Quins aliments es reparteixen

Quins aliments es reparteixen

Hi ha molts aliments comuns a la vida, i els aliments també es divideixen en diferents categories, com els fesols, la carn i les verdures. Aquests aliments també són rics en greixos i proteïnes, i les verdures contenen més vitamines i altres oligoelements.


Quins són els aliments que provoquen el creixement del cabell. Moltes persones no saben gaire d'aquests aliments, així que a l'hora d'escollir-los, cal tenir cura de no fer-ho perjudiciar la salut humana.

Quins aliments es distribueixen:

L'anomenat "fa" es pot entendre com un aliment que "indueix, desencadena i promou" determinades malalties. La majoria dels aliments que provoquen el creixement del pèl són peixos, com la vedella i la carn de vedella, o picants, com el peix o que indueixen el pèl, com els porros, els brots de bambú, així com els mariscs com les gambes i els crancs, la quallada fermentada, etc. Els irritants poden induir malalties al·lèrgiques, erupcions, malalties de la pell, certes malalties mentals, nafres, etc. No obstant això, els aliments que cal evitar varien segons el tipus de malaltia.

Si tens picor a la pell, menja menys porros. Els "aliments per fer créixer el cabell" es refereixen a aliments amb propietats per fer créixer el cabell, com ara porros, brots de bambú de primavera, toon, bolets, coriandre, etc., que poden induir fàcilment llagues a la pell, picor i erupcions, per la qual cosa les persones amb aquest tipus de malaltia haurien de menjar-ne menys.

No mengeu carn de gall si teniu un foc excessiu de fetge. Els "aliments que estimulen el vent i augmenten el yang" es refereixen als aliments que indueixen fàcilment el vent del fetge i augmenten el qi i el yang La majoria d'aquests aliments són aliments calents i yang, com ara el cap de porc, la carn de gall, la carn d'oca, etc. Els pacients amb hipertensió, hiperactivitat del yang hepàtic, mal de cap i epilèpsia no els haurien de menjar.

Les persones amb al·lèrgies haurien de menjar menys marisc. Els "aliments que indueixen el vent" fan referència als aliments que indueixen el vent però que no aixequen yang, com ara marisc, peix, gambes, cranc, etc. Aquest tipus d'aliments poden induir i agreujar malalties al·lèrgiques com la urticària i l'asma al·lèrgica.

Les persones que pateixen un ictus han d'evitar menjar peix sensible a la calor. Els "aliments que causen foc i sang" es refereixen als aliments yang i calents, com ara la carn de gos, el cérvol, el vi, el pebre, l'all i el peix calent, com ara l'anguila, el loach, la carpa herba, la carpa capgrossa i la carpa platejada. Com que ajuda a estimular el foc i la sang, els pacients amb nafres a la pell, malalties oculars, ictus, etc., no l'han de menjar.

Les persones amb malalties respiratòries han d'evitar menjar carn de vedella. Els "aliments que afavoreixen la humitat i produeixen flegma" es refereixen a carns amb olor a peix, com ara el xai i la vedella, els pacients amb malalties respiratòries com les infeccions de les vies respiratòries superiors no n'han de menjar massa.

Les persones amb úlceres bucals haurien de menjar menys bolets i mató de mongetes fermentats. Els "aliments aromàtics" tenen una olor perfumada, com els bolets i el coriandre. Aliments fermentats com la quallada de fesols fermentada, perquè els seus gasos poden causar fàcilment malalties de la pell, úlceres i nafres bucals, per la qual cosa també s'han d'evitar.

És cert que els aliments irritants poden causar malalties, però no necessàriament causen malalties La clau està en la combinació d'aliments. Per exemple, els aliments que produeixen flegma, com la vedella i el xai, es poden menjar amb rave per ajudar a eliminar la humitat i resoldre la flegma, i així es pot evitar la malaltia. Els aliments que estimulen el foc i la sang, com la carn de gos i l'anguila, poden frenar la seva calor si es combinen amb aliments freds com el tofu, la col xinesa i la col xinesa, de manera que les persones amb malalties de calor també els poden menjar.

A través de la introducció anterior, tenim una certa comprensió de quins aliments estan causant irritació. Quan el cos humà té una ferida o les persones han estat sotmeses a una cirurgia, haurien de reduir l'elecció d'aliments irritants. No obstant això, l'ús raonable d'aliments irritants també pot ser eficaç en el tractament de les malalties.

<<:  10 aliments que són efectius per eliminar el mal alè

>>:  6 beneficis per a la salut d'una tassa d'aigua tèbia

Recomanar articles

Com tractar una tensió del tendó lateral del genoll

El tractament de la tensió del tendó lateral del ...

Causes de comedons tancats a les galtes

Moltes persones pateixen d'acne a la cara. La...

Què fer si teniu èczema?

Es pot dir que el fenomen de l'èczema és un p...

Quins antibiòtics són bons per a la infecció del tracte urinari?

La infecció del tracte urinari és una malaltia mo...

Què tal el Rip College? Ressenyes de Rip College i informació del lloc web

Què és Rip Academy? El Ripon College és un col·leg...

Quins són els efectes de Longhu Rendan

Longhu Ren Dan, els principals ingredients del qu...

El fang del bany és beneficiós?

A la vida diària, quan la pell entra en contacte ...

Quins són els símptomes de la tuberculosi intestinal?

La tuberculosi intestinal és, en realitat, una ma...

Distròfia muscular, símptomes clínics

La distròfia muscular progressiva s'ha conver...

Què causa el restrenyiment i el sagnat a les femtes?

Si un amic troba sagnat durant els moviments inte...