El liangpi és un aliment molt semblant a la gelea, i també és un aliment habitual a l'estiu amb el mateix gust delicat. Molta gent menja fideus freds menjant fideus freds barrejats, i hi ha moltes maneres de fer fideus freds. 1. Com fer Liangpi 1. Barregeu la farina amb la massa i deixeu-la reposar 10 minuts. 2. Rentar la massa repetidament amb aigua neta. 3. Rentar fins que l'aigua sigui clara i es formi una essència facial. 4. Gluten i una petita quantitat d'àlcali comestible. 5. Esteneu-lo pla en una pica. 6. Deixa el netejador facial a l'aigua durant 3 o 5 hores. 7. Aboqueu la capa superior d'aigua neta i manteniu la massa a sota. 8. Coeu el gluten al vapor durant 10 minuts. 9. Talleu a trossos després de cuinar al vapor. 10. Aboqueu la massa en una planxa plana d'acer inoxidable i bulliu-la en aigua calenta durant dos minuts. Quan la superfície es faci transparent, traieu-la i poseu-la en aigua freda per treure la pell. 11. Barregeu pebre vermell, trossos de cogombre, all picat, vinagre d'arròs, MSG, sal, oli de pebre, massa i gluten. 12. Acabats fideus freds. 2. Com fer refrescants fideus freds Tallar la pell freda a tires, tallar el gluten, tallar el cogombre, picar el coriandre, picar la meitat dels alls i tallar l'altra meitat. Agafeu una olla, aboqueu-hi la quantitat adequada d'aigua i deixeu-ho bullir, després poseu-hi els brots de soja, afegiu-hi una mica d'oli, escalfeu-ho fins que estigui cuit i reserveu. Bulliu l'aigua utilitzada per blanquejar els germinats de soja, afegiu-hi el vinagre, el sucre, l'anís estrellat, les fulles de llorer, les rodanxes d'all, les rodanxes de gingebre, els grans de pebre i el fonoll i deixeu-ho coure a foc mig baix durant 15 minuts. Afegiu oli de sèsam a la pasta de sèsam i barregeu bé Poseu els fideus freds tallats en un bol, poseu-hi gluten, all picat, trossos de cogombre, brots de soja i aboqueu-hi la salsa de sèsam barrejada. Finalment, aboqueu la salsa cuita per sobre i ruixeu-ho amb coriandre. 3. Fideus freds de porc esmicolat 1. Feu fideus freds amb antelació. Feu servir farina (pols fina) per fer una massa fina. Aconsegueix una placa plana d'acer inoxidable (jo n'he fet servir una de gran). 2. Afegiu aigua a l'olla i poseu-la a ebullició aboqueu la massa en una capa fina i poseu el plat a l'olla bullint Al cap de 2 minuts, traieu-la i deixeu-la refredar. 3. Per analogia, vaig fer prou massa per a tres fulls de massa i finalment la vaig tallar en tires llargues per utilitzar-les posteriorment. 4. Afegiu-hi una mica d'oli a la paella, afegiu-hi la carn tallada després de bullir l'oli, afegiu-hi la ceba verda picada, el MSG, la sal i després afegiu-hi el cogombre ratllat i sofregiu-ho fins que estiguin cuits a la massa i barregeu-ho bé. 5. Finalment, afegiu la quantitat adequada de vinagre, sucre, oli vermell, essència de brou o essència de pollastre i remeneu bé. |
<<: Com fer el cabell arrissat naturalment llis i permanent 10 mètodes recomanats
>>: Com fer una deliciosa gelatina, hauríeu de saber-ho aviat
Quin és el lloc web de Thailand Charoen Pokphand F...
Els peus són una part important del nostre cos, s...
La prova d'anticossos de Toxoplasma és en rea...
Per als pacients que pateixen dissecció arterial,...
Què és Le Monde? Le Monde (en francès: Le Monde) é...
Quin és el lloc web de la Universitat Tècnica Esta...
A mesura que augmenta la càrrega de treball, la r...
La sang del cos flueix constantment, proporcionan...
Què és el lloc web de Van Cleef & Arpels? Van ...
Consell bàsic: és conegut que beure alcohol danya...
La deficiència de Qi és un terme de la medicina t...
Des de la perspectiva de la medicina tradicional ...
El refredat és una malaltia comuna a la nostra vi...
Després que l'oli essencial de rosa s'ano...
Tothom vol tenir una cara guapa o bonica Una cara...