Quina és la millor temperatura per beure iogurt?

Quina és la millor temperatura per beure iogurt?

Quan és el millor moment per beure iogurt cada dia El sabor del iogurt és estimat per moltes amigues, sobretot amigues, a qui els agrada encara més beure iogurt perquè el iogurt és ric en nutrients i també pot ajudar a perdre pes. Actualment, hi ha diversos tipus de iogurt al mercat. Aquí, l'editor us dirà a quina temperatura és millor beure i el valor nutricional del iogurt.

Valor nutricional del iogurt

El iogurt s'elabora mitjançant la fermentació de la llet pura durant el procés de fermentació, algunes proteïnes i sucres es descomponen en petites molècules, com la lactosa, i el greix es descompon en àcids grassos. A més de retenir els nutrients de la llet fresca, el iogurt també produeix més vitamines del grup B que necessita el cos humà durant el procés de fermentació. Es pot veure que el valor nutricional del iogurt no és inferior al de la llet.

Com que hi ha moltes varietats de iogurt als supermercats i alguns productes tenen embalatges i noms similars als iogurts, els consumidors sovint es confonen quan compren GB19320-2010 "National Food Safety Standard Fermented Milk" defineix els productes de iogurt com.

La categoria es divideix en llet fermentada. Iogurt, llet fermentada aromatitzada, iogurt aromatitzat. Així, quan comprem iogurt, la manera més senzilla és comprovar la categoria del producte a l'envàs.

Si s'afegeix sucre, llet o espessidor al iogurt, s'anomena "llet fermentada aromatitzada" o "iogurt aromatitzat".

Aleshores, quan és el moment més saludable per beure iogurt cada dia?

Quan és el millor moment per beure iogurt?

Beu iogurt al matí per absorbir els nutrients. El matí és el moment en què més necessites nutrició, però no pots beure-ho amb l'estómac buit. Pots combinar-lo amb cereals integrals, pa i ous per absorbir eficaçment els nutrients del iogurt.

A quina temperatura és millor beure iogurt L'article anterior ofereix una introducció detallada. L'editor vol recordar a tothom que el iogurt s'ha de consumir en dues hores després d'un àpat. En aquest moment, el suc gàstric es dilueix, i aquest ambient és molt adequat per al creixement de bacteris làctics, especialment si el beu en dues hores després d'un àpat, l'efecte és l'última, ja que no es recomana beure amb l'estómac buit.

<<:  Quins són els passos per rentar les verdures?

>>:  Com eliminar els pesticides de les verdures?

Recomanar articles

Quins són els mètodes d'autoajuda per a la fallada de l'ascensor

Hi ha moltes coses a la vida que no són satisfact...

Què heu de prestar atenció quan preneu medicaments per a la infecció pulmonar

A causa del fet que el medi ambient del meu país ...

Quins són els efectes de les fulles de sèsam seques

Tothom està familiaritzat amb el sèsam, que s'...

Quines són les precaucions per a la periodontitis?

Quan em vaig llevar d'hora al matí per rentar...

Quins són els símptomes de la leucorrea?

La leucorrea es refereix generalment a la malalti...

Què causa la suor a la nit?

Tothom sap que la gent està ocupada durant tot el...

Quins són els beneficis de la cura dels peus

Actualment, hi ha banys de peus en molts llocs, l...

Quins són els símptomes dels tumors del tracte digestiu?

Els tumors de l'aparell digestiu tenen un gra...

En quins casos s'ha de fer un control de tancament de la línia òssia?

El control de tancament de la línia esquelètica é...

Quina és la definició de la vacuna contra la grip A (H1N1)?

Qualsevol malaltia té les seves pròpies caracterí...

Si tens dolor de pell, estigues alerta a aquesta malaltia!

A la vida diària, si experimentes dolor a la pell...

Quin tipus de fruita no conté sucre? Resulta que hi ha aquests 6 tipus

La pèrdua de pes és un tema etern per a les perso...