Les al·lèrgies més freqüents al cos són causades pels aliments. Les al·lèrgies provocaran picor i cops, que són molt incòmodes. 1. Bollos d'astràgal i jujube: 300 grams d'astràgal, 300 grams de jujube i 300 grams de farina. Bulliu l'Astragalus membranaceus en aigua durant 20 minuts, traieu-ne el residu i afegiu-hi els jutjoles per continuar la cocció. Quan estiguin cuits, traieu-los, peleu-los i el cor, traieu-ne la carn, tritureu-lo i utilitzeu-lo com a farciment de panets i coeu-los al vapor. Ompliu el qi i la sang. Es pot utilitzar com a aliment bàsic. 2. Farinetes de xai i ñame: 50 grams de xai, 150 grams de meló d'hivern, 100 grams de ñame i 50 grams d'arròs polit. Afegiu aigua a l'arròs glutinós i cuineu-lo fins que estigui cuit al 80% A continuació, poseu el xai (picat), el meló d'hivern (tallat a trossos) i el ñame (tallat a daus) i cuini junts. Prendre 1 bol cada matí i cada vespre durant 7 dies.
3. Espinacs d'aigua i rotllet de porc: 300 grams d'espinacs d'aigua dolça, 100 grams de carn de porc. Remullar les algues en aigua tèbia, rentar-les i tallar-les a rombes, tallar-les a trossos, escalfar-les amb aigua bullint, rentar-les amb aigua tèbia, afegir-les aigua i bullir-les a foc fort, treure l'escuma i abocar-hi les algues, coure-les a foc lent i amanir-les amb sal i oli de sèsam. Elimina la calor, elimina la humitat i alleuja la picor. Servir amb els àpats. 4. Sopa de kelp i mongeta mung: 250 grams de kelp, 100 grams de mongeta mungo i la quantitat adequada de sucre blanc. Talleu les algues i cuini-les amb ceba verda, sucre i aigua a la sopa. Beveu la sopa i mengeu algues i mongetes mungos. Prendre un cop al dia durant 10 dies consecutius. 5. 300 grams de carn de pollastre o faisà ratllat , 50 grams de gingebre. Talleu la carn de faisà i el gingebre a trossets, sofregiu primer amb oli calent. 6. Ceba i farinetes de mongetes negres fermentades : 50 grams d'arròs polit, 3 cebolletes i 20 grams de mongetes negres fermentades. Primer, bulliu l'arròs polit amb aigua, després afegiu-hi les mongetes negres fermentades i deixeu-ho coure quan l'arròs estigui gairebé cuit, afegiu-hi les cebolletes i deixeu-ho coure fins que les farinetes estiguin fetes. 7. Sopa de gingebre, canyella i dàtils vermells: 9 grams de gingebre sec, 10 dàtils vermells i 6 grams de branquetes de canyella. Afegiu aigua als tres ingredients anteriors i bulliu-los en una sopa. Prendre 1 dosi diària durant 10 dies consecutius. 8. Albergínia, lufa i carn de porc ratllada al sofregit : 300 grams d'albergínia, 100 grams de lufa i 50 grams de carn magra de porc. Talleu l'albergínia a rodanxes i coeu-la al vapor. Talleu la carn magra a trossos, afegiu-hi el condiment i aboqueu-la a l'albergínia. Elimina la calor, purga el foc i alleuja la picor. 9. Mongeta mungo i arrel de lotus : 20 grams de mongeta mungo i 300 grams d'arrel de lotus fresca. Renteu i peleu l'arrel de lotus Després de remull les mongetes, poseu-les als forats de l'arrel de lotus i talleu-les. 10. Beguda de lligabosc i nespres: 10 grams de lligabosc fresca i 4 nespres fresques. Renteu els nespres, talleu-los per la meitat, traieu el nucli, tritureu-los, afegiu-hi el lligabosc i feu-ho amb aigua bullint. Beu sovint en lloc de te. |
<<: Ressonància magnètica per a espondilitis anquilosant, els elements de l'examen inclouen aquests
La congestió cerebral és cada cop més freqüent i ...
Hi ha moltes maneres d'eliminar els lunars, l...
La trombosi cerebral és un tipus d'infart cer...
L'herba d'os de pollastre té moltes funci...
L'amenaça que suposa la miocardiopatia hipert...
La societat actual s'està desenvolupant tan r...
Què és el lloc web del Royal College of Physicians...
De fet, hi ha moltes maneres de menjar patates, c...
De vegades, quan estem ferits o hem sagnat al nas...
El tumor pèlvic és una malaltia tumoral única per...
Molts joves es veuran afectats per l'acne a l...
Per dir-ho simplement, la mel silvestre és una me...
Per als pacients amb atròfia cerebel·losa, l'...
Hi ha molts motius pels cabells grisos Si els cab...
Tothom està familiaritzat amb la cirurgia estètic...