Consideracions dietètiques durant el període de recuperació de la púrpura de Henoch-Schonlein

Consideracions dietètiques durant el període de recuperació de la púrpura de Henoch-Schonlein

Durant el període de recuperació, els pacients amb púrpura al·lèrgica haurien de prestar més atenció a una alimentació saludable i deixar de menjar aliments que puguin provocar al·lèrgies, com ara llet comuna, peix, gambes, cranc, etc. Aquests aliments s'han de menjar lleugerament, però també s'ha de tenir cura de no descuidar els complements nutricionals.

1. Els nens amb púrpura de Henoch-Schönlein han de deixar de menjar immediatament aliments que poden causar al·lèrgies, com ara llet, peix, gambes, cranc, xai, marisc i altres proteïnes estranyes, i evitar el contacte amb al·lèrgens sospitosos.

2. La dieta ha de ser lleugera, nutritiva i fàcil de digerir i absorbir, i evitar hàbits alimentaris inadequats. Eviteu menjar aliments grassos i grassos, i no mengeu en excés a cada àpat per evitar augmentar la càrrega gastrointestinal i induir o agreujar l'hemorràgia gastrointestinal. Aquells amb dolor abdominal sever o sang oculta positiva a les femtes no haurien de menjar aliments líquids, i els que tinguin un sagnat evident al tracte digestiu haurien de dejunar.

3. Els nens amb púrpura de Henoch-Schonlein que tenen dolor abdominal i femtes amb sang han de menjar una dieta refinada i tractar d'evitar aliments gruixuts o aliments rics en fibra bruta, com api, colza, brots de bambú, pinya, etc., que poden danyar la mucosa gastrointestinal i induir o agreujar el gastrointestinal.

4. Evitar fumar, beure i menjar picant per evitar induir o agreujar l'hemorràgia gastrointestinal.

5. Aquesta és la pregunta que més sovint es fan els pares de fills en la pràctica clínica. En termes generals, quan no hi ha una púrpura nova a la pell durant més de 10 dies, podeu augmentar gradualment la ingesta de carn, ous, llet i altres aliments, un a un. Si no apareix una púrpura de la pell nova després de 2 dies de menjar de prova, es poden afegir aliments nous. En comparació amb els ous i la llet, la probabilitat d'al·lèrgia a la carn és menor, de manera que primer podeu provar de menjar carn.

<<:  Quines són les causes de les lesions anals?

>>:  Quina és la millor manera de baixar el colesterol?

Recomanar articles

Què tal l'Hope College? Ressenyes de Hope College i informació del lloc web

Què és Hope College? Hope College és una famosa un...

Quines complicacions es poden produir amb l'infart agut de miocardi?

Les malalties cardíaques no es poden ignorar. Cad...

Què causa el dolor a l'ovari dret?

La salut física de les dones és el seu major desi...

Què fer si el lligament del genoll està esquinçat? Resulta que és així

L'esquinç del lligament del genoll té un gran...

Què tal Max Factor? Revisions de Max Factor i informació del lloc web

Què és Max Factor? Max Factor és el creador del te...

Potència de l'assecador de cabells

L'assecador de cabells és un aparell elèctric...

Què tal la Lynda? Ressenyes de Lynda i informació del lloc web

Què és la Lynda? Lynda és un lloc web d'educac...

Com es produeix la infecció del torrent sanguini del catèter?

La infecció del torrent sanguini del catèter en r...

La febre viral requereix infusió intravenosa?

Per descomptat, si la febre viral requereix una i...

Quin tipus de persones són adequades per al crisantem de neu Kunlun?

El crisantem de neu Kunlun té un efecte molt bo p...

Què és la depressió prenatal?

Es pot dir que la depressió prenatal és un proble...