El cogombre de mar és un aliment saludable molt famós a la Xina Menjar-lo regularment és molt útil per a la bellesa de les dones i també pot millorar la memòria. Tanmateix, normalment hem de netejar els cogombres de mar que comprem nosaltres mateixos, doncs, com netegem els òrgans interns dels cogombres de mar? Avui us ensenyaré a netejar els òrgans interns dels cogombres de mar. Vine a aprendre amb mi. Llei 1 Pas 1: després de comprar el cogombre de mar fresc a casa, assegureu-vos d'obrir el seu abdomen i treure els òrgans interns a temps, en cas contrari, el cogombre de mar perdrà pes ràpidament i fins i tot es dissolrà en líquid. El mètode és molt senzill, només cal tallar el ventre del cogombre de mar fresc, treure els intestins i altres coses dins del ventre, després rentar-lo amb aigua neta i després treure la boca del ginseng. Pas 2: poseu el cogombre de mar net a l'aigua bullint i cuini durant uns 45 minuts, traieu el cogombre de mar quan s'encongeix i se senti elàstic quan es toca amb la mà. Aquest pas també es pot fer d'aquesta manera, és a dir, posar el cogombre de mar rentat en una olla a pressió i cuinar-lo al vapor durant uns 30 minuts. Pas 3: poseu el cogombre de mar a l'aigua de rentat d'arròs i cuini durant 1 o 2 hores, després traieu-lo quan el cogombre de mar estigui tou i tendre. Pas 4: Rentar el cogombre de mar amb aigua freda i posar-lo en remull amb aigua purificada o freda. Normalment es triguen dos dies en remull, i assegureu-vos de canviar l'aigua diverses vegades al mig. Si el poseu en remull a la sala de conservació de la nevera, podeu canviar l'aigua amb menys freqüència. Pas 5: després de dos dies de remull, trobareu que els cogombres de mar són significativament més grans i més suaus que quan s'acabaven de cuinar. Només aquests cogombres de mar es poden fer servir. Mètode d'emmagatzematge: si no podeu acabar de menjar els cogombres de mar processats alhora, podeu envasar cada cogombre de mar en una bossa petita de plàstic i posar-lo al congelador de la nevera per poder treure'l i menjar-lo quan vulgueu. Quan mengeu, dissoleu el cogombre de mar en aigua i mengeu-lo com vulgueu. Mètode 2 1. Després de rentar-lo, bulliu-lo amb aigua (sense ni una gota d'oli). El cogombre de mar es tornarà més tou i més gran. Passats uns 45 minuts, quan al tacte es torni elàstic, apagueu el foc. També podeu utilitzar una olla elèctrica a pressió durant 20 minuts. L'aigua era negra en aquest moment. 2. Torneu a rentar el cogombre de mar amb aigua freda, i després remulleu-lo amb aigua pura en un recipient net (encara sense oli). 3. Com que hem comprat un munt, l'hem dividit en diverses olles. Finalment remulla-ho tot. L'aigua purificada és la millor. 4. Remullar el cogombre de mar cuit durant dos dies, canviant l'aigua tres vegades. El remull d'aquests dos dies es guarda a la sala de conservació de la nevera. 5. Després del remull, els cogombres de mar són evidentment molt més grans que quan s'acaben de cuinar, i semblen més tous. 6. Emboliqueu cada cogombre de mar individualment en una bossa de plàstic petita i després ajunteu-los. Posar al congelador i menjar quan vulguis. |
<<: Què causa la secreció nasal groga i la flegma groga?
>>: Es poden menjar els òrgans interns dels cogombres de mar? Vuit beneficis dels cogombres de mar
Crec que si heu prestat atenció, trobareu que alg...
Tothom vol que la seva pell sigui prou clara i bo...
Quan arriba l'hivern, moltes persones convida...
Si algun dels vostres amics sent dolor al genoll ...
Molta gent sap que el raspat és una cosa bona, pe...
Després d'una certa edat, l'aparició de c...
De fet, les paelles són força habituals a la nost...
Una vegada que hi ha un problema amb les dents, n...
La pera de pollastre és rica en glucosa i àcid mà...
La pell s'enfosquirà fàcilment quan s'exp...
Quina és la web del Banc Santander? Banco Santande...
La dermatitis atòpica és una malaltia de la pell ...
Recentment, la senyora Wang va trencar accidental...
Què és Shanyue.com? Hurry Date és un interessant l...
Cada cop són més els nens que no fan cas dels seu...