Consideracions dietètiques durant el període de recuperació de la púrpura de Henoch-Schonlein

Consideracions dietètiques durant el període de recuperació de la púrpura de Henoch-Schonlein

Durant el període de recuperació, els pacients amb púrpura al·lèrgica haurien de prestar més atenció a una alimentació saludable i deixar de menjar aliments que puguin provocar al·lèrgies, com ara llet comuna, peix, gambes, cranc, etc. Aquests aliments s'han de menjar lleugerament, però també s'ha de tenir cura de no descuidar els complements nutricionals.

1. Els nens amb púrpura de Henoch-Schönlein han de deixar de menjar immediatament aliments que poden causar al·lèrgies, com ara llet, peix, gambes, cranc, xai, marisc i altres proteïnes estranyes, i evitar el contacte amb al·lèrgens sospitosos.

2. La dieta ha de ser lleugera, nutritiva i fàcil de digerir i absorbir, i evitar hàbits alimentaris inadequats. Eviteu menjar aliments grassos i grassos, i no mengeu en excés a cada àpat per evitar augmentar la càrrega gastrointestinal i induir o agreujar l'hemorràgia gastrointestinal. Aquells amb dolor abdominal sever o sang oculta positiva a les femtes no haurien de menjar aliments líquids, i els que tinguin un sagnat evident al tracte digestiu haurien de dejunar.

3. Els nens amb púrpura de Henoch-Schonlein que tenen dolor abdominal i femtes amb sang han de menjar una dieta refinada i tractar d'evitar aliments gruixuts o aliments rics en fibra bruta, com api, colza, brots de bambú, pinya, etc., que poden danyar la mucosa gastrointestinal i induir o agreujar el gastrointestinal.

4. Evitar fumar, beure i menjar picant per evitar induir o agreujar l'hemorràgia gastrointestinal.

5. Aquesta és la pregunta que més sovint es fan els pares de fills en la pràctica clínica. En termes generals, quan no hi ha una púrpura nova a la pell durant més de 10 dies, podeu augmentar gradualment la ingesta de carn, ous, llet i altres aliments, un a un. Si no apareix una púrpura de la pell nova després de 2 dies de menjar de prova, es poden afegir aliments nous. En comparació amb els ous i la llet, la probabilitat d'al·lèrgia a la carn és menor, de manera que primer podeu provar de menjar carn.

<<:  Quines són les causes de les lesions anals?

>>:  Quina és la millor manera de baixar el colesterol?

Recomanar articles

Quins són els criteris de diagnòstic del fetge gras?

Amb la millora contínua de les condicions de vida...

Quins són els perills del greix corporal elevat?

La principal raó per augmentar de pes és que s...

Què causa les mans i els peus secs i esquerdats?

Les mans i els peus de moltes persones no només s...

Quant dura la vida útil dels ous durs?

A mesura que la gent de la societat moderna prest...

Què és la vainillina

La vainillina té un bon efecte aromatitzant No ca...

Què menjar per guanyar pes

Què puc menjar per augmentar de pes Per a molts a...

Què he de fer si la ferida s'inflama i supura?

La inflamació i la supuració de la ferida és un f...

Com alleujar el tall d'ungles

El pinçament de les ungles sovint es produeix a l...

Quins són els indicadors d'Helicobacter pylori?

La infecció per Helicobacter pylori és molt perju...

La manera més senzilla de fer una paella

S'acosta l'estiu calent per a les noies a...

Quina és la causa de la sang vermella brillant a les femtes sense dolor?

Hi ha moltes causes de les femtes amb sang. Les m...