Com emmagatzemar correctament les meduses fresques

Com emmagatzemar correctament les meduses fresques

En termes generals, les meduses fresques no es poden conservar durant molt de temps, i es poden mantenir durant dos dies com a màxim. Tanmateix, si l'assequeu i l'escabetxeu amb sal, es pot emmagatzemar més temps, només cal treure'l i posar-lo en remull en aigua tèbia un dia abans de menjar.

Com triar meduses

Pell de medusa de gran qualitat: ha de ser de color blanc o groc clar, lluent, naturalment rodona, gran i plana, sense taques vermelles, abigarrades o negres, amb carn gruixuda, cruixent i dura; Pell de medusa de mala qualitat: la pell es torna més fosca, fa una olor estranya, no és dura quan es pressiona amb la mà i es trenca fàcilment.

Cap de medusa de gran qualitat: Ha de ser de color natural com el blanc, marró groguenc o ambre vermell, brillant, de forma completa, sense barbs urticants, amb carn gruixuda i dura i sabor cruixent. Caps de medusa de mala qualitat: de color porpra-negre, poca duresa quan s'esprem, es trenquen fàcilment quan es recullen a mà i tenen una olor peculiar i un líquid semblant a pus.

En els darrers anys, alguns fabricants han utilitzat alginat i altres matèries primeres per produir pell de medusa artificial. Tot i que la pell de medusa artificial (seda) s'assembla a la pell de medusa natural, no té els components nutricionals de la pell de medusa natural.

Tècniques de cuina de meduses

1. Quan mengeu meduses fredes, heu d'afegir-hi una mica de vinagre, en cas contrari, les meduses perdran el seu sabor. 2. Les meduses amb olors estranyes estan podrides i no es poden menjar, perquè les meduses fresques contenen més aigua, una pell més gruixuda i també contenen tres vegades de sal i sal hidratant les meduses fresques tres vegades es poden descarregar les toxines amb l'aigua.

Com conservar les meduses

3-6 mesos Les meduses comercials solen contenir molta sal per evitar que es facin malbé, per tant, també les pots embolicar amb sal a casa i guardar-les en un recipient tancat com les verdures en vinagre. Aquestes meduses es poden conservar durant un temps relativament llarg. O assecar-lo i guardar-lo a la nevera. Assegureu-vos de posar en remull les meduses en aigua neta durant un dia o dos abans de menjar-les, en cas contrari, estarà molt salada.

<<:  Es pot afegir llet al cafè? La manera correcta de preparar el cafè

>>:  Els perills d'un septe nasal desviat

Recomanar articles

Què causa els cabells blancs al front?

A mesura que augmenta la pressió de la vida, les ...

Què significa el color després del raspat?

A moltes persones els agrada el raspat no és una ...

Les persones amb febre poden menjar mango?

La febre és un problema comú a la vida. Per tant,...

La intoxicació per sulfat de magnesi té aquests 6 símptomes

El sulfat de magnesi s'utilitza sovint a la v...

Com tractar l'edema causat per la insuficiència cardíaca

La insuficiència cardíaca pot causar edema, princ...

La diferència entre la llet fresca i la llet pura

La llet és un aliment comú a la taula de tothom, ...

Quins suplements he de prendre per als lípids en sang alts?

La hiperlipidèmia és una malaltia freqüent entre ...

Quan és més probable que es produeixi la tos bronquial?

L'asma bronquial és una malaltia comuna. Les ...

Urticària de tardor

Urticària de tardor A mesura que el temps segueix...

Aneu amb compte amb sis malalties que poden ocórrer a la nit a l'hivern

El fred hivern és una estació en què es poden pro...

Què fer si tens grans per raspar-te

Gua Sha té moltes funcions com tractar malalties,...

Què tal Petit Bateau? Petit Bateau Comentaris i informació del lloc web

Què és Petit Bateau? Petit Bateau és una famosa ma...

Què causa la sudoració excessiva?

La debilitat física i la sudoració excessiva és u...