En termes generals, les meduses fresques no es poden conservar durant molt de temps, i es poden mantenir durant dos dies com a màxim. Tanmateix, si l'assequeu i l'escabetxeu amb sal, es pot emmagatzemar més temps, només cal treure'l i posar-lo en remull en aigua tèbia un dia abans de menjar. Com triar meduses Pell de medusa de gran qualitat: ha de ser de color blanc o groc clar, lluent, naturalment rodona, gran i plana, sense taques vermelles, abigarrades o negres, amb carn gruixuda, cruixent i dura; Pell de medusa de mala qualitat: la pell es torna més fosca, fa una olor estranya, no és dura quan es pressiona amb la mà i es trenca fàcilment. Cap de medusa de gran qualitat: Ha de ser de color natural com el blanc, marró groguenc o ambre vermell, brillant, de forma completa, sense barbs urticants, amb carn gruixuda i dura i sabor cruixent. Caps de medusa de mala qualitat: de color porpra-negre, poca duresa quan s'esprem, es trenquen fàcilment quan es recullen a mà i tenen una olor peculiar i un líquid semblant a pus. En els darrers anys, alguns fabricants han utilitzat alginat i altres matèries primeres per produir pell de medusa artificial. Tot i que la pell de medusa artificial (seda) s'assembla a la pell de medusa natural, no té els components nutricionals de la pell de medusa natural. Tècniques de cuina de meduses 1. Quan mengeu meduses fredes, heu d'afegir-hi una mica de vinagre, en cas contrari, les meduses perdran el seu sabor. 2. Les meduses amb olors estranyes estan podrides i no es poden menjar, perquè les meduses fresques contenen més aigua, una pell més gruixuda i també contenen tres vegades de sal i sal hidratant les meduses fresques tres vegades es poden descarregar les toxines amb l'aigua. Com conservar les meduses 3-6 mesos Les meduses comercials solen contenir molta sal per evitar que es facin malbé, per tant, també les pots embolicar amb sal a casa i guardar-les en un recipient tancat com les verdures en vinagre. Aquestes meduses es poden conservar durant un temps relativament llarg. O assecar-lo i guardar-lo a la nevera. Assegureu-vos de posar en remull les meduses en aigua neta durant un dia o dos abans de menjar-les, en cas contrari, estarà molt salada. |
<<: Es pot afegir llet al cafè? La manera correcta de preparar el cafè
>>: Els perills d'un septe nasal desviat
Què és l'Arxiu Nacional del Regne Unit? L'...
Quin és el lloc web de Kawasaki Heavy Industries, ...
Els porros contenen fibra alta, que és molt benef...
De fet, moltes persones no poden distingir entre ...
Què és el lloc web de RSA Insurance Group? RSA Ins...
L'orina és una substància completament inútil...
Quan mengem, és inevitable que la roba tingui taq...
Què és el lloc web de Dong-A Ilbo? Dong-A Ilbo (동아...
Les orelles també són un lloc que la gent tendeix...
Hi ha molts aerosols de retard al mercat, que es ...
Quina és la pàgina web del Mundial de Brasil 2014?...
L'envelliment és inevitable per a nosaltres, ...
La malaltia de la vaca boja també es coneix com a...
El peix és el favorit de moltes persones a la vid...
El virus de la varicel·la també es coneix com el ...