part.

3. Afegiu 15 g de sucre blanc a les clares i bateu-les primer.

4. Quan batem les clares separades amb una batedora elèctrica, assegureu-vos d'afegir 15 g de sucre en batre fins al punt d'escuma.

5. Continueu batent amb una batedora fins que quedi una mica sòlida, tal com es mostra a la imatge, després afegiu-hi 10 g de sucre blanc.

6. Després d'afegir 10 g de sucre blanc, assegureu-vos de continuar batent les clares fins que quedin una textura humida semblant a una crema. Quan feu el pastís de chiffon, heu de continuar batent la crema d'ou fins que es converteixi en una crema d'ou sec.

Consells per batre les clares

1. Quan escolliu els ous, primer heu de triar les clares d'ou especialment enganxoses. Les clares d'ou fresques són molt fines i els ous rancis no s'han d'exposar a l'aigua, si la temperatura de l'ou és alta a l'estiu durant uns minuts abans de batre-la.

2. Remenar o barrejar els ingredients amb una batedora. Els més utilitzats són els batedors en forma de meló (recte), en forma d'espiral i els batedors elèctrics. La batedora d'ou en forma de meló té la més àmplia gamma d'usos. Es pot utilitzar per batre ous, barrejar ingredients i batre nata i nata fresca.

3. Consells per enviar

Afegir sucre en batre les clares pot ajudar a muntar-les. Primer, col·loqueu les clares en un recipient de fons rodó net, sense oli i sense aigua, i bateu amb una batedora en la mateixa direcció fins que apareguin grans bombolles. A continuació, afegiu sucre a les clares en porcions.

Escuma humida: continueu batent les clares i apareixeran més i més petites bombolles fins que tot es converteixi en una escuma blanca com la nata fresca. En aquest moment, aixequeu la batedora i l'escuma de la clara d'ou encara degotarà de la batedora.

Escuma seca (o escuma dura) Continueu batent l'escuma humida fins que l'escuma de la clara d'ou no degoti quan s'aixequi la batedora. Això és "escuma seca" o "espuma dura".

<<:  Com batre les clares d'ou ràpidament

>>:  Com solucionar el problema de la clara d'ou que no batega

Recomanar articles

Com tractar l'èczema anal?

El tractament i la prevenció de l'èczema anal...

Diverses maneres de teixir bufandes

Les bufandes són molt habituals. Aquest tipus d&#...

Com menjar mantega de cacauet

Molta gent sap molt sobre com menjar mantega de c...

Què he de menjar si tinc fetge gras lleu?

Ningú vol acceptar el fetge gras, perquè un cop f...

Quines diferències hi ha entre els blat de moro i les berrugues comunes?

Les berrugues comunes són una malaltia comuna de ...

Com reposar el qi i la sang en perdre pes

Si el Qi i la sang són insuficients, les persones...

Com fer pastís amb màquina de pa

El pastís és el preferit de moltes persones i hi ...

Quins són els beneficis de la fruita del caqui

A moltes persones els agrada menjar caquis perquè...

Quines són les funcions i els efectes de l'arrel Imperata?

De fet, l'arrel d'Imperata s'utilitza...

Com tractar l'artritis degenerativa del genoll?

L'artritis degenerativa del genoll també s...