Com emmagatzemar correctament les meduses fresques

Com emmagatzemar correctament les meduses fresques

En termes generals, les meduses fresques no es poden conservar durant molt de temps, i es poden mantenir durant dos dies com a màxim. Tanmateix, si l'assequeu i l'escabetxeu amb sal, es pot emmagatzemar més temps, només cal treure'l i posar-lo en remull en aigua tèbia un dia abans de menjar.

Com triar meduses

Pell de medusa de gran qualitat: ha de ser de color blanc o groc clar, lluent, naturalment rodona, gran i plana, sense taques vermelles, abigarrades o negres, amb carn gruixuda, cruixent i dura; Pell de medusa de mala qualitat: la pell es torna més fosca, fa una olor estranya, no és dura quan es pressiona amb la mà i es trenca fàcilment.

Cap de medusa de gran qualitat: Ha de ser de color natural com el blanc, marró groguenc o ambre vermell, brillant, de forma completa, sense barbs urticants, amb carn gruixuda i dura i sabor cruixent. Caps de medusa de mala qualitat: de color porpra-negre, poca duresa quan s'esprem, es trenquen fàcilment quan es recullen a mà i tenen una olor peculiar i un líquid semblant a pus.

En els darrers anys, alguns fabricants han utilitzat alginat i altres matèries primeres per produir pell de medusa artificial. Tot i que la pell de medusa artificial (seda) s'assembla a la pell de medusa natural, no té els components nutricionals de la pell de medusa natural.

Tècniques de cuina de meduses

1. Quan mengeu meduses fredes, heu d'afegir-hi una mica de vinagre, en cas contrari, les meduses perdran el seu sabor. 2. Les meduses amb olors estranyes estan podrides i no es poden menjar, perquè les meduses fresques contenen més aigua, una pell més gruixuda i també contenen tres vegades de sal i sal hidratant les meduses fresques tres vegades es poden descarregar les toxines amb l'aigua.

Com conservar les meduses

3-6 mesos Les meduses comercials solen contenir molta sal per evitar que es facin malbé, per tant, també les pots embolicar amb sal a casa i guardar-les en un recipient tancat com les verdures en vinagre. Aquestes meduses es poden conservar durant un temps relativament llarg. O assecar-lo i guardar-lo a la nevera. Assegureu-vos de posar en remull les meduses en aigua neta durant un dia o dos abans de menjar-les, en cas contrari, estarà molt salada.

<<:  Es pot afegir llet al cafè? La manera correcta de preparar el cafè

>>:  Els perills d'un septe nasal desviat

Recomanar articles

Com es transmet l'herpes?

L'herpes coli és una malaltia infecciosa víri...

Quins són els mètodes per tractar l'insomni greu?

Com tots sabem, l'insomni pot causar molts da...

Com menjar mongetes negres per tenir els cabells negres

Els fesols negres tenen l'efecte d'enfosq...

OPEP_I l'OPEP? OPEC_OPEC ressenyes i informació del lloc web

OPEP_Què és el lloc web de l'OPEP? L'Organ...

Com millorar la digestió i la funció d'absorció

Potser molts de nosaltres hem experimentat recent...

Què tal Kahua.com? Comentaris i informació del lloc web de Kahua.com

Què és Kahua.com? Cn Qatar és el lloc web del port...

Les úlceres orals poden causar ganglis limfàtics inflats?

Les úlceres orals afecten a moltes persones, i le...

Quins són els valors medicinals de l'orina?

El valor medicinal de l'orina pot ser descone...

Puc menjar cacauets si sovint tinc sucre en sang alt?

Si el nivell de sucre en sang sovint és més alt q...

Tractament de l'esclerosi sistèmica

L'esclerosi sistèmica pot semblar desconeguda...

Quins aliments són bons per al creixement del cabell?

Si voleu que el vostre cabell creixi més fosc i b...

Quins són els símptomes de la pielonefritis aguda

La pielonefritis és una malaltia renal relativame...

Quins són els símptomes de la malaltia pulmonar?

Els pulmons afecten el nostre sistema respiratori...