El melasma és una malaltia facial freqüent i un tipus de malaltia de la pell. Això es deu principalment a l'exposició a llarg termini al sol. La població que pateix generalment la malaltia és principalment dones de mitjana edat al voltant dels 40 anys, i la malaltia avança lentament, amb canvis estacionals. Per tant, els pacients amb cloasma haurien de ser més detallats sobre la seva dieta que la gent normal. Aleshores, quines són les precaucions dietètiques per als pacients amb melasma? El cloasma té un gran impacte en la pell facial de les dones, tant pel que fa a l'aspecte com a la nociva, per la qual cosa cal tractar-lo a temps per evitar que la malaltia es torni cada cop més greu. Pel que fa a la dieta diària, hauríeu de tenir més cura amb certs aliments, ja que alguns aliments poden empitjorar la condició. Aleshores, quines són les precaucions dietètiques per als pacients amb melasma? Consideracions dietètiques per a pacients amb melasma El melasma, també conegut com a taques hepàtiques, és una malaltia de la pell d'hiperpigmentació adquirida freqüent que es produeix a la cara. Es produeix a les zones exposades al sol i empitjora després de l'exposició al sol. És més freqüent en dones joves i de mitjana edat. El curs de la malaltia és crònic, sense símptomes subjectius evidents. La malaltia té una certa estacionalitat, sent més greu a l'estiu i més suau a l'hivern. La densitat òptica mitjana del pigment al llarg de l'àrea és més d'un 20% més gran que la densitat òptica mitjana de la cara. Causa: Més freqüent en dones, el seu inici està relacionat amb l'embaràs, els anticonceptius orals a llarg termini i els trastorns menstruals. També s'observa en pacients amb algunes malalties del sistema reproductor femení, tuberculosi, càncer, intoxicació crònica per etanol, malaltia hepàtica, etc. La llum solar pot precipitar la malaltia. Tanmateix, molts pacients no tenen un factor desencadenant clar. Manifestacions clíniques: És més freqüent en dones, especialment durant l'embaràs, el postpart i les que prenen anticonceptius orals. Les lesions són taques de color marró groguenc o marró fosc, i l'erupció es distribueix simètricament a la cara, el front, les galtes, els dos costats del nas, al voltant dels llavis i la barbeta. Són de la mida dels dits a la mida d'una moneda o la mida del palmell, amb taques de forma irregular de color marró clar o marró fosc amb límits diferents o borrosos. No hi ha símptomes subjectius, la malaltia dura molt de temps i empitjora després de l'exposició al sol. Alguns d'ells poden desaparèixer lentament després del part o la interrupció de les píndoles anticonceptives. Sense símptomes subjectius ni molèsties sistèmiques. El cloasma és una malaltia facial que es caracteritza per l'aparició de taques a la cara. Moltes dones pateixen aquesta malaltia. De fet, els ajustaments dietètics poden reduir el cloasma en la seva dieta. En primer lloc, els pacients amb cloasma haurien de reduir el consum d'aliments bàsics com mongetes negres, nous, castanyes d'aigua vermella, fetge de porc i altres aliments foscos, que poden reduir fàcilment el contingut i la concentració de melanina al cos i també és beneficiós per a la salut dels òrgans interns. Els aliments foscos també inclouen arròs morat, mongetes vermelles, mongetes verdes, llavors de sèsam negre, pollastre d'os negre, vedella i xai, te fort, cola, cafè i xocolata, tortuga de closca suau, peix de carn fosca, cogombre de mar i altres carns. A més, hi ha pastanagues, espinacs, raves morats, col morada, bolets shiitake, fongs negres, etc. Aquestes verdures també s'han de consumir menys. En segon lloc, els pacients amb cloasma haurien de menjar menys aliments a la brasa i fregits. Aquests aliments són estimats per moltes persones. Tot i que les broquetes de tofu i pudents picants i delicioses poden satisfer la vostra gana, menjar-ne pot ser molt perjudicial per al tractament de la pigmentació. Menjar aliments a la brasa i fregits no només engreixa, sinó que els òxids que contenen acceleraran l'envelliment de la pell. Per tant, si realment no pots evitar-ho, també pots complementar alguns aliments rics en vitamina E abans de menjar per resistir l'envelliment, com ara carbassa, goma, espinacs, pastanagues, pa integral, sèsam, etc. Intenta evitar menjar aliments a la planxa o fregits. De nou, els pacients amb melasma haurien de reduir la ingesta de verdures fotosensibles. Com que aquests vegetals poden enfosquir fàcilment la pell, perquè són rics en elements metàl·lics com el coure, el ferro, el zinc, aquests elements metàl·lics poden augmentar directament o indirectament la quantitat i l'activitat de substàncies com la tirosina, la tirosinasa i la dopamina quinona relacionades amb la producció de melanina. Patates dolces, patates, espinacs, porros, api, coriandre, rave blanc, mongetes, etc. Aquestes verdures faciliten el desenvolupament de la pell amb taques. En termes generals, la majoria de les verdures que emeten olors picants i especials volàtils són verdures fotosensibles. El millor és que els pacients no mengin aquestes verdures. Finalment, els pacients amb cloasma han de posar a la llista negra fruites fotosensibles, com ara llimona, papaia, cogombre, cítrics, etc. La manera més senzilla de jutjar és que la majoria de fruites amb superfícies brillants són fotosensibles. Després de menjar aquestes fruites i verdures fotosensibles, s'ha d'evitar l'exposició al sol En plena temporada d'estiu, s'ha de menjar més verdures i fruites que inhibeixen la pigmentació i fan que la pell sigui més blanca, com el kiwi, la maduixa, el tomàquet, la col, la coliflor, etc. Pot alleujar eficaçment l'estat del pacient. A través de la introducció anterior, tothom hauria d'haver conegut les precaucions dietètiques per al cloasma. Espero que tothom pugui fer una bona feina en la cura dietètica del cloasma i entendre a fons el cloasma. Per tractar el cloasma, s'ha de triar un hospital de dermatologia habitual i professional per evitar retardar el tractament de la malaltia i provocar conseqüències més greus. Després de llegir la pregunta anterior sobre les precaucions dietètiques per als pacients amb melasma, crec que tothom té alguns coneixements i comprensió. De fet, els pacients amb cloasma haurien de menjar menys fregits, i també menjar menys aliments amb alt contingut de melanina: per exemple: xocolata, cafè, etc., i també evitar menjar aliments irritants, en cas contrari, empitjorarà fàcilment la condició. |
<<: Com esmorzar, menjar sa i nutritiu
>>: Símptomes de deficiència d'oligoelements, com complementar els oligoelements dels aliments
Quin és el lloc web de la Universitat Internaciona...
Quin és el lloc web de la Televisió Educativa dels...
Hi ha molts tipus de pròtesis, incloent implants ...
Cada família, quan decideix tenir un nadó, vol qu...
Gua Sha és un mètode de tractament mèdic tradicio...
Si voleu alleujar eficaçment el dolor de l'om...
El massatge d'espatlles és l'opció prefer...
La biologia molecular es considera tecnologia d...
La carboximetil cel·lulosa de sodi és un compost ...
Què és el lloc web de la Universitat de Xile? La U...
Les cicatrius de la pell són força habituals en l...
La dilatació gàstrica aguda no es pot ignorar, pe...
La suor del peu sol produir-se juntament amb el p...
La cel·lulitis sovint es produeix després d'u...
Què és el lloc web de Mido Watch? MIDO és una famo...