Algunes persones diuen que hi ha massa pesticides a les verdures de fulla verda. Normalment mengem més verdures d'arrel, que es poden pelar. Altres diuen que els agricultors venen verdures ruixades amb pesticides a casa per al seu propi consum una ullada avui. Com més poderosa és la llegenda, més pànic se sent la gent. Avui, anem a discutir el tema dels ingredients no segurs a les verdures i com eliminar aquests ingredients no segurs tant com sigui possible. En primer lloc, hem d'esbrinar, són les verdures l'aliment més insegur? Sempre hi haurà residus de pesticides a les verdures, i els països desenvolupats no són una excepció. Mentre no supereu l'estàndard, no cal que us preocupeu massa. Segons la informació proporcionada per la Xarxa d'Informació sobre la Seguretat Alimentària de la Xina, el nivell de pesticides que supera l'estàndard en verdures als supermercats i mercats de les principals ciutats ha baixat significativament en comparació amb anys anteriors. Com que el país ha prohibit successivament una varietat de plaguicides altament tòxics i amb alts residus, els pesticides que s'utilitzen actualment en les verdures són menys tòxics i més degradables. Per tant, sempre que els pesticides utilitzats estiguin permesos per l'estat i els residus no superin l'estàndard, no és tan terrible com s'imaginava. En segon lloc, els ingredients no segurs de les verdures són fàcilment solubles en aigua? La majoria dels pesticides organofosforats que s'utilitzen habitualment a l'agricultura del meu país són fàcilment solubles en aigua. Els pesticides organoclorats com el 666 són insolubles en aigua. El nitrit és fàcilment soluble en aigua, mentre que les sals de metalls pesants són majoritàriament insolubles en aigua. Per tant, ja sigui en remull o en blanc, és difícil eliminar els pesticides organoclorats i els metalls pesants. No obstant això, encara és aconsellable eliminar els pesticides organofosforats i els nitrits mitjançant el tractament de l'aigua. S'han trobat dades que demostren que el remull de verdures pot eliminar la majoria dels pesticides que no s'absorbeixen a la superfície. Tanmateix, un cop s'ha absorbit a les cèl·lules, el remull no tindrà cap efecte, i quan les verdures estiguin en remull durant més de 20 minuts, el contingut de nitrits continuarà augmentant, per la qual cosa no es recomana remullar les verdures durant molt de temps. |
<<: Quina és la millor temperatura per beure iogurt?
>>: Què he de fer si la roba blanca es torna groga i no es pot rentar?
Les tovalloletes humides han entrat cada cop a mé...
Què és el lloc web de l'Agència Internacional ...
Crec que molts de nosaltres hem begut alcohol, i ...
Les vitamines són substàncies essencials per al n...
De fet, l'oli de sèsam i l'oli de sèsam s...
Què és el New Zealand Herald? El New Zealand Heral...
Tots sabem que els nostres cossos estan coberts p...
1. Menjar fesols et farà tirar pets? Alguna vegad...
Pel que fa al tractament de la pulpitis, s'ha...
Què és Toys "R" Us? Toys "Я" U...
Què és el lloc web del govern del Marroc? El Marro...
Molts pares es preocupen quan els seus fills es n...
Quan una família es reuneix, el vi negre i el men...
Què és el lloc web de Mobile Suit Gundam? "Mo...
Parlant de pols de talc, molts dels nostres amics...