Batre la clara d'ou és un procés en l'elaboració de pastissos. També és una garantia que el pastís és especialment suau, dolç i deliciós si es menja a la boca, també es requereixen certes habilitats. o la qualitat dels ous ha disminuït. Consells per muntar les clares Ingredients principals: 3 ous 1. Prepara els ous que utilitzaràs i agafa 3 ous. 2. Agafeu un bol per separar la clara del rovell de l'ou, i traieu el rovell a part. 3. Afegiu 15 g de sucre blanc a les clares i bateu-les primer. 4. Quan batem les clares separades amb una batedora elèctrica, assegureu-vos d'afegir 15 g de sucre en batre fins al punt d'escuma. 5. Continueu batent amb una batedora fins que quedi una mica sòlida, tal com es mostra a la imatge, després afegiu-hi 10 g de sucre blanc. 6. Després d'afegir 10 g de sucre blanc, assegureu-vos de continuar batent les clares fins que quedin una textura humida semblant a una crema. Quan feu el pastís de chiffon, heu de continuar batent la crema d'ou fins que es converteixi en una crema d'ou sec. Consells per batre les clares 1. Quan escolliu els ous, primer heu de triar les clares d'ou especialment enganxoses. Les clares d'ou fresques són molt fines i els ous rancis no s'han d'exposar a l'aigua, si la temperatura de l'ou és alta a l'estiu durant uns minuts abans de batre-la. 2. Remenar o barrejar els ingredients amb una batedora. Els més utilitzats són els batedors en forma de meló (recte), en forma d'espiral i els batedors elèctrics. La batedora d'ou en forma de meló té la més àmplia gamma d'usos. Es pot utilitzar per batre ous, barrejar ingredients i batre nata i nata fresca. 3. Consells per enviar Afegir sucre en batre les clares pot ajudar a muntar-les. Primer, col·loqueu les clares en un recipient de fons rodó net, sense oli i sense aigua, i bateu amb una batedora en la mateixa direcció fins que apareguin grans bombolles. A continuació, afegiu sucre a les clares en porcions. Escuma humida: continueu batent les clares i apareixeran més i més petites bombolles fins que tot es converteixi en una escuma blanca com la nata fresca. En aquest moment, aixequeu la batedora i l'escuma de la clara d'ou encara degotarà de la batedora. Escuma seca (o escuma dura) Continueu batent l'escuma humida fins que l'escuma de la clara d'ou no degoti quan s'aixequi la batedora. Això és "escuma seca" o "espuma dura". |
<<: Com batre les clares d'ou ràpidament
>>: Com solucionar el problema de la clara d'ou que no batega
Els marejos i les molèsties estomacals són símpto...
L'hemorràgia gàstrica és una malaltia molt pe...
Les amigues haurien de prestar atenció a la cura ...
L'espígol és una planta molt ornamental perqu...
Què és el lloc web del Parlament àrab? El Parlamen...
La mel és un aliment molt comú. Aquest tipus d...
Quan es tracta d'utilitzar el netejador de vi...
Molts amics passen molt de temps socialitzant, i ...
Alguna vegada has parat atenció als avantatges i ...
Crec que molts amics es trobaran amb el problema ...
Avui en dia, gairebé tothom es maquilla, i és la ...
Avui en dia, moltes famílies mengen ous i moltes ...
No ignoreu els perills de l'estenosi lumbar d...
Què és Piaget? Piaget és una de les marques de rel...
Quin és el lloc web de l'aeroport internaciona...