Algunes persones diuen que hi ha massa pesticides a les verdures de fulla verda. Normalment mengem més verdures d'arrel, que es poden pelar. Altres diuen que els agricultors venen verdures ruixades amb pesticides a casa per al seu propi consum una ullada avui. Com més poderosa és la llegenda, més pànic se sent la gent. Avui, anem a discutir el tema dels ingredients no segurs a les verdures i com eliminar aquests ingredients no segurs tant com sigui possible. En primer lloc, hem d'esbrinar, són les verdures l'aliment més insegur? Sempre hi haurà residus de pesticides a les verdures, i els països desenvolupats no són una excepció. Mentre no supereu l'estàndard, no cal que us preocupeu massa. Segons la informació proporcionada per la Xarxa d'Informació sobre la Seguretat Alimentària de la Xina, el nivell de pesticides que supera l'estàndard en verdures als supermercats i mercats de les principals ciutats ha baixat significativament en comparació amb anys anteriors. Com que el país ha prohibit successivament una varietat de plaguicides altament tòxics i amb alts residus, els pesticides que s'utilitzen actualment en les verdures són menys tòxics i més degradables. Per tant, sempre que els pesticides utilitzats estiguin permesos per l'estat i els residus no superin l'estàndard, no és tan terrible com s'imaginava. En segon lloc, els ingredients no segurs de les verdures són fàcilment solubles en aigua? La majoria dels pesticides organofosforats que s'utilitzen habitualment a l'agricultura del meu país són fàcilment solubles en aigua. Els pesticides organoclorats com el 666 són insolubles en aigua. El nitrit és fàcilment soluble en aigua, mentre que les sals de metalls pesants són majoritàriament insolubles en aigua. Per tant, ja sigui en remull o en blanc, és difícil eliminar els pesticides organoclorats i els metalls pesants. No obstant això, encara és aconsellable eliminar els pesticides organofosforats i els nitrits mitjançant el tractament de l'aigua. S'han trobat dades que demostren que el remull de verdures pot eliminar la majoria dels pesticides que no s'absorbeixen a la superfície. Tanmateix, un cop s'ha absorbit a les cèl·lules, el remull no tindrà cap efecte, i quan les verdures estiguin en remull durant més de 20 minuts, el contingut de nitrits continuarà augmentant, per la qual cosa no es recomana remullar les verdures durant molt de temps. |
<<: Quina és la millor temperatura per beure iogurt?
>>: Què he de fer si la roba blanca es torna groga i no es pot rentar?
Quina és la web de la Universitat Autònoma de Barc...
A moltes persones els agrada beure iogurt i se se...
Què és Space Adventures? Space Adventures és una e...
Què és el lloc web de Bell Helicopter? Bell Helico...
El més difícil de netejar a l'hora de rentar ...
Quina és la web del Caen Football Club? L'Stad...
Raspallar-se les dents amb freqüència és una cosa...
La majoria de les cases tenen rajoles de ceràmica...
A la vida diària, moltes persones pateixen mal de...
Moltes persones estan acostumades a beure aigua a...
Què és el lloc web de la Bowling Green State Unive...
Moltes persones amb pèrdua de cabell han sentit d...
Què és el lloc web de la prova de competència en j...
Quan es tracta del bloqueig del plexe lumbar, mol...
Què és Bitburger? Bitburger és una famosa marca de...