El cranc i la mel es poden menjar junts?

El cranc i la mel es poden menjar junts?

Els crancs i la mel són aliments habituals en la nostra vida diària, però cal tenir en compte que aquests dos aliments no són adequats per ser consumits junts, perquè els crancs són de naturalesa freda i la mel és calenta, de vegades es poden produir nàusees, vòmits, diarrea i altres problemes aliments, pel bé de la salut, també has d'entendre els tabús de maridar-los.

1. Els crancs són de naturalesa freda i la mel és càlida, per la qual cosa no s'han de menjar junts. La combinació inadequada pot causar intoxicació: hi ha registres en l'antiguitat que no es poden prendre cebes i mel junts. També hi ha informes de símptomes de gastroenteritis aguda com nàusees, vòmits, dolor abdominal i diarrea després de menjar mel i ceba junts. Per tant, la mel no es pot menjar amb ceba. Algunes persones no haurien de menjar mel: quan prengueu aquest producte, hauríeu de prestar atenció a la vostra condició física. Les persones amb sibilàncies, tos, esputo groc o esputo fred o humit no haurien de prendre aquest medicament.

2. També varia de persona a persona si una persona amb un cos calent beu mel després de menjar crancs, es sentirà molt còmode i no tindrà males sensacions. Tanmateix, si una persona té un cos feble i és propensa a la humitat i la calor, patirà fàcilment mal d'estómac, diarrea i èczema.

3. Els crancs no s'han de menjar amb moniatos, carbasses, mel, taronges, peres, magranes, tomàquets, melones, cacauets, cargols, api, caquis, carn de conill, nepeta i tortugues, ja que això provocarà intoxicació alimentària, ja que no beu begudes fredes.

4. La carn de cranc és de naturalesa freda i de sabor salat. Té les funcions de relaxar els músculs i reposar el qi, regular l'estómac i digerir els aliments, desbloquejar els meridians, dispersar la calor, eliminar la calor i alimentar el yin. Pot tractar contusions, lesions musculars, fractures i dermatitis al·lèrgiques. A més, la carn de cranc té un bon efecte terapèutic sobre la hipertensió, l'arteriosclerosi, la trombosi cerebral, la hiperlipèmia i diversos càncers.

<<:  Quins són els beneficis de la vitamina E més la mel

>>:  Quins són els efectes de l'oli de sèsam i la mel?

Recomanar articles

Els deu millors verins mortals del món

Els humans van descobrir el verí per accident, po...

És millor una banyera o una banyera?

Avui en dia, hi ha cada cop més utensilis que es ...

Què és el fetge gras moderat?

Els pacients amb fetge gras moderat tindran algun...

Els tumors de la glàndula paròtida són greus?

El teixit de la glàndula paròtida és ric en greix...

Com netejar les taques de te d'una tetera d'argila morada

Una tetera d'argila morada és una eina per pr...

Hi ha una diferència entre smog i boira, realment ho saps?

Hi ha moltes possibilitats d'aparèixer boira ...

Puc menjar soja si tinc sucre en sang alt Quins són els efectes de la soja?

En primer lloc, analitzem les funcions i els efec...

Per què les patates i els moniatos poden ajudar a perdre pes?

Les patates i els moniatos són dues combinacions ...

Què passa amb Monsanto? Revisions de l'empresa Monsanto i informació del lloc web

Què és el lloc web de Monsanto? Monsanto Company é...

Quines són les manifestacions de TC de la fibrosi pulmonar?

La fibrosi intersticial pulmonar és una malaltia ...