Hi ha moltes maneres de menjar gelatina. Les més habituals són la gelea freda i la gelea fregida. Molta gent es pregunta com fer una gelatina deliciosa De fet, hi ha moltes coses a les quals cal prestar atenció a l'hora de fregir la gelatina, des de la selecció de materials fins a menjar. 1. Selecció de material: Es pot utilitzar arròs normal que no estigui florit, o es pot utilitzar arròs trencat com a matèria primera. 2. Remull: Rentar l'arròs, eliminar les impureses i posar-lo en remull en aigua durant 4-5 hores. Al mateix temps, agafeu un altre tros de calç blanca i pura d'alta qualitat, afegiu-hi aigua per dissoldre-la en aigua de calç saturada, deixeu-la clarificar de manera natural, agafeu el sobrenedant i emmagatzemeu-lo per al seu ús posterior. 3. Refinació: Després de remullar l'arròs, tritureu l'arròs i l'aigua junts en un molí de pedra (acer o trituradora) en puré d'arròs i aboqueu-lo a l'olla. 4. Bullir: Porteu la pasta d'arròs a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent, remenant l'olla constantment amb un pal de fusta. En aquest moment, aboqueu lentament l'aigua de llima preparada amb antelació a l'olla per solidificar la massa d'arròs. La quantitat d'aigua de llima utilitzada pot ser lleugerament diferent en funció dels diferents requisits de tendresa de la gelea, per tal d'aconseguir un gust no amarg. En general, s'utilitzen 100-200 g d'aigua de llima saturada per a 1 kg d'arròs. La pasta d'arròs amb aigua de llima s'ha de bullir una estona (remenant constantment per evitar que l'olla s'enganxi amb una espàtula, i la seva viscositat està en estat de goteig però no degoteja, i forma una taca a l'espàtula, vol dir que la calor és adequada i s'ha d'apagar). Aboqueu-lo en un bol de porcellana, deixeu-lo refredar de manera natural i, a continuació, gireu-lo sobre una taula de tallar coberta amb un drap net i humit. 5. Alimentació: Barrejat amb diferents condiments com salsa de soja, vinagre, puré d'all, MSG, oli de xili, etc., podeu fer una varietat de gelatina fresca i refrescant. Si es barreja amb salsa de mongetes negres fermentades, es pot convertir en l'autèntica gelea de Sichuan - gelatina de Sichuan del nord. |
<<: Quins són els mètodes per fer Liangpi?
>>: Quins són els símptomes de la febre dels cinc cors?
A l'estiu calorós, aneu amb compte amb el cop...
Hi ha diversos tipus de formes de cara, com ara l...
A causa del treball d'alta intensitat i la pr...
El tint per al cabell vegetal està fet a partir d...
Si teniu dolor a la part posterior del cap, haurí...
El quist de la tiroide del costat esquerre és una...
Necessitem utilitzar els llençols cada dia, però ...
Quin és el lloc web del St Hugh's College, Oxf...
Les cames d'algunes persones no són molt rect...
Tots sabem que vetllar per la qualitat de la diet...
Si creixen totes les dents del seny, hi ha quatre...
Sumar els peus amb gingebre és un mètode per pres...
Els ulls són les finestres de l'ànima, i la g...
Les navalles d'afaitar més comunes són les na...
L'aparició de la diabetis insípida és bàsicam...