Com fer una deliciosa gelatina, hauríeu de saber-ho aviat

Com fer una deliciosa gelatina, hauríeu de saber-ho aviat

Hi ha moltes maneres de menjar gelatina. Les més habituals són la gelea freda i la gelea fregida. Molta gent es pregunta com fer una gelatina deliciosa De fet, hi ha moltes coses a les quals cal prestar atenció a l'hora de fregir la gelatina, des de la selecció de materials fins a menjar.

1. Selecció de material:

Es pot utilitzar arròs normal que no estigui florit, o es pot utilitzar arròs trencat com a matèria primera.

2. Remull:

Rentar l'arròs, eliminar les impureses i posar-lo en remull en aigua durant 4-5 hores. Al mateix temps, agafeu un altre tros de calç blanca i pura d'alta qualitat, afegiu-hi aigua per dissoldre-la en aigua de calç saturada, deixeu-la clarificar de manera natural, agafeu el sobrenedant i emmagatzemeu-lo per al seu ús posterior.

3. Refinació:

Després de remullar l'arròs, tritureu l'arròs i l'aigua junts en un molí de pedra (acer o trituradora) en puré d'arròs i aboqueu-lo a l'olla.

4. Bullir:

Porteu la pasta d'arròs a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent, remenant l'olla constantment amb un pal de fusta. En aquest moment, aboqueu lentament l'aigua de llima preparada amb antelació a l'olla per solidificar la massa d'arròs. La quantitat d'aigua de llima utilitzada pot ser lleugerament diferent en funció dels diferents requisits de tendresa de la gelea, per tal d'aconseguir un gust no amarg. En general, s'utilitzen 100-200 g d'aigua de llima saturada per a 1 kg d'arròs. La pasta d'arròs amb aigua de llima s'ha de bullir una estona (remenant constantment per evitar que l'olla s'enganxi amb una espàtula, i la seva viscositat està en estat de goteig però no degoteja, i forma una taca a l'espàtula, vol dir que la calor és adequada i s'ha d'apagar). Aboqueu-lo en un bol de porcellana, deixeu-lo refredar de manera natural i, a continuació, gireu-lo sobre una taula de tallar coberta amb un drap net i humit.

5. Alimentació:

Barrejat amb diferents condiments com salsa de soja, vinagre, puré d'all, MSG, oli de xili, etc., podeu fer una varietat de gelatina fresca i refrescant. Si es barreja amb salsa de mongetes negres fermentades, es pot convertir en l'autèntica gelea de Sichuan - gelatina de Sichuan del nord.

<<:  Quins són els mètodes per fer Liangpi?

>>:  Quins són els símptomes de la febre dels cinc cors?

Recomanar articles

Consells per prevenir el cop de calor a l'estiu

A l'estiu calorós, aneu amb compte amb el cop...

Vista lateral de la cara del ronyó del porc

Hi ha diversos tipus de formes de cara, com ara l...

Com evitar les seqüeles després de la cirurgia d'espondilosi cervical?

A causa del treball d'alta intensitat i la pr...

Quins són els perills dels tints de cabell vegetal

El tint per al cabell vegetal està fet a partir d...

Quines són les característiques del quist de la tiroide dreta?

El quist de la tiroide del costat esquerre és una...

Amb quina freqüència has de rentar els llençols?

Necessitem utilitzar els llençols cada dia, però ...

Com corregir ràpidament els vedells doblegats

Les cames d'algunes persones no són molt rect...

Quins són els avantatges i els desavantatges de les pròtesis removibles?

Tots sabem que vetllar per la qualitat de la diet...

A què he de prestar atenció després de treure'm les queixals del seny?

Si creixen totes les dents del seny, hi ha quatre...

Quins són els beneficis del remull de peus de gingebre?

Sumar els peus amb gingebre és un mètode per pres...

Tècniques de massatge ocular per fer que els ulls siguin més lagrimosos

Els ulls són les finestres de l'ànima, i la g...

Com utilitzar correctament una navalla manual

Les navalles d'afaitar més comunes són les na...

Quins són els perills de la diabetis insípida nefrogènica?

L'aparició de la diabetis insípida és bàsicam...