Com fer una deliciosa gelatina, hauríeu de saber-ho aviat

Com fer una deliciosa gelatina, hauríeu de saber-ho aviat

Hi ha moltes maneres de menjar gelatina. Les més habituals són la gelea freda i la gelea fregida. Molta gent es pregunta com fer una gelatina deliciosa De fet, hi ha moltes coses a les quals cal prestar atenció a l'hora de fregir la gelatina, des de la selecció de materials fins a menjar.

1. Selecció de material:

Es pot utilitzar arròs normal que no estigui florit, o es pot utilitzar arròs trencat com a matèria primera.

2. Remull:

Rentar l'arròs, eliminar les impureses i posar-lo en remull en aigua durant 4-5 hores. Al mateix temps, agafeu un altre tros de calç blanca i pura d'alta qualitat, afegiu-hi aigua per dissoldre-la en aigua de calç saturada, deixeu-la clarificar de manera natural, agafeu el sobrenedant i emmagatzemeu-lo per al seu ús posterior.

3. Refinació:

Després de remullar l'arròs, tritureu l'arròs i l'aigua junts en un molí de pedra (acer o trituradora) en puré d'arròs i aboqueu-lo a l'olla.

4. Bullir:

Porteu la pasta d'arròs a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent, remenant l'olla constantment amb un pal de fusta. En aquest moment, aboqueu lentament l'aigua de llima preparada amb antelació a l'olla per solidificar la massa d'arròs. La quantitat d'aigua de llima utilitzada pot ser lleugerament diferent en funció dels diferents requisits de tendresa de la gelea, per tal d'aconseguir un gust no amarg. En general, s'utilitzen 100-200 g d'aigua de llima saturada per a 1 kg d'arròs. La pasta d'arròs amb aigua de llima s'ha de bullir una estona (remenant constantment per evitar que l'olla s'enganxi amb una espàtula, i la seva viscositat està en estat de goteig però no degoteja, i forma una taca a l'espàtula, vol dir que la calor és adequada i s'ha d'apagar). Aboqueu-lo en un bol de porcellana, deixeu-lo refredar de manera natural i, a continuació, gireu-lo sobre una taula de tallar coberta amb un drap net i humit.

5. Alimentació:

Barrejat amb diferents condiments com salsa de soja, vinagre, puré d'all, MSG, oli de xili, etc., podeu fer una varietat de gelatina fresca i refrescant. Si es barreja amb salsa de mongetes negres fermentades, es pot convertir en l'autèntica gelea de Sichuan - gelatina de Sichuan del nord.

<<:  Quins són els mètodes per fer Liangpi?

>>:  Quins són els símptomes de la febre dels cinc cors?

Recomanar articles

Què tal Shu Uemura? Ressenyes de Shu Uemura i informació del lloc web

Què és Shu Uemura? Shu Uemura és la primera empres...

Com eliminar les partícules de greix dels ulls?

És comú veure molts grans grans al voltant dels u...

Com netejar la catifa

Sempre fa molt de mal a la vida, i amb el desenvo...

Quina és la patologia de la neuràlgia del trigemin?

Crec que tothom ha sentit parlar de la neuràlgia ...

És eficaç la teràpia làser per a la rinitis?

El tràfec de les ciutats modernes provoca cada co...

Quins són els tractaments efectius per al mal de queixal causat pel foc?

No prestar atenció a la dieta correcta o a les co...

Quina medicina xinesa és bona per a la migranya?

L'aparició de migranya pot fer que la gent se...

Què tal Alalam TV? Revisió de Alalam TV i informació del lloc web

Què és Alalam TV? Alalam News és el principal mitj...

Tractament de la bronquitis aguda

La bronquitis aguda és una inflamació aguda de la...

Què passa amb wikiHow? wikiHow Ressenyes i informació del lloc

Què és wikiHow? wikiHow és una comunitat en línia ...

Què fer si apareixen picades de mosquit al cos i picor

A la vida diària, crec que molts dels meus amics ...