Els pebrots són un ingredient que mengem sovint a la vida diària Tot i que són picants i van bé amb l'arròs, el procés de cocció és molt difícil per als cuiners perquè no només irriten els ulls sinó també les mans, i no importa com els rentis, no ajuda. De fet, hi ha alguns consells per tallar pebrots sense cremar-se les mans, sempre que dominis els següents consells, els xefs ja no tindran por de tallar pebrots. La substància que produeix el gust picant dels xiles és un tipus de capsaicina, que s'anomena col·lectivament capsaicina. Quan es tallen els pebrots, la capsaicina s'enganxa a la pell, fent que els capil·lars es dilatin, provocant envermelliment i calor de la pell, i accelerant la taxa metabòlica local. Al mateix temps, estimularà els nervis del dolor, per això normalment sentim les mans ardents. En general es creu que això és causat per la capsaicina que provoca canvis químics a les terminacions nervioses de la pell. La capsaicina és soluble en etanol i solucions aquoses alcalines, però insoluble en aigua freda. A la indústria, la capsaicina s'extreu dels xiles utilitzant alcohol comestible com a extractant. Per tant, basant-se en aquest principi, a la vida, podeu aplicar alcohol per dissoldre la capsaicina a les vostres mans. Després de tallar els pebrots, podeu netejar-vos les mans en una direcció amb una bola de cotó amb alcohol, després rentar-vos les mans amb aigua neta i després assecar-les tres vegades fins que els símptomes s'alleugin. A més, també podeu rentar-vos les mans amb una petita quantitat de vinagre. Això és perquè el vinagre és àcid i pot neutralitzar la capsaicina. Si no hi ha alcohol o vinagre medicinal, rentar-se les mans amb aigua calenta també és una bona idea, perquè la capsaicina produirà una evaporació irritant a alta temperatura. Encara que no és tan eficaç com l'alcohol i el vinagre, és pitjor que l'aigua freda. Per últim, us explico un mètode a l'hora de tallar els pebrots, podeu prémer-los amb la punta dels dits en comptes de pessigar-los amb les ungles. Després de fregar amb vi blanc i després esbandir amb aigua neta, la sensació de picor i dolor a les mans desapareixerà immediatament. Fregueu-vos les mans amb una mica de vinagre i no quedaran picants. La substància que produeix el gust picant dels xiles s'anomena capsaicina, i el vinagre és àcid, que pot neutralitzar la sensació incòmoda que provoca la capsaicina. També podeu portar guants de goma. El meu consell: ja sigui que utilitzeu alcohol o vinagre per tractar la capsaicina, només es limita a evitar que la capsaicina entri al nostre cos, de manera que aquests dos mètodes només poden tractar la capsaicina que hi ha a la superfície, us suggereixo que quan talleu una gran quantitat de pebrots, el millor és portar guants, per assegurar-vos que la capsaicina no entri a la pell de la nostra mà. |
>>: El dany de la micció interrompuda és així
Si els meridians estan bloquejats, tindrà un efec...
Les espelmes s'utilitzen sovint a la vida dià...
Molta gent coneix el fenomen dels caps blancs al ...
Què és Swisscom? Swisscom (també conegut com a Swi...
Què és el lloc web de Lucasfilm? Lucasfilm és una ...
Avui en dia, les persones tenen molta cura de la ...
Què és el lloc web de l'aeroport internacional...
Si sovint pateix entumiment a les mans i als peus...
Ara, el nivell de vida de la gent ha millorat i e...
El iogurt és un producte de bellesa comú. Molta g...
Es pot dir que la miopia de 600 graus és un probl...
Tots sabem que fumar és molt perjudicial per a l&...
Què és el lloc web de l'Agència de Turisme Sue...
Els pacients amb encefalopatia de la bilirubina s...
La funció dels dits és molt important. Poden ajud...