El galangal és molt habitual en la nostra vida quotidiana i es pot comprar al mercat. És un tipus de gingebre que es pot utilitzar com a aliment o medicament. Molta gent vol conèixer els efectes, les funcions i els mètodes de consum del galangal. El galangal pot alleujar els vòmits i també es pot afegir a la sopa, tenint un cert efecte de condiment. 1. El gingebre s'utilitza per tractar rampes abdominals sobtades com dolors punxants, plenitud en els flancs i inquietuds insuportables. Prendre 5 liangs d'Alpinia officinalis, 3 liangs d'Angelica sinensis i Cassia d'escorça, fins que quedin 1 litre d'aigua . Si el dolor s'atura després d'una dosi, deixa de prendre-la i no cal tornar-la a prendre Si ets una persona forta, pren dues dosis si ets una persona feble, pren tres dosis. (Qianjin Fang, decocció de Gaoliangjiang) 2. Liangjiang nodreix la melsa i escalfa l'estómac, elimina el fred i elimina la flegma, tracta eficaçment el dolor del cor i la melsa, relaxa el pit i alleuja els gasos, promou una bona alimentació i tracta totes les lesions causades pels aliments freds: Liangjiang (caiguda del to) i gingebre sec (pao) en parts iguals. Tritureu els ingredients anteriors en pols i feu boles amb la massa de la mida de llavors de sicòmor. Prendre de 15 a 21 pastilles cada vegada, amb una decocció de pell després dels àpats. Les dones embarassades no haurien de prendre aquest medicament. (Píndoles Erjiang de receptes de l'oficina) 3. El galangal s'utilitza per tractar el còlera i els vòmits: el galangal (cru) es tritura i es tritura i es garbella. Agafeu-ne tres cullerades cada cop, afegiu-hi una tassa d'aigua i un dàtil (sense pinyol), bulliu fins que en quedin cinc parts, traieu-ne el residu, refredeu-lo amb aigua i beu-ho tot alhora. (Sopa de gel de Shengji Zonglu). 4. Sopa de callos de porc de galangal i pebre Eficàcia: pot ajudar en el tractament del càncer gàstric causat per la flegma i l'obstrucció dels aliments. Les seves manifestacions clíniques són: plenitud i dolor sord a la zona epigàstrica, dificultat per empassar, vòmits de flegma enganxosa, vòmits de menjar antic i pèrdua de gana. Ingredients: 10 g de galangal (a rodanxes), 10 g de pebre (picat), 1 panceta de porc (uns 500 g), una mica de sal Mètode de preparació: Poseu pebre i gingebre a l'estómac del porc i lligueu bé les dues puntes a l'olla, poseu-ho a bullir a foc lent fins que estigui ben cuit, beveu la sopa i mengeu-lo. |
<<: Quins són els efectes i les contraindicacions del te de crisantem de neu?
>>: Com beure te que nodreix i que protegeix el fetge a l'estiu?
Quin és el lloc web de Marsh Insurance Consultants...
Què és Unipol Group? El Grup Unipol és el segon gr...
Actualment, les anomalies cromosòmiques són molt ...
En la nostra vida diària, sovint ens trobem amb i...
Plantar més flors, plantes, arbres i altres coses...
La llet és un tipus de llet amb un valor nutricio...
L'estómac és un òrgan molt important en el no...
Què és el lloc web de la Universitat de Flandes? L...
La gent experimentarà diverses coses, grans i pet...
Es pot dir que somiar és el més habitual, però de...
Quina és la manera senzilla dels treballadors d&#...
Quin és el lloc web de l'Exeter College, Oxfor...
Ara moltes persones s'acaben de mudar a una c...
L'exercici és una garantia important per a la...
Quin és el lloc web de Japan Rohto Pharmaceutical?...