Moltes persones han experimentat símptomes com úlceres a la boca i butllofes a la llengua. Aquests símptomes són causats per "calor" significa que les persones han consumit massa aliments grasos i picants en els últims temps, o no han dormit prou o tenen una mala qualitat. La reducció de la calor és el mètode fonamental per tractar les úlceres bucals i les butllofes de la llengua. Aleshores, què podem fer per reduir la calor? Ara permeteu-me presentar-vos alguns mètodes per reduir la calor mitjançant la dietoteràpia. Quan tens mal de coll, hauries de menjar més aliments amargs, perquè els aliments amargs són l'enemic natural del foc! El millor menjar amarg per netejar la calor i desintoxicar és el meló amarg. Es pot menjar fred, sofregit o fer-ho en sopa. És millor que es sofregui fins que es cuini conservant la verdor. Alternativament, renteu el meló amarg, afegiu-hi una mica de sal i oli de sèsam i mengeu-lo en fred. També podeu tallar el meló amarg a rodanxes per fer te o treure el suc per beure. Beure suc de meló amarg pot permetre que el cos absorbeixi ràpidament una gran quantitat d'ingredients efectius del meló amarg. Per tal que el meló amarg sigui menys amarg, podeu posar-lo en remull en aigua salada abans de menjar-lo. Això pot eliminar part de l'amargor i també eliminar una mica d'àcid oxàlic del meló amarg, per no dificultar l'absorció de calci en els aliments. A més del meló amarg, també val la pena recomanar altres aliments amargs, com ara ametlles, herbes amargues, te kuding, api, blat sarraí, col rizada, capucines, etc. Afegiu fulles fresques d'api a l'aigua i feu una decocció, o escalfeu l'api fresc en aigua bullint i després extreu el suc, que també pot eliminar la calor i alleujar la calor de l'estiu després del consum. A més de menjar aliments més amargs, a la primavera hi ha moltes fruites i verdures, així que també hauríeu de menjar fruites fresques i verdures tendres més dolces i refrescants. La col, la coliflor, la síndria, l'arç blanc, la poma, el raïm, etc. són riques en minerals, sobretot en calci, magnesi i silici Tenen efectes màgics de calmar la ment i reduir la calor interna. En termes generals, les fruites fredes inclouen: síndria, pera, aranja, pomelo, coco, taronja, caqui dur, mangostà i tomàquet. Les fruites calentes inclouen: longan, litxi, mango i durian. Les fruites neutres inclouen: guaiaba, poma, raïm, taronja, papaia, maduixa, cirera i morera. Quan no us trobeu bé, com ara un refredat, heu de menjar menys fruites fredes i calentes. En aquest moment, podeu menjar fruites més neutres. A més d'utilitzar la teràpia alimentària per tractar símptomes com les úlceres bucals i les butllofes de la llengua per aconseguir el propòsit de reduir la calor, també podem garantir la nostra qualitat del son, una nutrició equilibrada, beure molta aigua i altres mètodes per evitar enfadar-nos. El més important és tenir una vida regular i un horari de descans. |
<<: Quina és la millor manera de tractar la constitució al·lèrgica?
>>: Quins són els tractaments efectius per a la ciàtica?
El ritme de creixement de les ungles és tan ràpid...
La tuberculosi i els refredats tenen molts símpto...
Tothom sap que després d'una cesària, el grau...
Què és el lloc web de lloguer de cotxes AVIS? Avis...
Amb el desenvolupament de la vida i una mica de p...
Per què les persones es posen malaltes A més dels...
Si pateix rinitis, bàsicament significa que la ti...
Les hormones de les que la gent ha sentit parlar ...
Les dones embarassades han de tenir molta cura en...
Els símptomes clínics de l'al·lèrgia a la caf...
Pot haver-hi molts amics que no hagin sentit parl...
L'oli essencial és una mena de component d...
Tots mengem fruita amb freqüència, però tenim men...
Potser a molts joves no els agrada la meditació, ...
En termes generals, la sudoració a l'estiu és...