La pols de Poria té un valor medicinal extremadament alt, i menjar-la amb moderació té molts beneficis per al cos. Les formes habituals de menjar-la a la vida inclouen remullar-la, beure-la, fer farinetes de Poria blanca, pasta de Poria, pastís de Poria de pasta de jujobs, pasta de Poria, etc. L'editor recomana que sigui de quina manera es mengi, no en consumeixis en excés, sinó hi haurà efectes secundaris. 1. Beure'l en remull La pols de Poria és insoluble en aigua i no es pot dissoldre, no importa com la remulleu. Generalment s'utilitza per cuinar farinetes o fer brioixeria. O si no necessiteu mel, primer podeu barrejar la pols amb aigua bullida freda, i després afegir llet bullida i barrejar bé. 2. Farinetes de cocos de Poria blanca Cuinar pols de Poria blanca amb arròs en farinetes i beure-la té l'efecte d'eliminar taques, blanquejar i hidratar la pell. 3. Pasta de Poria Aboqueu una petita quantitat d'aigua en un bol, afegiu-hi una cullerada petita de pols de Poria i barregeu-ho bé, seguiu afegint pols i remeneu-ho aboqueu-ho en una olla calenta, sense parar de remenar, fins que quedi transparent, després apagueu el foc, afegiu-hi el sucre o la mel i barregeu-ho bé. 4. Pasta de jujol i cocos de Poria Prepareu 100 g de pols de Poria, 75 g de farina d'arròs glutinós, 50 g de farina d'arròs glutinós, 200 g de farciment de pasta de jujube, 40 g de sucre fi i 100 ml d'aigua. Aboqueu en un bol la pols de poria, la farina d'arròs glutinós, la farina d'arròs enganxós i el sucre i barregeu-ho bé, afegiu-hi aigua per lots, fregueu-la amb les mans en pols de pastís esponjós, tamiseu dues vegades, enrotlleu el farcit de pasta de jujuba en un cercle, poseu la meitat del pastís en pols al motlle, alliseu la superfície, poseu-lo, aboqueu-lo amb el pols enrotllat i aboqueu-lo amb el pols. gasa, posar al vapor i cuinar al vapor a foc fort durant 30-40 minuts després de bullir. 5. Pasta de Poria Elaboració: 100 grams de pols de Poria, 50 grams de llet fresca i mel. Mètode: Utilitzeu una batedora per barrejar la pols de Poria i la llet en una pasta. Aboqueu-los en una cassola, bulliu-los a foc fort i, després, afegiu-hi la quantitat adequada de mel després que es refredin lleugerament. |
<<: És efectiu beure vuit gots d'aigua per expulsar la femta?
>>: Les marques de mitja lluna a les ungles reflecteixen la teva salut
En els darrers anys, la incidència de la varicel·...
Algunes persones s'asseuen durant llargs perí...
Des d'una perspectiva tradicional, com més te...
L'estat estableix que cada parella que està a...
Pot haver-hi molts tipus d'aliments modificat...
Quin és el lloc web d'Allen & Overy LLP? A...
Com tots sabem, la malaltia renal és extremadamen...
L'aparició d'úlceres varicoses del septe ...
Les dents del seny no tenen gaire funció Si el cr...
Les boles d'arròs glutinós són un aliment del...
L'epilèpsia es divideix en convulsions grans ...
Com que els nius d'ocells són relativament ca...
Les al·lèrgies són bastant freqüents en la vida d...
En l'etapa tardana de la cirrosi, les lesions...
Els amics atents observaran que a causa d'inf...