Quin és el millor aliment per menjar per al mal de panxa

Quin és el millor aliment per menjar per al mal de panxa

Les persones no haurien de subestimar mai les malalties d'estómac, en cas contrari, poden convertir-se en malalties greus com la gastritis i el càncer d'estómac en el futur. A la vida, hem de parar atenció a una dieta regular, una nutrició raonable, menjar a hores regulars i en quantitats regulars, i no menjar en excés ni passar gana. Si tens mal d'estómac, pots menjar més verdures que nodreixen l'estómac.

1. Patates

Les patates crues tenen efectes antiinflamatoris i detumescents quan s'apliquen a l'exterior;

paper. L'ús de patates i mel per a la dietoteràpia té un bon efecte en malalties gastrointestinals com les úlceres gàstriques i la gastritis. ?

2. Papaia

Una fruita tropical que pot calmar l'estómac és la papaia. La papaia conté papaïna, que ajuda a descompondre i accelerar l'absorció de proteïnes, alleuja la indigestió i la gastritis.

3. Canyella

Segons la medicina tradicional xinesa, l'escorça de canyella té un gust picant i dolç, és de naturalesa molt calenta i entra als meridians del ronyó, el cor, la melsa i el fetge. Té la funció de nodrir el ronyó i el yang, guiar el foc cap al seu origen i dissipar el fred.

Té els efectes d'alleujar el dolor i escalfar els meridians. La canyella té un bon efecte en la millora del dolor del refredat epigàstric, el dolor abdominal i la diarrea causada per la deficiència de la melsa i l'estómac. La ciència de la nutrició occidental creu que l'oli de canyella també té efectes sedants, analgèsics i anticonvulsivants. La canyella també pot protegir contra les úlceres gàstriques causades per l'aspirina.

4. Yam

El ñam pot enfortir la melsa i l'estómac, beneficiar el qi del ronyó, promoure la digestió i l'absorció, protegir la paret de l'estómac i promoure la gana. Les persones grans poden menjar més ñame per mantenir la seva salut, cosa que pot allargar la seva vida.

5. Cacauets

Aquest és un aliment nutritiu de l'estómac que pot reparar molt bé la mucosa de l'estómac. A més, el millor és menjar cacauets crus, i el millor és menjar-ne de 4 a 6 abans dels àpats.

<<:  Com tractar la urèmia precoç

>>:  Què és la vitamina D i què fa

Recomanar articles

Com ajustar la temperatura de la nevera

Molta gent està confusa sobre com ajustar la temp...

Com fer pollastre vegetarià i cogombre?

El pollastre vegetarià amb cogombre és un plat ca...

Com rentar la roba perquè sigui blanca i no s'esvaeixi

Si voleu rentar la roba més neta i evitar problem...

Què he de fer si em sento marejat i amb nàusees?

Marejos sobtats, com estar borratxos, molt greus,...

Què he de fer si tinc una capa gruixuda de la llengua blanca i mal alè?

El recobriment gruixut de la llengua pot causar m...

Què tal el detectiu Conan? Revisió del detectiu Conan i informació del lloc web

Quin és el lloc web oficial de Detective Conan? &q...

Anèmia nutricional, amb aquests símptomes

A mesura que cada cop apareixen més pacients amb ...

Has descobert els 5 signes d'acidesa estomacal?

Alguna vegada has experimentat ardor d'estóma...

Què és millor, la luteïna o el carotè?

La luteïna és un tipus de carotè, i també serveix...

Què he de fer si bec llet caducada?

No consumir llet caducada, ja que causarà un gran...

Què causa la supuració a l'ungla?

No s'ha d'ignorar el fenomen de la supura...