Com menjar pols de Poria L'has menjat mai així?

Com menjar pols de Poria L'has menjat mai així?

La pols de Poria té un valor medicinal extremadament alt, i menjar-la amb moderació té molts beneficis per al cos. Les formes habituals de menjar-la a la vida inclouen remullar-la, beure-la, fer farinetes de Poria blanca, pasta de Poria, pastís de Poria de pasta de jujobs, pasta de Poria, etc. L'editor recomana que sigui de quina manera es mengi, no en consumeixis en excés, sinó hi haurà efectes secundaris.

1. Beure'l en remull

La pols de Poria és insoluble en aigua i no es pot dissoldre, no importa com la remulleu. Generalment s'utilitza per cuinar farinetes o fer brioixeria. O si no necessiteu mel, primer podeu barrejar la pols amb aigua bullida freda, i després afegir llet bullida i barrejar bé.

2. Farinetes de cocos de Poria blanca

Cuinar pols de Poria blanca amb arròs en farinetes i beure-la té l'efecte d'eliminar taques, blanquejar i hidratar la pell.

3. Pasta de Poria

Aboqueu una petita quantitat d'aigua en un bol, afegiu-hi una cullerada petita de pols de Poria i barregeu-ho bé, seguiu afegint pols i remeneu-ho aboqueu-ho en una olla calenta, sense parar de remenar, fins que quedi transparent, després apagueu el foc, afegiu-hi el sucre o la mel i barregeu-ho bé.

4. Pasta de jujol i cocos de Poria

Prepareu 100 g de pols de Poria, 75 g de farina d'arròs glutinós, 50 g de farina d'arròs glutinós, 200 g de farciment de pasta de jujube, 40 g de sucre fi i 100 ml d'aigua. Aboqueu en un bol la pols de poria, la farina d'arròs glutinós, la farina d'arròs enganxós i el sucre i barregeu-ho bé, afegiu-hi aigua per lots, fregueu-la amb les mans en pols de pastís esponjós, tamiseu dues vegades, enrotlleu el farcit de pasta de jujuba en un cercle, poseu la meitat del pastís en pols al motlle, alliseu la superfície, poseu-lo, aboqueu-lo amb el pols enrotllat i aboqueu-lo amb el pols. gasa, posar al vapor i cuinar al vapor a foc fort durant 30-40 minuts després de bullir.

5. Pasta de Poria

Elaboració: 100 grams de pols de Poria, 50 grams de llet fresca i mel.

Mètode: Utilitzeu una batedora per barrejar la pols de Poria i la llet en una pasta. Aboqueu-los en una cassola, bulliu-los a foc fort i, després, afegiu-hi la quantitat adequada de mel després que es refredin lleugerament.

<<:  És efectiu beure vuit gots d'aigua per expulsar la femta?

>>:  Les marques de mitja lluna a les ungles reflecteixen la teva salut

Recomanar articles

Què fer amb la calvície, 6 principis a tenir en compte

Segons les enquestes, el nombre de calbs ha augme...

Menja all així i no tindràs càncer de per vida

Entre la gent circulen molts refranys: “L'all...

Quins són els efectes del vinagre de bambú?

Potser no estem molt familiaritzats amb el vinagr...

Quins són els motius de la inflor després de dinar?

Tenir l'estómac inflat després de dinar és un...

Quina és la millor temperatura per beure iogurt?

Quan és el millor moment per beure iogurt cada di...

Quins són els símptomes de la deficiència de iode?

El nostre cos necessita molts oligoelements per c...

Què tal Kinenko? Revisions de l'empresa Kinenco i informació del lloc web

Què és el lloc web de Kinenko? Quinenco és una fam...

Quines són les categories de malalties bacterianes de la pell?

Les malalties bacterianes de la pell cobreixen mo...

Com rentar la roba florida?

Després d'haver deixat la roba a casa durant ...

Quins són els perills de fumar en una habitació amb aire condicionat?

Fumar és un gran problema per als homes en l'...

Quantes vegades al dia t'has de rentar les dents?

Raspallar-se les dents és una cosa que hem de fer...

Com eliminar les taques d'oli de la roba

Rentar la roba és una cosa que cada família ha vi...

Què tal NokScoot? Ressenyes de NokScoot i informació del lloc web

Què és el lloc web de NokScoot? NokScoot és una co...

Quin és el mètode de respiració artificial?

La respiració artificial és una mesura de primers...

Tractament del refredat gastrointestinal i la febre

De fet, avui dia moltes persones no presten atenc...