Quan feu pastissos i algunes postres, cal batre les clares. Si el muntatge falla, podeu prendre certes mesures per solucionar la situació, com afegir llevat en pols o una mica de vinagre, que també us ajudarà a batre amb èxit. En primer lloc, heu de triar les clares d'ou fresques, i el recipient no s'ha de contaminar amb aigua o oli, així que és millor afegir-hi la quantitat adequada de sucre. Com solucionar el problema de la clara d'ou que no batega 1. Si no bateja, afegiu-hi una mica de pols de remull i amb prou feines es podrà aprofitar. 2. Podeu afegir una mica de vinagre i després batre-ho. Consells per batre les clares: primer, escolliu les clares dels ous frescos que no estiguin contaminades amb aigua, rovell d'ou o oli. A l'hivern, poseu-hi un bol amb aigua tèbia a uns 40 graus centígrads, afegiu-hi unes gotes de vinagre de blat de moro quan s'afegui 20 grams de sucre és molt fàcil de batre. En segon lloc, a l'estiu, la temperatura de les clares s'ha de mantenir al voltant dels 23 graus Si la temperatura és massa alta, poseu-ho a la nevera uns minuts abans de batre. Per fer un pastís reeixit i deliciós, a més de les proporcions correctes d'ingredients, batre les clares d'ou és una de les claus més importants per als principiants, sempre que puguin batre les clares d'ou boniques, això significa que no estan lluny de l'èxit batre en la mateixa direcció fins que apareguin bombolles grans A continuació, podeu afegir sucre a les clares per lots. 2. Escuma humida : segueix batent les clares i apareixeran cada cop més petites bombolles fins que tot es converteixi en una escuma blanca com la nata fresca. En aquest moment, aixeca la batedora i l'escuma de la clara d'ou encara degotarà de la batedora. 3. Escuma dura Continueu batent l'escuma humida fins que l'escuma de la clara d'ou no degoti quan s'aixequi la batedora. La pasta de clara d'ou en aquesta etapa és adequada per fer pastís de gasa o clares d'ou decoratives. |
<<: Consells per muntar les clares
>>: Ús correcte de la mel i la clara d'ou
Quin és el lloc web de JGC Corporation? JGC Corpor...
Les al·lèrgies, enrogiment i picor al coll són ma...
Moltes persones tenen ulleres sota els seus ulls....
Totes les amigues volen tenir una bona figura no ...
Moltes persones no entenen la miocardiopatia dila...
Què és Gallery Photography Network? Galaxy Photogr...
La intoxicació alimentària és un fet comú a la vi...
Què és The Korea Herald? The Korea Herald és el di...
A mesura que arriba l'hivern i el clima es fa...
La diabetis és un tipus de diabetis que s'ha ...
Què és Swatch? Swatch és el fabricant i distribuïd...
El mol·luscum contagiosum es pot tractar aplicant...
Sobretot a l'hivern, la roba i les cortines d...
Què és Grey Global? Grey Global Group és una de le...
El desenvolupament de la indústria moderna no nom...