Batre la clara d'ou és un procés en l'elaboració de pastissos. També és una garantia que el pastís és especialment suau, dolç i deliciós si es menja a la boca, també es requereixen certes habilitats. o la qualitat dels ous ha disminuït. Consells per muntar les clares Ingredients principals: 3 ous 1. Prepara els ous que utilitzaràs i agafa 3 ous. 2. Agafeu un bol per separar la clara del rovell de l'ou, i traieu el rovell a part. 3. Afegiu 15 g de sucre blanc a les clares i bateu-les primer. 4. Quan batem les clares separades amb una batedora elèctrica, assegureu-vos d'afegir 15 g de sucre en batre fins al punt d'escuma. 5. Continueu batent amb una batedora fins que quedi una mica sòlida, tal com es mostra a la imatge, després afegiu-hi 10 g de sucre blanc. 6. Després d'afegir 10 g de sucre blanc, assegureu-vos de continuar batent les clares fins que quedin una textura humida semblant a una crema. Quan feu el pastís de chiffon, heu de continuar batent la crema d'ou fins que es converteixi en una crema d'ou sec. Consells per batre les clares 1. Quan escolliu els ous, primer heu de triar les clares d'ou especialment enganxoses. Les clares d'ou fresques són molt fines i els ous rancis no s'han d'exposar a l'aigua, si la temperatura de l'ou és alta a l'estiu durant uns minuts abans de batre-la. 2. Remenar o barrejar els ingredients amb una batedora. Els més utilitzats són els batedors en forma de meló (recte), en forma d'espiral i els batedors elèctrics. La batedora d'ou en forma de meló té la més àmplia gamma d'usos. Es pot utilitzar per batre ous, barrejar ingredients i batre nata i nata fresca. 3. Consells per enviar Afegir sucre en batre les clares pot ajudar a muntar-les. Primer, col·loqueu les clares en un recipient de fons rodó net, sense oli i sense aigua, i bateu amb una batedora en la mateixa direcció fins que apareguin grans bombolles. A continuació, afegiu sucre a les clares en porcions. Escuma humida: continueu batent les clares i apareixeran més i més petites bombolles fins que tot es converteixi en una escuma blanca com la nata fresca. En aquest moment, aixequeu la batedora i l'escuma de la clara d'ou encara degotarà de la batedora. Escuma seca (o escuma dura) Continueu batent l'escuma humida fins que l'escuma de la clara d'ou no degoti quan s'aixequi la batedora. Això és "escuma seca" o "espuma dura". |
<<: Com batre les clares d'ou ràpidament
>>: Com solucionar el problema de la clara d'ou que no batega
El tractament i la prevenció de l'èczema anal...
Quina és la pàgina web de la Universitat Aix Marse...
Les bufandes són molt habituals. Aquest tipus d...
Molta gent sap molt sobre com menjar mantega de c...
Ningú vol acceptar el fetge gras, perquè un cop f...
Què és Technical Data Corporation? Tech Data és la...
Les berrugues comunes són una malaltia comuna de ...
Si el Qi i la sang són insuficients, les persones...
El pastís és el preferit de moltes persones i hi ...
A moltes persones els agrada menjar caquis perquè...
L'oïda humana és realment un lloc molt màgic ...
Què és el lloc web del Festival Internacional de C...
De fet, l'arrel d'Imperata s'utilitza...
Què és Hearst International Group? Hearst Corporat...
L'artritis degenerativa del genoll també s...